Razocaran u lokalne devojke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj tako.
Niie bilo tako pre.
Valjda ova modernizacija je doprinela tome
Da i muski sada imaju pms i raspolozenje su im krhka i varljiva
U zivotu nikad nisam osetila toliku netrpeljivost prema zenama, kao ovde.
Uglavnom se cutke povucem, kad neko nema sluh za ono sto pricam. Biram da budem u miru, radije nego u pravu. Prava i nema. Svako je u pravu iz svoje glave.
Ne znam sta je modernizacija uradila.
Ne zanima me. Imam svoj mali svet i biram da budem staromodna i zatucana, ako ovo modernizacija znaci.

Uglavnom se cutke povucem, kad neko nema sluh za ono sto pricam. Biram da budem u miru, radije nego u pravu. Prava i nema. Svako je u pravu iz svoje glave.
Ne zanima me. Imam svoj mali svet i biram da budem staromodna i zatucana, ako ovo modernizacija znaci.
Ljubice, sve što je ostalo na temi je u granicama normale, nemoj da se osećaš loše što neko misli ovo ili ono.

Znam. :)
Polako samo. Vec ces probrati s kim mozes normalno da razgovaras, a sa kim ne.

Pa dobro, nisi sad i ti bas toliko naivna.
Nismo samo mi muskarci krivi.
Fino je tekla rasprava dok ti i obicna niste pocele da pominjete manjak testosterona, mlakonje, kao histericne zene i sl.
Niste valjda mislile da treba da se smejemo tome.
A posle pricate o sali. To je sarkazam.

Ma danas pljušte prijave kao lude... :)
Žao mi samo, dođem na par sati na forum, i umesto da uživam uz čaj, rešavam neke prijave, čitam šta mi se ne čita.. bzvz. Izlaz iz toga je ne dolaziti ! :)
Da, to je problem kad si moderator.
Zapocnes nesto da bi pomogao, a onda vise nemas vremena ni da piskaras opusteno, jer moras odraslim ljudima da glumis policajca.
Zato sam toliko puta rekla - svaka cast svakom ko dugo izdrzi da bude mod.
Ne znam kako sada funkcionise brisanje i da li uz brisanje ide i obavezan pp sa razlogom, jer kad se tada „ostecene stranke“ nakace…svako brisanje tortura mozga i objasnjavanje u nedogled.

Pa dobro, nisi sad i ti bas toliko naivna.
Nismo samo mi muskarci krivi.
Fino je tekla rasprava dok ti i obicna niste pocele da pominjete manjak testosterona, mlakonje, kao histericne zene i sl.
Niste valjda mislile da treba se smejemo tome.
A posle pricate o sali. To je sarkazam.
dobro, ovo je smisleno objašnjenje.
Verujem da bi svima bilo bolje kada bi odmah na nešto što ih vređa eksplicitno to i napisali, u vidu nekog ovakvog objašnjenja.
Ja sam čitala temu, ali morampriznati to oko tih preklapača, testosterona itd je tako nezanimljiv deo da me mrzelo da se mnogo udubljujem 🙃
Dobro je da se odmah reaguje i objasni u samoj temi šta je nekoga povredilo.
Msm, ja takve stvari da je i o meni slabo nešto čitam.. jer je besmisleno, sve se svodi na to čiji je veći

dobro, ovo je smisleno objašnjenje.
Verujem da bi svima bilo bolje kada bi odmah na nešto što ih vređa eksplicitno to i napisali, u vidu nekog ovakvog objašnjenja.
Ja sam čitala temu, ali morampriznati to oko tih preklapača, testosterona itd je tako nezanimljiv deo da me mrzelo da se mnogo udubljujem 🙃
Dobro je da se odmah reaguje i objasni u samoj temi šta je nekoga povredilo.
Msm, ja takve stvari da je i o meni slabo nešto čitam.. jer je besmisleno, sve se svodi na to čiji je veći
Pa i ja kapiram to kao neko infantilno bockanje, kao nesto sto ide u rok forumske sluzbe, nesto nebitno.
Nisu ni oni ostali nemi na to, pa im nisam zamerila.
Bilo mi slatko.🤗

Ako vas put ikako ikada nanese u Nemacku, (na)javite se.
Zivot, stisak ruke, pogled i ziva energija su nesto drugo. To ne laze. Osete se slicni.

Jeb.es ti sve sto kazes, pa bio ili ne bio u pravu, kad se nakon toga, od izgovorenog, napravi losa atmosfera i neprijatnost. Zaista ovo mislim.
Momcima ne zelim niti mislim o njima ista lose. Svako govori iz svoje muke, bola, razocarenja. Zao mi je zbog svega napisanog, sto je ikome i minut zivota us.ralo.

Nema potrebe za izvinjavanjem.
Do tvog misljenja mi je stalo kao do lanjskog snega.
Govorim o tome da zapocnete nesto, a onda se pravite zrtve.
Ako me neko vredja, pa i kroz salu, uzvraticu istom merom. Nije bitno da li je musko ili zensko.
Pa što onda diskutuješ tu i pričaš sa ljudima? To nije lepo.
Ja ne pričam sa onima za čije mišljenje mi nije stalo..
ako ti se neko izvini, malo je bzvz ovako.. a i pitanje za šta d se izvini, ja nisam videla nikakvo podrugivanje, više igru sa obe strane.. sve teške uvrede sam brisala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back