Разлог зашто је Путин прогнао Јеховине сведоке

@Kerkyra ,pitanje je ko je ovde kukavica? Ovo nije "čoporativni napad", DUŠO, nego moje lično mišljenje. A ti ako se bojiš da izneseš svoje, tvoj problem. Ukratko, isterala bih i ja JS, odgovor na temu.
Zasto bih se bojala? Pravo stoj i niceg se ne boj, moja je parola.

Ja samo ne shvatam jednoumlje i proterivanje, a uvek ce biti zabludelih, i ne bih se prema njima ponasala sa uverenjem kao da sam bolja, nego sa razumevanjem ali i zakonski bih u nuzdi pribegla nekim drugim resenjima.

Da kukavicluk je zajednicki napadati neku osobu, jedan na jedan je vec nesto drugo.

U zabludi si ali je to tvoje pravo da budes u zlabludi
bolje brini o sebi a tudju veru ostavi na miru
samo zli napadaju nek9oga zbog vere
i nemas pravo da pises lazi o tudjoj veri
i o te deklarise kakva si
samo zlima smeta moral
kao sto su isusa hteli da ubiju i vredjali ga tako i danas prave vernike zli progone i klevecu ih
dakle nemas zakonsko pravo da napadas tudju veru i da je satnizujes

U zabludi si ali je to tvoje pravo da budes u zlabludi
bolje brini o sebi a tudju veru ostavi na miru
samo zli napadaju nek9oga zbog vere
i nemas pravo da pises lazi o tudjoj veri
to te delarise kakva si
ti što pišeš da se crkva udaljila od boga bolje se bavi svojom verom a ne da klevećeš tudju
bog ne voli klevetnike i sudiće im, pripazi se
a ja sam na putu ljubavi i istine dok ti pišeš laži i izvrćeš
i pripadam pravoj izvornoj veri a ti si ljubomorna zbog toga

I kao što vidim, i ti imaš svoje mišljenje. I ovo je "čoporativni napad" i "kukavičluk"?
Jeste, ti na osnovi jednog iskustva generalizujes i cak mrzis.

Kukavica si jer je napadas u coporu i za nesto cak i sto nije skrivila. Ne mozes da ganeralizujes, jer bas to navodi na mrznju.

Ne mrzi, nego shvati i trazi resenja.

Zasto bih se bojala? Pravo stoj i niceg se ne boj, moja je parola.

Ja samo ne shvatam jednoumlje i proterivanje, a uvek ce biti zabludelih, i ne bih se prema njima ponasala sa uverenjem kao da sam bolja, nego sa razumevanjem ali i zakonski bih u nuzdi pribegla nekim drugim resenjima.

Da kukavicluk je zajednicki napadati neku osobu, jedan na jedan je vec nesto drugo.
Rekla je ono što ona misli i na to ima prava
šta je odmah napadaš a ovamo pričaš o nekom čoporu a ti i mona ste se čoporativno navrzle na Zizi jer je rekla šta je svojim očima videla

Zabrana JS svedoka je pomalo preterana (a i besmislena) mera.
Jednostavno ne treba im davati status verske zajednice.
Oni su tako ustrojeni da je njihov broj konstantno mali (sami sebi su najveci neprijatelji).
A i dobro dodju kao "kontrolno telo" za hriscane recimo.
Nije bas tako, postoji jedna vrlo izvjesna mogucnost, sto se JS tice, tako da zabrana ima itekako smisla...naime, jedna tako mutna organizacija, pod plastom vjerske zajednice, je idealno mjesto za vrsljanje raznih obavjestajnih službi, naravno - AMERICKIH obavjestajnih sluzbi...

da mutna vera ti je koja zastupa Bibliju ljubav i mir
a sta ti nije mutno
ako ne znas sta je izvorno hriscanstvo nauci
i ono nigde nije zabranjeno
koga briga za ekstremisticke diktatorske vlasti
njima smeta sve sto je dobro
Organizacija koja ima na svom celu Vrhovno Tijelo, koje odlucuje o svakom zarezu i rijeci, u prevodu Biblije, ne moze biti nista drugo, nego krajnje sumnjiva i mutna organizacija...

Pogresno si informisan tj pogresno razumes
religija hriscanska vera
To ti je vera hriscanstvo i drzimo se samo Biblije koja je temelj svake hriscanske vere
drzi se Biblije i zivi se moralno
ako u dobrom vidis lose imas problem
Nazivam je organizacijom, jer mnogo adekvatniji naziv, koji ta organizacija zasluzuje, bio bi razlog za brisanje mojih poruka...pritom, necu da se upustam u raspre teoloske prirode, kako neko moze sebe nazivati hriscanskom religijom, a negirati Hrista kao boga...samo to je dovoljno da se pokaze do kakvih granica ide vase licemjerstvo...

Back