Razmena serija i titlova

Na temi "razmena serija" pokušao sam da dođem do
određenih serija ali...ništa.Neki me ubeđuju da je to protivzakonito
/a stavili spisak 100 serija/,drugima se ne šalje poštom,treći
rade samo preko 20 DVD...Nadam se da neće tema biti zaključana...
Inače tražio sam seriju "Jelenko" i treću sezonu "Izgubljenih" /ovih 6 epizoda/ pa ako neko ima volju
neka mi se javi na PP ili imejl...

He, he.......eto malo citam ovu vasu temu i sve mi smrdi da su 50 cent i Leo Boba jedna ista osoba, ili mozda neki rodjaci...

U svakom slucaju ako je neko za razmenu, ja nesto nemam mnogo serija (tek sam poceo da sakupljam), neka se javi :

Thief
Prison Break
Invasion
Supernatural
The X files
Sherlock Holmes
Alf

trazim sve sto nemam

Niti smo jedna osova,niti smo rodjaci,nego se stalno razmenjujem sa njim,i nikad me nije prevario,inace nismo ni iz istog grada..To mozete da proverite sa svima sa kojima sam vrsio razmene..Snickers,Biroman,Infernus..Da ne nabrajam dalje..

50 cent:
<<<ray_offlight
Evo ja sam se juce razmenio sa Leo_Bobom za seriju "Charmed",svi diskovi su u redu,sve mi je poslao,i ja sam njemu...Tako da to sto pricas nije istina..

to sto pricam za leo bobu jest istina!!! nisam jedini kojeg je zeznuo javljali su se ljudi jos!ali za njega vise nezelim cuti iskreno nek mu bude na obraz! dosta vise o tome sto se mene tice..samo ti i dalje razmjenjuj s leo bobom...ja sam se dobro opario i NAUCIO PAMETI...imam sve mejlove u kojima se vidi kako me je muljao i govorio razne izlike ali nezelim vise o njemu...nek samo uziva u svojim serijama a sto se mene tice :evil:

ray_offlight:
to sto pricam za leo bobu jest istina!!! nisam jedini kojeg je zeznuo javljali su se ljudi jos!ali za njega vise nezelim cuti iskreno nek mu bude na obraz! dosta vise o tome sto se mene tice..samo ti i dalje razmjenjuj s leo bobom...ja sam se dobro opario i NAUCIO PAMETI...imam sve mejlove u kojima se vidi kako me je muljao i govorio razne izlike ali nezelim vise o njemu...nek samo uziva u svojim serijama a sto se mene tice :evil:
----------------------------------

ma opusteno...
VIDI se da su 50cen i LEO BOBA ista osoba
(tj USERNAME je ista osoba, a sada kao daje ADRESU drugu
kod nekog rodjaka :) )

Cccccc

<<<ALPENGIRL
Prvo nauci da pises,nije "50cen" nego "50 cent"...Mozda ste ti i ray_offlight ista osoba...
Ja tako kazem za Leo_Bobu jer sam se sa njim prvi put menjao ovde na forumu..i nije me prevario..to kazem iz svog iskustva...A sta se vama desavalo,bas me briga,ja nemam nista sa tim...

Back