ray_offlight
Obećava
- Poruka
- 71
bule busko jesi ti za razmjenu? vidim da imas dosta toga? razmjena..otkup diskova? moze ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
flecapereca:Treba mi pomoc upravo sam utrosila dva sata trazeci ime jedne serije. Uglavnom koliko se secam isla je jednom nedeljno (vikendom) mislim na rts-u. Nisam mnogo videla ali deluje interesantno u glavnom ima tu nekih dinosaurusa. Serija je avanturisticka.
vladaspc:@ mijatovic_86: kad planiras da mi odgovoris na mail? Pozz
, pa mi je mail otisao na dno stranice...
primljeno, pozzmijatovic_86:Nadam se da se ne ljutis sto nisam odgovorio odmah, nisamo svi ovde na netu non-stop kao neki, pa mi je mail otisao na dno stranice...
Evo upravo pisem mail
Pozz
50 cent:<<<ray_offlight
Evo ja sam se juce razmenio sa Leo_Bobom za seriju "Charmed",svi diskovi su u redu,sve mi je poslao,i ja sam njemu...Tako da to sto pricas nije istina..

----------------------------------ray_offlight:to sto pricam za leo bobu jest istina!!! nisam jedini kojeg je zeznuo javljali su se ljudi jos!ali za njega vise nezelim cuti iskreno nek mu bude na obraz! dosta vise o tome sto se mene tice..samo ti i dalje razmjenjuj s leo bobom...ja sam se dobro opario i NAUCIO PAMETI...imam sve mejlove u kojima se vidi kako me je muljao i govorio razne izlike ali nezelim vise o njemu...nek samo uziva u svojim serijama a sto se mene tice![]()
)
bbatali to...nadam se da cemo ti i ja uspeti da ipak saradjujemo uz vise mog truda....
mijatovic_86:Ja upravo ima da sjebem ispitni rok zbog Prison Break, odgledao serijal 1 za 2 dana..
isad gledam dugi...
Mnogo dobra serija..
bolje da ne znate sta se desava u 14-oj i 15-oj, tu se tek ne zna ko koga *beep*ray_offlight:ja sam jucer bas odgledao do 13te epizode druge sezone..stalno jurnjava i neocekivani obrati...stvarno sam iznenađen serijom...