Razocarao sam se u Beogradjanke...

ne znam koliko si ti majstore putovao?!
prag, budimpeshta, bech, bratislava, varshava, atina, solun, prvo shto sam primetio odsustvo mase lepih devojaka na ulici. imaju i oni lepe devojke, ali nigde nema takvih kao kod nas. i to su primetili svi moji prijatelji iz inostranstva...
pa ti kako hocesh

Pa odma ste me napali,ovo ono,ja samo kazem sta sam video.
I ima lepih devojka u beogradu ali su po meni Jemenke najlepse devojke.Imao sam priliku da boravim tamo nedelju dana i to je sve bio melem za moje oci...
A na sta ja licim:
pa ja sam baba-sera,nokti su mu 30cm i prljavi,puni gliba,mozak mi je velicine zrna pasulja,dlake iz nosa mi vise do kolena i ne prestajem da prdim dok idem gradom...

Naše devojke se prepoznaju po inostranstvu po lepoti, vitkosti,gracioznosti i naravno uobraženosti :lol:
Eventualno mogu da se pobrkaju sa Ruskinjama koje su takođe tu negde, ali devojke sa Zapada (Nemice, Holanđanke, Engleskinje, Skandinavke) o moj Bogo....
Ako procenim da može da se probere do 2% dobrih, mislim da sam bila velikodušna :roll:

apotekarka:
Naše devojke se prepoznaju po inostranstvu po lepoti, vitkosti,gracioznosti i naravno uobraženosti :lol:
Eventualno mogu da se pobrkaju sa Ruskinjama koje su takođe tu negde, ali devojke sa Zapada (Nemice, Holanđanke, Engleskinje, Skandinavke) o moj Bogo....
Ako procenim da može da se probere do 2% dobrih, mislim da sam bila velikodušna :roll:

Lepo ti Apotekarka reče,a ja potvrđujem. 8)
Živa istina,a ako ne veruješ idi u Nemačku, pa kad vidiš koliko su bljutave ( da ne kažem odvratne ),
onda možda i shvatiš da na drugom brdu trava nije zelenija. :wink:

Stvarno mi nisu jasni muskarci koji na ovaj nacin opisuju devojke. Sta tebe briga sto neko ima nos kao batis ili sto je neko debeo? I kako uopste mozes da reci devojka i prdenje stavljas u istu recenicu?????? Necu da te vredjam ali sve i da izgledas bolje od samog Apolona, dzaba ti brate!

Milena26:
Stvarno mi nisu jasni muskarci koji na ovaj nacin opisuju devojke. Sta tebe briga sto neko ima nos kao batis ili sto je neko debeo? I kako uopste mozes da reci devojka i prdenje stavljas u istu recenicu?????? Necu da te vredjam ali sve i da izgledas bolje od samog Apolona, dzaba ti brate!

Tebi sada, izgleda, uopste vise nije bitno da upoznas njegove roditelje? Navukla se na Ljis... :twisted:

Back