Heheheheh...Prvenstveno bi ste trebali da pogledate kada sam zadnji put bio prisutan pa da vidite da li izbegavam ili nisam bio na netu...
To sto sam ja radio sa RAYom jeste zavlacenje ,ali ne na onaj nachin na koji on misli...Ko zna da cita moze i videti da sam pre tih dva tri meseca vrsio razmene i svaki dan postavljao novi katalog,a sada(poslednjih meseci) samo jednom kada sam mixi_mixi ju poslao 40 dvd-ja koje sam dugovao i on meni i jos neke sa 50 centom (ALO LJUDI on je decko iz Sabca bre sa kojim vrsim razmene,pa necu zbog diskova da pravim teoriju zavere)...Tako da ne bi bilo fer da vrsim razmene konstantno ,a da vas ignorisem...Kao drugo nemoj da se javljaju i da seru oni kojima nista nisam uradio niti kojima se nisam obratio uopste...
Drugo i na ovom,a i na desetinama drugih foruma ima desetine onih koji sa mnom vrse razmene bez problema tako da me boli dupe sta ce deset vas ovde i reci!
A ako mislite da sam ja svim devedesetak serija i ovoliko dvd-a dobio prevarom - E to je vec smesno!Inache Ray tvoji diskovi su narezani...
POzzdrav svima