Razlika u godinama

e to već ne zavisi od nas i naših želja, svakome koliko gori sveća i kako je zapisano u njegovoj knjizi života

Nije iskljucivo problem u tome , nije potrebno polaziti od toga da svi imaju isti libido , može biti da iako je on/ona mladji da im je sasvim ok i redji seks

Ali je problem u tome ako je jedno na osnovu godina komforno i želi mirnij život a mladji deo ipak želi neka dešavanja a to ponestane , problem je takodje kad starij deo ima zubnu protezu dok mladji deo ima još sve zube , problem je kad jedno odlazi u penziju a drugo još ima 15 godina da radi do penzije, problem je takodje kad starij deo krene da stari kičma , kolena, pritisak i kad se tu uvuče apoteka

Kako će sve to mladji deo da podnese usporavanje i koliko su spremni da se prilagode


Verujem da je seksi kad te od 20+ kresne tip od 40 godina to bi ipak samo trebala ostati avantura ali ne životni drug
 

Ovo je IDEALNA RAZLIKA U GODINAMA U VEZI AKO ŽELITE DA TRAJE: Ako je partner stariji ovoliko od vas RASKIDATE 100%​

ed9c8450-783a-11e7-84d9-df29f06febc3_image_hires_130509.JPG


Novo istraživanje kaže da razlika u godinama može odrediti dugovečnost emotivne veze, a što je veća to je i veća verovatnoća raskida navodi se u istraživanju Univerziteta u Atlanti.

Što je veća razlika u godinama između partnera imaju manje šanse da ostanu zajedno Foto: Profimedia

Prema studiji koju je sproveo Univerzitet Emori u Atlanti, što je veća razlika u godinama, veća je i šansa za raskid i neuspešan emotivni odnos. Istovremeno navode da je jednogodišnji jaz najidealnija opcija. Ako imate partnera koji je stariji od vas godinu dana ili ste stariji od vaše voljene osobe godinu dana - uboli ste emotivni džek-pot.
Nakon analize 3.000 ljudi, otkriveno je da parovi s petogodišnjom razlikom u godinama imaju 18 odsto veću verovatnoću da će se rastati od parova koji su isto godište.
Zanimljivo je da je ta brojka porasla na 39 odsto za parove s 10 godina razlike u godinama i šokantnih 95 odsto za one s 20 godina razlike.
Istraživači veruju da je najidealnija jednogodišnja razlika između supružnika jer imaju mnogo manje šanse da se rastanu, a one iznose samo tri odsto.

"Može biti samo da su tipovi parova s tim karakteristikama zapravo samo oni parovi za koje je u proseku veća verovatnoća da će se razvesti iz drugih razloga", rekao je Hugo Mialon, jedan od istraživača koji stoje iza studije
mislim da tu i nema nekih pravila, osim onih , cisto bioloskih, sto znaci da je ipak preterano reci da razlika veca od 15-20 godina ne smeta.
Razvode se i vrsnjaci. Uvek ce biti neki razlog. Medjutim , danas se zivi u trenutku i ne razmislja se o "vecnosti" pa je akceptabilno da on-ona imaju 25 , odnosno 40 godina. Problem ce biti kada prodje 30 godina................ali , kazem, danas se ne misli na tako duge staze.
Zivi i uzivaj dok ti je lepo, a kad prestane biti lepo, idi dalje.
 
Jeste svi napisali šta imate da napišete?
Ako niste.Napišite.Pa da i ja napišem.
Ipak je ovo forum.Doćiće možda neki muškarac koji želi da bude u vezi sa nekom starijom ženom.Ili neka žena koja želi da bude u vezi sa nekim starijim muškarcem.

Red je valjda da se pročita i drugačije mišljenje od vašeg.

I u svakom slučaju mnogo realnije i kompetentnije nego vaše jer vi niste u takvoj vezi i dajete svoje mišljenje što se kaže sa strane.
Izvolite.Ispišite se koliko želite pa da i ja napišem,ponešto,o tome svemu.
Doćiću sutra.
 

Back
Top