a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 38.372
di bre klinka od 20 godina........?Ti si onaj što startuje klinke od 20-ak godina po chatovima?
Da, fali ti nešto i vidim šta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
di bre klinka od 20 godina........?Ti si onaj što startuje klinke od 20-ak godina po chatovima?
Da, fali ti nešto i vidim šta.
Pa da, zamisli kola od 20 godina. Staro, bre. Hahadi bre klinka od 20 godina........?
pa za dedu je i ona sa 50 godina klinka.Pa da, zamisli kola od 20 godina. Staro, bre. Haha
Ma i za dedu je ta sa 50 baba. Hahapa za dedu je i ona sa 50 godina klinka.
Meni život bio 100 puta bolji dok žene nisu usetale u njegaImam 22 godine, nikada nisam bio i vezi niti poljubio devojku, a kamoli seks. Da li je to jako loša stvar? Imam osećaj da sam zaksnio većina iz moje generacije je imala bogat ljubavni život ja to nisam ni osetio. Svi oko mene su već bili ili su dalje i vezama.
Problem veliki što sam oduvek tretiran kao niža klasa, nema para, prosečnog izgleda. Osećam se kao da sam invalid zbog toga. Jer sam čitao ako nisi osetio tineđersku ljubav onda si u problemu. Plašim se da se neizblamiram tokom poljubca ili seksa pošto nisam uopšte isuksan, ali jako mi fali to.

MOžda si gej? oOMeni život bio 100 puta bolji dok žene nisu usetale u njega
![]()
Ниси закаснио, али ће то имати своје последице.Imam 22 godine, nikada nisam bio i vezi niti poljubio devojku, a kamoli seks. Da li je to jako loša stvar? Imam osećaj da sam zaksnio većina iz moje generacije je imala bogat ljubavni život ja to nisam ni osetio. Svi oko mene su već bili ili su dalje i vezama.
Problem veliki što sam oduvek tretiran kao niža klasa, nema para, prosečnog izgleda. Osećam se kao da sam invalid zbog toga. Jer sam čitao ako nisi osetio tineđersku ljubav onda si u problemu. Plašim se da se neizblamiram tokom poljubca ili seksa pošto nisam uopšte isuksan, ali jako mi fali to.
Сикс пекери су небитни.pa vreme da krenes a? i da ne gledas toksicne jutjub videe o incelima i alfa muskarcima i zlim surovim insta opasnim vadzajnerima koje te prozdnu ako nemas 6 pack i stan na vodi.
Dobro bre 3okn, dokle cemo oko ovoga da se prepiremo, dokle dokle dokleMOžda si gej? oO

Ha ha, pa ti opisuješ mene u mojoj mladosti. Isti problemi. I sada kad pogkedam svoj zivot unatrag, vidim rupe, kao da dobar deo nisam ni ziveo.Imam 22 godine, nikada nisam bio i vezi niti poljubio devojku, a kamoli seks. Da li je to jako loša stvar? Imam osećaj da sam zaksnio većina iz moje generacije je imala bogat ljubavni život ja to nisam ni osetio. Svi oko mene su već bili ili su dalje i vezama.
Nije, ako budeš ***** više od proseka ubuduće.Imam 22 godine, nikada nisam bio i vezi niti poljubio devojku, a kamoli seks. Da li je to jako loša stvar? Imam osećaj da sam zaksnio većina iz moje generacije je imala bogat ljubavni život ja to nisam ni osetio. Svi oko mene su već bili ili su dalje i vezama.
ЛичеLepo je pitao, a vi odma na sprdnju, govori o vama ne o njemu
Liku mom vazdaЛиче
ја сам му озбиљно одговорио.
Веруј лику.
Lose je kada dopustis da tudje misljenje utice na tvoje raspolozenje i samopouzdanje,ne postoje pravila i recepti za odnose. Sta god da radis na silu lose zavrsi.Imam 22 godine, nikada nisam bio i vezi niti poljubio devojku, a kamoli seks. Da li je to jako loša stvar? Imam osećaj da sam zaksnio većina iz moje generacije je imala bogat ljubavni život ja to nisam ni osetio. Svi oko mene su već bili ili su dalje i vezama.
tako je, ne treba gurati na siluLose je kada dopustis da tudje misljenje utice na tvoje raspolozenje i samopouzdanje,ne postoje pravila i recepti za odnose. Sta god da radis na silu lose zavrsi.