SilverStar
Poznat
- Poruka
- 9.755
Pa to je onda dug period.Pa sa jednom je bio u vezi tipa 2-3 mesecaNeka istetovirana luda riba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to je onda dug period.Pa sa jednom je bio u vezi tipa 2-3 mesecaNeka istetovirana luda riba.
Stvarno?Uzmeš bolovanje zbog menstrualnih bolova.
Silver kaže da bi mu se naši transfobni lekari smejali da dođe sa takvim problemom.
Дјелуј глобално ондаPozdrav! Retko se ovako obracam, ali zanimaju me misljenja prevashodno objektivna. Naime radi se o tkzv. razocaranosti na devojke iz svog grada. Ne bih imenovao grad, manji je grad u Centr.Srbiji. Da napomenem, ne izlazim tako cesto u zadnje vreme, Ali Sam aktivan na drustvenim mrezama. Radi se o tome da me devojke ignorisu u smislu objava storija, postova.... Ne bi bilo to like nelogicnosti da fizicki ne izgledam iznad proseka. Zvucim prepotentno znam, Ali govorim objektivno Bez lazbe skromnosti I da bi vam bilo sto jasnije. Dakle crn sam,visok, zgodan I lep. Zvucim kao veliki narcis, iako to nisam uopste(fizicki izgled mi nije u prvom planu) ali ponavljam da bi ste imali bolju sliku situacije,a para I nemam bas. Ovog leta sam bio u Istanbul 8 dana kod prijatelja I ono sto sam uocio da me strankinje(turkinje) vise primecuju nego nase devojke konkretno devojke iz mog grada, da ne generalizujem. Sad ne bih kao neki pacenici da se hvatam odmah "ma sve traze pare...to im jedino bitno!" Ne! Uopste ne generalizujem.Pre oko godinu dana jedna devojka atraktivnijeg izgleda je malo "bacila oko" pregledi stalni na storiju I po neki laik. Ali nisam nista preduzimao jer sam video u slikama da ima momka. Po prirodi nisam kompleksas, ali ovo mi polako pocinje da stvara frustracije I kompleks iskreno. Reci cete izalazi malo vise I to, ali opet je isto. Ono sto meni nije kasno da skratim kako to da u Turskoj u kojoj sam bio sam opazajniji a ovde kod mene u gradu ne. Pocinjem I da blago prepirem konkretno lokalne devojke. Nemam dosta pratilaca I nisam nesto poznat u gradu pa da li je toga? Ne verujem da je do para jer ih vidjam sa likovima koji su prosecni u svemu. Zaista Sam iskreno razocaran u devojke ovde. Uglavnom nafurane, uobrazene... Jer kazem fizicki izgledam iznad proseka, kulturan sam, profil mi je normalan Bez lupanja gluposti, smaranja...Ah daa opcinila me jedna turkinje koja nije skidala pogled sa mene, ali posto sam bio u zurbi nisam mogao nista konkretno, a I turski ne znamRado bih se I preselio tamo da znam jezik. Zaboravio sam glavni da kazem. Imam 28godina I vec godinama nemam devojku
Можда Шпанија, тамо је сад ступио на снагу тај закон. И ако се не варам, мислим да су први то регулисали у Европи.Gde su te firme u kojoj zene odsustvuju zbog menstruacije?
Pa to je lepo.Можда Шпанија, тамо је сад ступио на снагу тај закон. И ако се не варам, мислим да су први то регулисали у Европи.
Isto tako i ja.Pa to je lepo.
Ja nemam potrebe za tim. Npr ja bolove nemam. A imala sam ih u dvadesetim takve bolove da nisam mogla da hodam ni da se uspravim.
I onda se jedan muskarac tome podsmeva.
Sad nemam bolove ali npr mi se desava da imam jako velike odlive i da menjam ulozak prvi, drugi dan na 15 minuta, i da i pored toga ode sa strane i budem sva krvava pa se kupam na poslu i presvlacim komplet i 3 puta
Jal bi dale medalju muskarcu koji je preuzeo sve te zanske obaveze i da nista to nije tacno u veze pozrtvovane zene mucenika i njega takvog,ne bi,rekle bi da ne postoji i trazile bi neku izmisljenu zackoljicu kako da preuvelicate njen nepostojeci ucinakZene danas rade, i cast izuzecima ali pored posla kad dodju kuci, onda su i spremacice i uciteljice i vaspitacice i kuvarice.
Cesce vidjam muskarce koji pored posla i porodice, dodju kuci na skuvano i opeglano, koji imaju vremena da se vikendom nadju sa ekipom i igraju fudbal u balonu, muskarce koji npr ne osete da imaju bebu jer zena ustaje, nuna, doji... zenu koja ce da leti po dete u vrtic jer je dobilo temperaturu i povraca, i nije spavala 5 dana ko covek, jer je bdila na decom i davala sirupe, i pored toga morala da odrzi kucu u redu i skuva i sve ostalo....
Mnogo vi vise vidite neka izmisljena prava koje zene imaju, i kao koriste, i osecate se jako zakinutim, i ne naravno da nismo ravnopravni.
Kad se sve stavi na tas, zena danas vuce 3 puta vise od muskarca.
Па имала или немала мислим да заслужујеш бар три дана месечно да то прегураш. Да ли тебе јајници откидају или не мислим да нема нико право да те пита.Pa to je lepo.
Ja nemam potrebe za tim. Npr ja bolove nemam. A imala sam ih u dvadesetim takve bolove da nisam mogla da hodam ni da se uspravim.
I onda se jedan muskarac tome podsmeva.
Sad nemam bolove ali npr mi se desava da imam jako velike odlive i da menjam ulozak prvi, drugi dan na 15 minuta, i da i pored toga ode sa strane i budem sva krvava pa se kupam na poslu i presvlacim komplet i 3 puta
DaJal bi dale medalju muskarcu koji je preuzeo sve te zanske obaveze i da nista to nije tacno u veze pozrtvovane zene mucenika i njega takvog,ne bi,rekle bi da ne postoji i trazile bi neku izmisljenu zackoljicu kako da preuvelicate njen nepostojeci ucinak
Sta fali Novaku? Ne bih sad sirio I o sportu, ali Djokovic je jedina svetla tacka srpska u svetu posle Tesle, Pupina, Karadjordja, Aleksandra Karadjordjevica. Sad ce neki da kazu prebacivac loptice, Ali najbolji je u istoriji svog zanata na svetu svih vremena, nbt come se bavi, takodje I Jokic. Da nisu mozda karlesa, vucic I ostalo bolumenta?И да не навија за нолоа, то му је још један плус.
E da.Па имала или немала мислим да заслужујеш бар три дана месечно да то прегураш. Да ли тебе јајници откидају или не мислим да нема нико право да те пита.
Kad vas citam nekad, pomislim da li ste imali majke i sestre?Jal bi dale medalju muskarcu koji je preuzeo sve te zanske obaveze i da nista to nije tacno u veze pozrtvovane zene mucenika i njega takvog,ne bi,rekle bi da ne postoji i trazile bi neku izmisljenu zackoljicu kako da preuvelicate njen nepostojeci ucinak
'Ebala nas emancipacija!E da.
Ali svi bi da posle i rodis zdrave srpcice i da budes prava majka malih srpcica.
I da radis.
I da kuvas.
I platis racune.
I njegovu kafu.
I tako....
Мислим да грешиш. Нису сви мушкарци исти. Ок, можда желимо продужење расе ( то нам је ваљда у природи) , али има много оних који би ти све горе побројано олакшали или те чак заменили.E da.
Ali svi bi da posle i rodis zdrave srpcice i da budes prava majka malih srpcica.
I da radis.
I da kuvas.
I platis racune.
I njegovu kafu.
I tako....
Dovoljno dugo da se osecam cudno kad odem u Srbiju, gde me zovu Nemica/ gastarbeiter-ka, a dovoljno kratko da ovde nemam osecaj pripadnosti.Колко' си већ тамо?
Čudo pa nije ozenio silikonsku lepoticu...Sta fali Novaku? Ne bih sad sirio I o sportu, ali Djokovic je jedina svetla tacka srpska u svetu posle Tesle, Pupina, Karadjordja, Aleksandra Karadjordjevica.
Sta radis veceras?Мислим да грешиш. Нису сви мушкарци исти. Ок, можда желимо продужење расе ( то нам је ваљда у природи) , али има много оних који би ти све горе побројано олакшали или те чак заменили.
Meni nista ne znaci % posebno sto takve ''mucenice'' ne videh u ovom veku,a u proslom se nisu same smatrale takvim,nikad ni na jednu temu ne moramo generalizovati,ako pricas samo o svom iskustvu to mogu da razumem i poverovacu.tako bih voleo da i mene ne svstavaju u tu vecinuI ne preuvelicavam.
Znam odlicne oceve.
I svaka im cast.
Ali necemo se praviti ludi i reci da su u vecini, jer svi znamo da nisu.
Nisu cak presli ni cenzus
Lepo je ovo procitati.Мислим да грешиш. Нису сви мушкарци исти. Ок, можда желимо продужење расе ( то нам је ваљда у природи) , али има много оних који би ти све горе побројано олакшали или те чак заменили.
Мењам плочице у купатилу, а ти?Sta radis veceras?
![]()
Prica gluposti.Stvarno?
Evo prvi put cujem.
A ko brani muskarcu da otvori bolovanje jer ga npr bole jaja?