Da mi pripaziš malog dok sam na sastankuSta radis veceras?
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da mi pripaziš malog dok sam na sastankuSta radis veceras?
![]()
Слажем се.Lepo je ovo procitati.
Naravno, svako je prica za sebe, te je generalizacija povrsna, glupa i netacna.
Nista, cekam da zavrsis toМењам плочице у купатилу, а ти?
A ko ih vaspita?Zanimljiva mi je ova prica o muskarcima koje zene pominju. A onda vecina njih, vaspita svoju musku decu da se tako ponasaju. Mora da je neki sablon u pitanju.
Očevi su na fudbalu, tako da ja krivim majke.A ko ih vaspita?
Samo majke ili i očevi?
Deca gledaju, osim sto slusaju.Zanimljiva mi je ova prica o muskarcima koje zene pominju. A onda vecina njih, vaspita svoju musku decu da se tako ponasaju. Mora da je neki sablon u pitanju.
Ahahhaah, Zile car si.Očevi su na fudbalu, tako da ja krivim majke.
Da,zato zavrse na pinkuProcitah malopre da se majke zrtvuju u vaspitanju dece, a da retko ima dobrih oceva
е, знаш какву сутра клопу спремам.. мислим да би се заљубила кад би пробалаNista, cekam da zavrsis to
Ja sam negativno ogorcena.Dada,prepusticemo vama pozitivno neogorcenim zenicama da ocenite
Sigurno.е, знаш какву сутра клопу спремам.. мислим да би се заљубила кад би пробала![]()
WtvrJa sam negativno ogorcena.
Jel da se osetim prozvanom?![]()
Ja ne znam ni gde je taj kanal na tv.Da,zato zavrse na pinku
Шта нас кочи да се упознамо онда?Sigurno.
Volim muske koji znaju u kuhinji
Takoe,ja svoje ne bih menjao niti ih smatram krivim,posebno jer su mene uglavnom biraleNeko ce morati prvi da prestane.
Ogorcenost nicemu ne vidi. Niko nama do nas samih nije kriv za nase krive izbore.
A vidis, Meduzo, kako izgled vara! Rekla bih, ovaj neki naduvenko, taj sam' recke udara... On kuva, olaksava...Sigurno.
Volim muske koji znaju u kuhinji
Пих, само једну?Pa ne znam, jel placas kafu?![]()
Bolje ga nadji da budes u korak sa svetom da imas konkretno o necemu predstavuJa ne znam ni gde je taj kanal na tv.
Toliko o tvojih sklonostima![]()