Razmena serija i titlova

ray_offlight:
SAMO DA UPOZORIM SVE VAS NA LEO BOBU..NE RAZMJENJUJTE SE S NJIM I NE SALJITE MU NISTA JER JE MENI VEC 3 MJESECA DUZAN 39 DVD-A (ja sam njemu dao komplet buffy za koje je cvilio i slao mi mailove..dobio ih je u roku desetak dana od mene!!!!!) A SAD SE PRAVI LUD..KAO NEMA VREMENA SVE TO NASNIMITI..PA OVAJ CE TJEDAN..PA ONAJ I TAKO MENE VUCE ZA NOS VEC 3 MJESECA!!!! NEKA PRVO RIJESI DUGOVE A NE DA TRAZI NOVE ZRTVE-NE NASJEDAJTE!!!!

Poznat mi je ovaj nick....Secam se jos prosle godine,vodila se polemika oko diskova i prenosu preko granice..puno li je proslo od tad... :-?

nakon sto vise nemam zivaca a izgleda ni sanse cekati njega..BOBANA ZLATANOVICA..i jos jednog tipa koji mi isto vecd uguje 2 mjeseca serije a zove se DANIJEL NOVAK (ili zoce shark)moram zamioliti ponovo nekoga za razmjenu jer mi je zbilja stalo do ovih serija,,molim samo nekog postenog I SA OBRAZOM koji bi mi poslao ove serije

a je to
allo allo
charmed
zvonili ste milorde
alf
wil i grace sezone 4-5-6-8
simpsone sezonu 17 pa nadalje
sherlock holmes
benny hill
ljubav navika panika

U ZAMJENU NUDIM:

KOMPLETNA MINI SERIJA ODYSEISS
KOMPLETNA MINI SERIJA JASON I ARGONAUTI
KOMPLETNA MINI SERIJA PUT U SREDIŠTE ZEMLJE
KOMPLETNA SERIJA BOLJI ŽIVOT - 16 DVD
KOMPLETNA SERIJA STIŽU DOLARI - 13 DVD
KOMPLETNA SERIJA MALO MISTO - 5 DVD
KOMPLETNA SERIJA PROSJACI I SINOVI - 4 DVD
KOMPLETNA SERIJA DOSJEI X - 13 DVD
KOMPLETNA SERIJA SIMPSONI (16 sezona) - 10 DVD
KOMPLATNA SERIJA PORODIČNO BLAGO -15 DVD
KOMPLETNA SERIJA SREĆNI LJUDI - 14 DVD
KOMPLETNA SERIJA LOST - PRVE DVIJE SEZONE - 5 DVD
KOMPLETNIHSERIJA FRIENDS (9 SEZONA) -10 DVD
KOMPLETNA SERIJA GRUNTOVČANI - 3 DVD
KOMPLETNA SERIJA MASTERS OF THE UNIVERSE - CRTIC - 5DVD
KOMPLETNA SERIJA HE MAN 2002 - 2 DVD
KOMPLETNA SERIJA SHE-RA - 2 DVD
KOMPLETNA SERIJA XENA WARRIOR PRINCESS - 12 DVD
KOMPLETNA SERIJA BALKAN EXPRESS- 4 DVD
KOMPLETNA SERIJA ALLO ALLO - 10 DVDlosa slika trazim bolju
KOMPLETNA SERIJA NAŠI I VAŠI -4 DVD
KOMPLETNA SERIJA DESPERATE HOUSEWIVES SEASON 1 & 2 - 4 DVD
KOMPLETNA SERIJA BUFFY THE VAMPIRE SLAYER - 37 DVD-a s originala
KOMPLETNA SERIJA MALCOM IN THE MIDDLE - 5 DVD
KOMPLETNA SERIJA DJEVOJČICA IZ BUDUĆNOSTI - 3 DVD
KOMPLETNA SERIJA ZVONILI STE MILORDE - 1 DVD-losa slika trazim bolje
KOMPLETNA SERIJA JOEY PRVE DVIJE SEZONE - 2 DVD
KOMPLETNA SERIJA OZ (5 SEZONA) - 5 DVD
KOMPLETNA SERIJA NARNIA - 3 DVD
KOMPLETNA SERIJA TWIN PEAKS - 3 DVD
SERIJA BRACNE VODE (11 SEZONA) - 11 DVD
ŠTRUMPFOVI - KOMPLETNE SEZONE 1 & 2
ŠTRUMPFOVI - OSTALE SEZONE NEKOMPLETNE
KOMPLETNA SERIJA SNORKS - 2 DVD
KOMPLETNA SERIJA EWOKS - 1 DVD
KOMPLETNA SERIJA DROIDS - 1 DVD
SERIJA PLANET OF THE APES- 6 EPIZODA
WILL & GRACE season 1 & 2 & 3 & 7 - 4 DVD
SERIJA ZAKON BRAĆE SEZONA 1 & 2 - 4 DVD
SKRAĆENA TELENOVELA EL MANATIAL - 2 DVD
SKRAĆENA TELENOVELA ROSALINDA (S PRIJEVODOM) - 2 DVD

obadva lika zanovijetaju i lazu me vec mjesecima..te poslaci ti ovaj vikend te danas te sutra..pa sad nemam vremena..pa sad je skola..pa sad sam na poslu..pa sad kad budu praznici..i tako mjesecima vec tako da prijatelju to i nije bas OLAKO PROSUĐIVANJE zar ne? nego jednostavno receno PREVARA..a ovaj drugi je iz zagreba tako da tu nema govora o granici

LANCHA
nije ovo nikakvo RAZVODNJAVANJE
jer je VEOMA VAZNO.

Posto je ovo tema RAZMENE, svakako da je VAZNO
ako je neko zesce ispaljen.

Smatram da bi trebalo napisati i imana onih
koji NISU KOREKTNI, a naravno i spisak onih koji UOPSTE nisu poslala diskove.

Npr ti LANCHA, ne postujes DOGOVOR,
rezes bioskopske (a posle kazes "kako nisi proverio", sta kome treba tvoje izvinjenje?)
rezes na NO NAME, pravis sam kompilacije - iako se dogovorimo sve DETALJNO oko toga,
kasnis sa slanjem, pricas neke bedne razloge
tarzio si od mene, a cula sam i od GOMILE drugih : da ti ljudi
rezu poveci broj diskova preko....
I T D.

Treba navesti imena svih koji se NE DRZE dogovora
a NAROCITO tih koji uopste ne salju.

Niko nece propasti za par desetina dvdova,
nije u tome poenta,
vec BITI FER !!!

Kao i taj lik koji navodi MALI MILION RAZLOGA,
naravno da onda nikako nije "pitanje GRANICE" poetna :) , pa nismo glupi... ! :)

VAŽNO!!!

Za sve koji šalju vrednosne posiljke, postoji sajt na kome može da se prati kretanje posiljke. Sajt je regularan, Poštin. Samo treba upisati prijemni broj pošiljke (sa potvrde koju dobijete na šalteru kad vam uzmu paket) i dobićete informaciju gde se trenutno nalazi paket koji vam je poslat ili koji ste vi poslali. Tako se uvek može proveriti da li vam je neko stvarno poslao paket ili ne. ;-)

Da, zaboravih da stavim link
http://www.trackandtrace.ptt.yu/

lancha:
Marija Posto vidim da si se navadila na mene,aj reci sve sto imas i zavrsi konacno sa mnom ..jel ok????
Ray offlight je u pravu.......ray,sto im ne napises mejl ,ili se cujes sa njima..da vidimo sta bi rekli....

mailove im pisem svaki tjedan po jedan u nadi da ce im ipak obraz biti vazan pa da ce to poslati jer znaju da su ini od mene dobili sve po dogovoru..a sto pisu u mailovima? sutra ti saljem..ovaj tjedan ti saljem..nemam sada vremena radim..nemam sada vremena ucim..za praznike cu moci..pa prosli i novogodisnji praznici a paketa nema...SADA VISE NEMAJU OBRAZA NI odgovoriti na mail..nema ni svrhe,..sad da radim da slusam jos jednu lagariju?? nema druge nego da se nadam da ce naici neko zaista fer i razmjeniti samnom serije koje sam naveo da trazim jer bi ih zaista zelio imat u sbvojoj kolekciji RADI SEBE

Do sada sam imala zaista podosta razmena, sa korisnicima mijatovic_86, alpengirl, nojvil, bule_busko, ima ih jos, ali trenutno ne mogu da ih se setim. Sa njima sam obavila i po vise razmena, neki od njih su meni izasli u susret, nekima sam ja, i stvarno nemam nikakvih zamerki...
Imam zamerke za korisnike Leo_Boba i mixi mixi.
Leo Boba me je zavlacio tri meseca, govorio kako je poslao, kako ima probleme, kako mu je rezac pokvaren, ni sama ne mogu vise da se setim svih izgovora. I na kraju, posle tri meseca, kada je trebalo da mi posalje zaboravio je sta sam mu trazila pa sam mu rekla da mi posalje dve serije koje su mi trebale i prazne diskove jer mi ej vise bilo dosta.
A sto se tice mixi mixi-ja, do dana danasnjeg mi nije poslao prve cetiri sezone Smallville-a, a ja sam mu jos, cini mi se, u oktobru, poslala ono sta mi je trazio. Prvo je rekao kako diskovi nisu kod njega, pa da mu je do Nove godine zabranjeno da koristi kompjuter, a onda da mu salje posle Bozica. Od Bozica su prosle tri nedelje, a ja moje diskove ne dobih, a i ne odgovara mi na poruke.
Sva sreca, na ovom forumu ima ljudi koji postuju druge! :-D

a zasto ne pisati?? zasto ne reci ko salje a ko je ovdje samo da bi prevario i dobio serije za sebe?? ako je to tebi smaranje...budi sretan sto nemas ovako losa iskustva izgleda inace bi drugacije razmisljao i reagirao..kako bi se osjecao da su tebe dvojica namagarcila za sveukupno 70ak diskova kao mene??? sutio bi ili bi rekao ko su ti LOPOVI???

eto vidim da i druge varaju i to vecinom isti likovi pa je vrijeme da se zna!! pogledajte leo bobinu listu kolika je...i kioliko je ljudi namagarcio da mu lista bude tolika???

@50 cent
Nisam ja napisala to da bih jadikovala kako me je neko zeznuo za 20 diskova vec da bih drugim ljudima skrenula paznju ko nije ispao fer. Nije meni do tih 20 diskova vec do toga sto se mi ovde oslanjamo na poverenje. Ako je neko zeznuo mene ko kaze da nece zeznuti i nekog drugog, to se nikada ne zna.
A ti ako ne zelis da citas ove poruke gde mi drugim korisnicima skrecemo paznju samo ih preskoci!

>>50 cent
Prijatelju, ja licno prvi nemam nameru da pored ovoliko strana raznih foruma otvaram jos i tamo neke crne liste da vidim da li su dopunjene....i to spada (nazalost) u razmene
Sto kaze Jeca jednostavno kome smeta neka preskoci...a veruj mi - bolje ti je da ne preskaces, jer ti je jeftinije da se naucis na tudjim greskama....nazalost u ovom slucaju je ray_offlight ni kriv ni duzan platio ceh
...i izbegavaj onoliki font u porukama, ako nije problem, bas je napadno. Tnx.

>>ray_offlight
Za Leo Bobu je vec opste poznato da je prevarant i/ili jako bezobrazan...ali cudi me za tog D.Novaka - moj drugar je odradio jednu ogromhu razmenu s njim ranije i radi opet...ne bi bilo dobro ako je to tacno...

>>lancha
Kao prvo - nemoj da pominjes licna imena ovde, to je povreda privatnosti, za sta sluze nickovi??...ni Alpengirl nije tebe zvala po imenu!...a nisam primetio da je odobrila da neko otkriva njene licne podatke?!
Kao drugo - jesi neodgovoran zaista, nemoj sad da se duris oko toga...npr. i meni i jos jednom drugaru sa razmene, a mislim i njoj isto - si poslao diskove u najobicnijem zaheftanom najlonu, pa uz to u obicnoj koverti...pa brate mili ne pakujes krastavac za pijacu vec osetljivu robu koja ako se samo zagrebe bice beskorisna...ne bih da duzim za druge stvari za koje su mi se zalili na tebe, jer mi je ovo glavna zamerka kad se o meni radi...

Back