Northern_Lady
Obećava
- Poruka
- 55
Captain Jack Sparrow:Northern_Lady:Pa svaki put kada imam prilike da dodjem u Beograd devojke mi izgledaju magicno.Pogotovo one koje nisu ofarbane.Volim da gledam usamljene dame kako setaju,nije bitno kog godista,i cesto pomislim da mozda ljubav je negde bas tu-na jugu,a ne ovde na hladnom severu.
Toliko prirodnosti,toliko spontanosti i toliko one unutrasnje lepote sam ja videla upravo kroz fizicki izgled devojaka koje muskarci nikako ne bi nazvali lepoticama niti se okrenuli za njima.
Divota! Jedva cekam da ponovo dodjem.
Samo ti sestro ili ... otkini ledenicu i vezbajza leto u beogradu a ako imas para imaces i koju oces od najdrazih nam sponzorusa
![]()
![]()
samo nemoj da se vacarite po parkovima moze neko da vas polije kofom vode...![]()
![]()
![]()
Izvini,ali odakle ti pravo da me vredjas i da govoris o meni na taj nacin da ja mogu imati svaku srpsku spoznorusu kada ti ne znas sta ja hocu.
Prvo:ja kao lezbejka nisam vanzemaljac,i moj licni nivo kulture je iznad onoga sto ti smatras.
Drugo:novac ne resava nista,mozda kod tebe i ljudi slicim tebi,ali ja nemam nikakvu nameru da budem sa sponzorusama ili da uopste vodim ljubav sa bilo kojom devojkom ako ne osecam nista prema njoj.
Ova tvoja poruka upucena meni je krajnje uvredljiva.Samo mi nije jasno zasto aludiras odmah na vatanje po parkovima.Da li samo zbog toga sto sam lezbejka? Iskreno,bio bi zaprepascen kada bi me bolje poznavao,a moj nivo kulture je znatno iznad naviknute prosecnosti jer ja sam svesna da sam Dama.
I za kraj,da hocu da se samo vatam sa devojkama,to bi radila ovde u Norveskoj,ovde barem to nije tako prikriveno,ali ja prosto nisam takva.
Zato te lepo molim da mi se vise ne obracas na ovakav nacin jer me to povredjuje.
za leto u beogradu a ako imas para imaces i koju oces od najdrazih nam sponzorusa