Razocarao sam se u Beogradjanke...

Captain Jack Sparrow:
Northern_Lady:
Pa svaki put kada imam prilike da dodjem u Beograd devojke mi izgledaju magicno.Pogotovo one koje nisu ofarbane.Volim da gledam usamljene dame kako setaju,nije bitno kog godista,i cesto pomislim da mozda ljubav je negde bas tu-na jugu,a ne ovde na hladnom severu.
Toliko prirodnosti,toliko spontanosti i toliko one unutrasnje lepote sam ja videla upravo kroz fizicki izgled devojaka koje muskarci nikako ne bi nazvali lepoticama niti se okrenuli za njima.
Divota! Jedva cekam da ponovo dodjem.

Samo ti sestro ili ... otkini ledenicu i vezbaj :P za leto u beogradu a ako imas para imaces i koju oces od najdrazih nam sponzorusa :twisted: :twisted:
samo nemoj da se vacarite po parkovima moze neko da vas polije kofom vode... :lol: :lol: :lol:

Izvini,ali odakle ti pravo da me vredjas i da govoris o meni na taj nacin da ja mogu imati svaku srpsku spoznorusu kada ti ne znas sta ja hocu.
Prvo:ja kao lezbejka nisam vanzemaljac,i moj licni nivo kulture je iznad onoga sto ti smatras.
Drugo:novac ne resava nista,mozda kod tebe i ljudi slicim tebi,ali ja nemam nikakvu nameru da budem sa sponzorusama ili da uopste vodim ljubav sa bilo kojom devojkom ako ne osecam nista prema njoj.
Ova tvoja poruka upucena meni je krajnje uvredljiva.Samo mi nije jasno zasto aludiras odmah na vatanje po parkovima.Da li samo zbog toga sto sam lezbejka? Iskreno,bio bi zaprepascen kada bi me bolje poznavao,a moj nivo kulture je znatno iznad naviknute prosecnosti jer ja sam svesna da sam Dama.
I za kraj,da hocu da se samo vatam sa devojkama,to bi radila ovde u Norveskoj,ovde barem to nije tako prikriveno,ali ja prosto nisam takva.
Zato te lepo molim da mi se vise ne obracas na ovakav nacin jer me to povredjuje.

Northern_Lady:
Captain Jack Sparrow:
Northern_Lady:
Pa svaki put kada imam prilike da dodjem u Beograd devojke mi izgledaju magicno.Pogotovo one koje nisu ofarbane.Volim da gledam usamljene dame kako setaju,nije bitno kog godista,i cesto pomislim da mozda ljubav je negde bas tu-na jugu,a ne ovde na hladnom severu.
Toliko prirodnosti,toliko spontanosti i toliko one unutrasnje lepote sam ja videla upravo kroz fizicki izgled devojaka koje muskarci nikako ne bi nazvali lepoticama niti se okrenuli za njima.
Divota! Jedva cekam da ponovo dodjem.

Samo ti sestro ili ... otkini ledenicu i vezbaj :P za leto u beogradu a ako imas para imaces i koju oces od najdrazih nam sponzorusa :twisted: :twisted:
samo nemoj da se vacarite po parkovima moze neko da vas polije kofom vode... :lol: :lol: :lol:

Izvini,ali odakle ti pravo da me vredjas i da govoris o meni na taj nacin da ja mogu imati svaku srpsku spoznorusu kada ti ne znas sta ja hocu.
Prvo:ja kao lezbejka nisam vanzemaljac,i moj licni nivo kulture je iznad onoga sto ti smatras.
Drugo:novac ne resava nista,mozda kod tebe i ljudi slicim tebi,ali ja nemam nikakvu nameru da budem sa sponzorusama ili da uopste vodim ljubav sa bilo kojom devojkom ako ne osecam nista prema njoj.
Ova tvoja poruka upucena meni je krajnje uvredljiva.Samo mi nije jasno zasto aludiras odmah na vatanje po parkovima.Da li samo zbog toga sto sam lezbejka? Iskreno,bio bi zaprepascen kada bi me bolje poznavao,a moj nivo kulture je znatno iznad naviknute prosecnosti jer ja sam svesna da sam Dama.
I za kraj,da hocu da se samo vatam sa devojkama,to bi radila ovde u Norveskoj,ovde barem to nije tako prikriveno,ali ja prosto nisam takva.
Zato te lepo molim da mi se vise ne obracas na ovakav nacin jer me to povredjuje.

ja se vama jako izvinjavam na nepristojnosti kojom sam vam naneo dusevne patnje ... ali ja takodje mislim da vase pecanje po forumu moze da prouzrokuje isto kod drugih koji kao ja misle da je vasa sklonost prema istom polu pomodarstvo bolest ili nedaj boze nesto gore .... ja licno imam jako lose iskustvo sa lezbejkama koje se moglo lako zavrsiti jako lose po mene a nicim izazvano sa moje strane , ni ruznom recju ni gestom nego njihovom bolesnom mastom i ljubomorom (ovo sam tek kasnije shvatio jel mi je cela postavka tesko shvatljiva) (naime nicim provocirana tj izazvana nekih 7 casovnih zona odavde sestra devojke moje rodjake ostavi svoju devojku zbog mene a da ja nisam imao pojma i sta one me nekoliko dana posle operacije slepog creva izbace na ulicu a zasto sam saznao nekoliko dana kasnije) i sada vi ocekujete da ja podrzavam to sto tu paradirate kao naivno pricama o lepim devojkama i tome kao kako ste vi kul sto ste lezbejka i da ce mozda i one biti kul ako budu sa vama .... ma u lezbolend pa pecajte gospodjo tamo sebi slicne !!!
A ovde ostavite nas na miru ... ali ne to je jace od vas ...
:evil: :evil: :shock:

A odkud ti znas kakva sam ja to osoba?
I nije mi jasno zasto mene trpas u isti kos sa ostalim lezbejkama kada ja nisam kao one.
Ja zivim obican zivot,ne pripadam nikakvom gay udruzenju,prezirem paradiranje,jednostavno ja sa svojim imenom i prezimenom nisam kao ostale druge lezbejke koe startuju sve i svakoga.
Captain,slusaj me molim te.Ja sam godinama sama upravo zato sto ne sklapam kompromise sa ostalim lezbejksim svetom i sto se drzim podalje od svih njih.
Ja ne startujem nikoga,nikoga ne napadam,sta vise,i ja sam protiv ovakvog gay sveta i tamo nekih prava koji oni traze.Ali opet,ja necu da krijem svoju seksualnu opredeljenost da neko ne bi drugacije pomislio o meni.Ovo sam ja,ostali mogu da misle o mojoj otvorenosti sta god hoce.Ali zapamti,u celom tom svetu ja stojim sasvim po strani i samo cutim jer ne zelim da budem deo nikakve druzine.
Ovo sam samo ja.

captan jack bas si pravi BEOGRADSI SABAN!znam takvu vrstu i mislim da treba da se klonis?sta fali lezbejkama?verovatno si IZ NEKOG MALECNOG SELA U KOME TI JE SVE BILO ZABRANJENO I U KOME SI MORAO DA SE MOLIS 5 PUTA NA DAN! :roll: ej,zaista...

A sto se tice BEOGRADJANKA!beogradjanke su veoma tvrdoglave,samostalne,ambiciozne i svesne svojih mana i kvaliteta!rekla bih da ima prosecnih devojaka ali i zaista lepih :D zato,pamet u glavu i procunjajte beogradom(NE VAROSICE,NO NO NO! :lol: NEGO KNEZIS,KALIS,KALEMEGDAN PA DA VIDIMO... :roll: strv%ine,cula sam od stranaca kako su beogradjanke lepe,1. PUT CUJEM OD DR%TINA... :lol:

cinjenica je da neki stranci koji ponekada zalutaju ovde,isticu da su zene/devojke u Bg-u prelepe....i to je zaista manje-vise tacno,ali ja mislim da je ta fizicka lepota ponekada JEDINI kvalitet koje imaju(naravno,postoje izuzeci)

a sto se tice Beogradjanki,pored toga sto su LEPE i zgodne(fizicki),bgdjanke su MAKSIMALNO isfolirane,stalno imaju potrebu da izigravaju nesto sto nisu(da "GLUME"),cesto su necim isfrustrirane,pa onda su zato nervozne i "nemoguce",5 puta promene raspolozenje u jednom minutu,a ponekada su "BOLESNO" ambiciozne(npr,da bi ostvarile neke svoje ciljeve u stanju su da "hodaju u krvi do kolena"),uvek nesto zele a nisu sigurne STA....itd,itd..

onda se postavlja pitanje da li ta FIZICKA LEPOTA vredi u "paketu" sa svim tim drugim osobinama

NARAVNO,ovaj "opis" nije generalizacija SVIH zenskih osoba u Bg-u,postoje mnoge koje su totalna suprotnost ovome...

Damn, ne mogu a da se ne umesam. Cesto dolazim u Srbiju i Beograd i uvek sam svuda po svetu svojim prijateljima pricala kako su definitivno najlepse zene sveta bas beogradjanke. Imaju stila u svemu, oblacenju, sminkanju, frizuri...Ali nesto se tu u zadnje dve godine promenilo. Bila sam vec par puta ove godine u Beogradu i strasno sam se razocarala i bila bas neprijatno iznenadjena. Moram da priznam da je nivo lepote veoma opao, stil je hm...pa slican nekoj paradi gde su svi obuceni isto. Da ne bi pocelo sad pljuvanje po meni, odmah da kazem da za time nema potrebe, samo sam iznela svoje vidjenje stvari. Ja i dalje kao neko ko je bio i ostao patriota ljudima van nase zemlje hvalim po lepoti nas narod, kako devojke tako i muskarce iako to nije ni blizu kao sto je ranije bilo.

Teki:
Covece , pa ti nisi normalan !
Razocaran si u beogradjanke ?
Svasta !
Pazi ovamo :
ja izgelEdam kao da sam mladja sestra Nikol Kidman , pametna sam kao 4 muskarca , a kuvam tako da je Dzejmi za mene malo dete ..
Pa , verovao ili ne , ovo je realnost a ne SF!
Znaci , ne bleni previse u monitor , neko se istusiraj , skockaj u dodji u Knez ..
Pa da vidimo ko ce koga DA RAZOCARAVA ...
8)

U JEE!!!

e "Teki",ja sam ubedjen da bolje kuvam od tebe...:)

nego,ovde se upravo javila jedna od NAJSAVRSENIJIH zenska osoba koja je ikada postojala ne samo u Beogradu,vec i u nasoj glaksiji "mlecni put"....naravno u pitanju je "Teki"...

zato,muskarci koji nemate "lepsu polovinu",ili vi koji imate,a zelite da zamenite postojecu boljim modelom,NAVALITE da saljete pp TEKI.....:).....u ostalom,zena vas je i sama pozvala u "knez..",tako da je mozete tamo cekati

samo,ja vam preporucujem da nabavite BMW M5...fina stvarcica..:),time cete Teki sigurno oduseviti....:)

joGooOOD:
captan jack bas si pravi BEOGRADSI SABAN!znam takvu vrstu i mislim da treba da se klonis?sta fali lezbejkama?verovatno si IZ NEKOG MALECNOG SELA U KOME TI JE SVE BILO ZABRANJENO I U KOME SI MORAO DA SE MOLIS 5 PUTA NA DAN! :roll: ej,zaista...

A sto se tice BEOGRADJANKA!beogradjanke su veoma tvrdoglave,samostalne,ambiciozne i svesne svojih mana i kvaliteta!rekla bih da ima prosecnih devojaka ali i zaista lepih :D zato,pamet u glavu i procunjajte beogradom(NE VAROSICE,NO NO NO! :lol: NEGO KNEZIS,KALIS,KALEMEGDAN PA DA VIDIMO... :roll: strv%ine,cula sam od stranaca kako su beogradjanke lepe,1. PUT CUJEM OD DR%TINA... :lol:

Ts ts ts vidim koliko si ti prefinjena ko krmaca u kaljuzi (video sam krmacu u kaljuzi nekoliko puta na televiziji ) a sto se tice ko je odakle kupi aparat za depilaciju i skini ta peca od praziluka iz d*p*t* mozda ce ti biti lakse da sedis na stolici manje ce da zulja .... Eeeee boze spasi me kulova koji bi da budu nesto posebno (mozda blaze).... :twisted: :twisted: :evil:

apotekarka:
Hmmmm, ponovljen postupak provlačenja negativne pažnje samouverene privlačne Beograđanke.... ista ciljna grupa, isti patološki pristup.....već postajem profesionalno zainteresovana 8)

Teki, hoćeš li ga preskočiti ili da ga opet redom mažemo go*nima :?:

ono sto previse,ali bas P R E V I S E,strci(bode oci) treba odseci,ili bar dovesti na neku prihvatljivu meru....o tome se radi,nije u pitanju nikakav patoloski pristup,niti ciljna grupa
ti vise ni neprimecujes tvoj "pristup"(koji je vec LEGENDARAN),jer si ocigledno ozrikavila blejeci po ceo dan u taj monitor

nego,i ja sam PROFESIONALNO zainteresovan za tebe odkako sam te prvi put "video" na ovom forumu...ti si BOGAT "pravnicki"(krivicno procesni) materijal.....mada nisi jedina u ovom Bg-u

joGooOOD:
izvini molim te,ali ja siptarski ne razumem seljacino

pa posto bi ti da se vredjamo .... dal da ti pruzim to zadovoljstvo ili ne .. da li da se uzdrzim ili da ti kazem istinu koju su ti mama i tata precutali ?
Secas se kad si bila mala i kad su te upisali u specijalnu skolu tamo gde idu deca sa specijalnim potrebama pa kad su te pitali zasto mislis da si glavna a ti rekla da je to zato sto imas najvecu glavu a posle kad su ti skinuli dren sa mozga vise nisi bila glavna al su se deca veselila kad promuckas istom mislili da imas kliker u konzervi secas se ... e onda ti nisu rekli da je nasledni sifilis jako opasan i da generacije mogu da pate od njega pa posto ti je pojeo mozak koji sad vise ni necvrka po konzervi nadji staratelja da te sacuva da u neznanju ne napravis neko nesrecno dete koje ce patiti zbog svoje nenormalnosti ceo zivot :twisted: :evil: :twisted: :evil:

Pošto sam obećala Gazdarici da se više neću kačiti sa nadobudnim mediokritetima niti dozvoljavati sebi traćenje vremena u raspravama sa intelektualno, vaspitno i iskustveno inferiornima samo ću te preskočiti i okrenuti se na drugu stranu (što inače uvek i radim kad naiđem na pseću kaku)

Samo jedan stručni savet za kraj:Zapitaj se zašto imaš želju da napadaš samouverene žene koje se ne uklapaju u planinski prosek?

apotekarka:
Pošto sam obećala Gazdarici da se više neću kačiti sa nadobudnim mediokritetima niti dozvoljavati sebi traćenje vremena u raspravama sa intelektualno, vaspitno i iskustveno inferiornima samo ću te preskočiti i okrenuti se na drugu stranu (što inače uvek i radim kad naiđem na pseću kaku)

Samo jedan stručni savet za kraj:Zapitaj se zašto imaš želju da napadaš samouverene žene koje se ne uklapaju u planinski prosek?

Ja nemam nista protiv vas i nisam vam nista rekao pa stoga nevidim zasto se nalazite prozvani da me pominjete u tom kontekstu ! dalje nisam ja ovde nikog poceo prvi da kacim vec sam odgovorio i to ne posle prvog kulovisanja ... al izvinucete me da me neko naziva siptarom to je malo mnogo pogotovu sto ja iste jos od 81 i ustanka koji se tada odigrao izbegavam tj neulazim im u poslasticarnice i neostavljam pare da kupuju municiju kojom ubijaju nas narod na kosovu a mozda gospodjica trosi i njihove druge proizvode po kojima su poznati sirom evrope (pitajte u interpolu pa ce vam reci)pa zato ima probleme ... ja to neznam samo spekulisem al znam da vas nisam uvredio cak sam nekoliko puta sa odobravanjem ispratio vase komentare pa me zato vase prozivanje a ne doticne osobe jos vise cudi :shock: :shock: :?: :?

apotekarka:

koga sam ja "napadao"????...clana foruma "Tiki"?????.. samo sam izrazio svoje misljenje da je verovatno najsavrsenija zenska osoba na planeti

osobe koje su previse,ali bas P R E V I S E,samouverene imaju neki "brdski"(mozda sa banovog brda) mentalitet...zene koje su zadovoljne sobom i svojim zivotom nemaju neku potrebu da se bas TOLIKO reklamiraju ili sta vec

stvarno je "dno dna" da ti smatras da si od nekog intelektualno superiornija...to se moze zakljuciti samo iz tvojih poruka na ovom forumu(odnosno izraza koje upotrebljavas vise-manje stalno)......ali,radi se o tome da si upravo TI intelektualno, vaspitno inferiorna,pa zato i radis na ovom forumu to sto radis,kao i u stvarnom zivotu

evo i tebi jedan savet za kraj...kad sledeci put budes pogledala u ogledalo,ti uradi upravo ono sto uradis kada naidjes na pseci izmet...okreni glavu,jer je to sto vidis u ogledalu upravo kao ona pomenuta materija...mazda zato stalno i krijes lice na onim slikama koje stalno menjas

KNIGHT:
Teki:
Covece , pa ti nisi normalan !
Razocaran si u beogradjanke ?
Svasta !
Pazi ovamo :
ja izgelEdam kao da sam mladja sestra Nikol Kidman , pametna sam kao 4 muskarca , a kuvam tako da je Dzejmi za mene malo dete ..
Pa , verovao ili ne , ovo je realnost a ne SF!
Znaci , ne bleni previse u monitor , neko se istusiraj , skockaj u dodji u Knez ..
Pa da vidimo ko ce koga DA RAZOCARAVA ...
8)

U JEE!!!

e "Teki",ja sam ubedjen da bolje kuvam od tebe...:)

nego,ovde se upravo javila jedna od NAJSAVRSENIJIH zenska osoba koja je ikada postojala ne samo u Beogradu,vec i u nasoj glaksiji "mlecni put"....naravno u pitanju je "Teki"...

zato,muskarci koji nemate "lepsu polovinu",ili vi koji imate,a zelite da zamenite postojecu boljim modelom,NAVALITE da saljete pp TEKI.....:).....u ostalom,zena vas je i sama pozvala u "knez..",tako da je mozete tamo cekati

samo,ja vam preporucujem da nabavite BMW M5...fina stvarcica..:),time cete Teki sigurno oduseviti....:)

Izvini Viteze,ali Teki je sasvim samouverena zena i apsolutno je svesna svojih kvaliteta.Ta tvoja niskost u prilazu njoj samo govori o tebi da ne mozes intelektualno da joj pariras,niti njoj,niti Northern Lady,koja je ovde ispljavana samo zato sto je lezbejka,niti meni.
Teki je sjajna osoba koja je predstavila tebi stvarnost,a veruj mi,njoj ne treba niko sa BMW M5,jer je zena sasvim zadovoljna sa onim sto ima.I zato sledeci put kada budes nekoga napadao,argumentuj to,a ne da trosis reci uzalud jer najlakse je napadati nekoga ko je toliko samouveren i toliko svestan sebe kao sto je Teki,Northern Lady ili Ja.

Back