Razmena serija i titlova

Heheheheh...Prvenstveno bi ste trebali da pogledate kada sam zadnji put bio prisutan pa da vidite da li izbegavam ili nisam bio na netu...

To sto sam ja radio sa RAYom jeste zavlacenje ,ali ne na onaj nachin na koji on misli...Ko zna da cita moze i videti da sam pre tih dva tri meseca vrsio razmene i svaki dan postavljao novi katalog,a sada(poslednjih meseci) samo jednom kada sam mixi_mixi ju poslao 40 dvd-ja koje sam dugovao i on meni i jos neke sa 50 centom (ALO LJUDI on je decko iz Sabca bre sa kojim vrsim razmene,pa necu zbog diskova da pravim teoriju zavere)...Tako da ne bi bilo fer da vrsim razmene konstantno ,a da vas ignorisem...Kao drugo nemoj da se javljaju i da seru oni kojima nista nisam uradio niti kojima se nisam obratio uopste...

Drugo i na ovom,a i na desetinama drugih foruma ima desetine onih koji sa mnom vrse razmene bez problema tako da me boli dupe sta ce deset vas ovde i reci!

A ako mislite da sam ja svim devedesetak serija i ovoliko dvd-a dobio prevarom - E to je vec smesno!Inache Ray tvoji diskovi su narezani...

POzzdrav svima

Leo_BOba:
Heheheheh...Prvenstveno bi ste trebali da pogledate kada sam zadnji put bio prisutan pa da vidite da li izbegavam ili nisam bio na netu...

To sto sam ja radio sa RAYom jeste zavlacenje ,ali ne na onaj nachin na koji on misli...Ko zna da cita moze i videti da sam pre tih dva tri meseca vrsio razmene i svaki dan postavljao novi katalog,a sada(poslednjih meseci) samo jednom kada sam mixi_mixi ju poslao 40 dvd-ja koje sam dugovao i on meni i jos neke sa 50 centom (ALO LJUDI on je decko iz Sabca bre sa kojim vrsim razmene,pa necu zbog diskova da pravim teoriju zavere)...Tako da ne bi bilo fer da vrsim razmene konstantno ,a da vas ignorisem...Kao drugo nemoj da se javljaju i da seru oni kojima nista nisam uradio niti kojima se nisam obratio uopste...

Drugo i na ovom,a i na desetinama drugih foruma ima desetine onih koji sa mnom vrse razmene bez problema tako da me boli dupe sta ce deset vas ovde i reci!

A ako mislite da sam ja svim devedesetak serija i ovoliko dvd-a dobio prevarom - E to je vec smesno!Inache Ray tvoji diskovi su narezani...

POzzdrav svima

aha nakon 3 mjeseca zavlacenja ces ih ipak poslati ili sta??? i jel ovo sve trebalo ovako biti?? nismo mogli to rijesiti na normalan nacin ko ljudi? ajd bas da vidimo oce li ti DVDi ikada doci do mene...ili je opet sve samo bajka ravna braci Grimm?

Serije: (sve do sada prikazano ili full)
Prison Break
Lost
Smallville
Heroes
Weeds
Friend SVE
Mućke SVE
Dark Angel SVE
Threshold SVE
Simpsons
South Park
Winds Of War

Takođe imam dosta dokumentaraca i filmova za Fitness, bodybuilding, taeboo, ishrani...Lynda tutoriale i druge.Ako vam treba nešto a nema na spisku od tutoriala pošaljite pm i nabaviću.

vladaspc:
bolje da ne znate sta se desava u 14-oj i 15-oj, tu se tek ne zna ko koga *beep*
Ja sam gledao do 15-e epizode.Sta ce biti sa onim mucenicima Bog dragi zna.
Procitao sam dosta o toj seriji.Npr. da je T-Bag-a trebao da glumi onaj ludak Hajvajer tj. Patoshik i da je dosta scena snimano u celiji gde je dugo bio smesten neki serijski ubica pre nego sto su ga pogubili.

za sada bez dobrog nick-a:
Ja sam gledao do 15-e epizode.Sta ce biti sa onim mucenicima Bog dragi zna.
Procitao sam dosta o toj seriji.Npr. da je T-Bag-a trebao da glumi onaj ludak Hajvajer tj. Patoshik i da je dosta scena snimano u celiji gde je dugo bio smesten neki serijski ubica pre nego sto su ga pogubili.
da ga je on glumeo ne bi to bilo to, ovaj sto glumi T-Bag-a ga glumi extra znaci lezi mu uloga samo tako a Patoshik-u takodje, bedak je sto su ubili Abruzzi-ja trebao je da ostane pa da budu jos neki zapleti sa mafijom ali jbg ne pisemo mi scenario

ray_offlight:
aha nakon 3 mjeseca zavlacenja ces ih ipak poslati ili sta??? i jel ovo sve trebalo ovako biti?? nismo mogli to rijesiti na normalan nacin ko ljudi? ajd bas da vidimo oce li ti DVDi ikada doci do mene...ili je opet sve samo bajka ravna braci Grimm?
---------------------

hej hoj ;)
bitno je da smo mi njega motivisali da se oglasi :)))

pa sta bude - bice.

Inace, decko kaze (laze)
da nije bio sve ovo vreme na netu a meni poslao PP pre jedno 2 nedelje... :)

onda kaze da ga "bas briga sta mi ovde sa foruma mislimo" i iz tog razloga nam OBJASNJAVA nasiroko i pravda se sta i kako :)))

i t d :)

PRODAJEM I MENJAM TELENOVELE::

Amar otra vez
America
Amantes
Bajo la misma piel
Corason salvaje
Amarte es mi pecado
Abrazame muy fuerte
Amor descarado
Corazon partido
Culpable de este amor
El manantial
Estrambotica anstasia
Floricienta
Entre el amor y el odio
Heridas de amor
La duena
La usurpadora
La madrastra
La tormenta
Lazos de amor
Lacos de familia
Maria Isabel
Mundo de fieras
Milagros
Nunca te olvidare
La mujer de judas
La revancha
Enamorada
Infieles
Inocente de ti
Rubi
Por tu amor
Rosalinda
Rebelde way
Clase 406
Nina amada mia
Tres mujeres
Piel de otono
Pasion de gavilanes
La casa en la playa
Maria la del barrio
I jos mnogo toga
Zainteresovani neka pisu na mail lusija_milagros@yahoo.com.mx

Serije
*FULL
Friends
Mućke + SPECIAL
Dark Angel
Threshold + Never aired pilot
Winds Of War

*Još uvek se emituju(imam sve do sada prikazano)
Prison Break + SPECIAL
-Making of Prison Break
-Beyond The Ink(O tetovaži Skofilda)
-If These Walls Could Speak(O zatvoru i o seriji)
-Road to Freedom(Intervjui)
Lost
Smallville
Heroes
Weeds
The Simpsons
South Park

Pored ovoga imam hrpu dokumentaraca(radim narudžbine i skidam ako neki nemam), tutoriala(Lynda, CBT....), fitness, bb, aerobik, taebo video filmove, video za mađioničare...

Alpengirl slusaj...prvenstveno te savetujem da naucis da citas...Nigde nisam napisao svo ovo vreme ,nego sam napisao da nisam bio na netu nekoliko dana i to u ono vreme kada mi je Ray poslao mail ,pa posto nije dobio odgovor mislio je da ga ignorisem (kao sto je i napisao u svom postu)...

A ono ''Bas me briga sta vi na forumu mislite'' se odnosilo na takve kao sto si ti koji nemaju svoja posla pa se butaju u tudja ,a ni nemaju pojma o cemu se tachno radi...

Greska je moja,ja cu je kako znam ispraviti...P.S. Ray hvala sto me poredis sa bracom Grimm i javi se na mail da se dogovorimo kako je najbolje da ti posaljem...

Back