razlika u godinama

etotako:
blacky80:
E, Vidis ja se najbolje slazem sa devojkama mojih godina, jer uglavnom imamo iste sfere interesovanja. Doduse ja sam mozda malo pogresno izrazio jer sam rekao "uvek", sto nije bas najtacnije, trebao sam da kazem u vecini slucajeva!

A kakve su to sfere interesovanja?
Pa recimo da je to vezano za izlaske i druzenja. Pa jel moze devojka od 20 godina da povede svog decka od 40, recimo u neki klub sa svojim drustvom?
Naravno tu su iste vrste obaveza pa lakse mozemo jedno drugo da shvatimo, npr. oboje smo studenti pa razumemo kad neko mora da uci i ne moze da se vidi sa partnerom. Dok to neko zaposlen ko nije nikad studirao tesko moze da shvati!

blacky80:
etotako:
blacky80:
E, Vidis ja se najbolje slazem sa devojkama mojih godina, jer uglavnom imamo iste sfere interesovanja. Doduse ja sam mozda malo pogresno izrazio jer sam rekao "uvek", sto nije bas najtacnije, trebao sam da kazem u vecini slucajeva!

Pa recimo da je to vezano za izlaske i druzenja. Pa jel moze devojka od 20 godina da povede svog decka od 40, recimo u neki klub sa svojim drustvom?
Naravno tu su iste vrste obaveza pa lakse mozemo jedno drugo da shvatimo, npr. oboje smo studenti pa razumemo kad neko mora da uci i ne moze da se vidi sa partnerom. Dok to neko zaposlen ko nije nikad studirao tesko moze da shvati!

Ako tako stvari stoje, te dve osobe teško mogu da nešto ozbiljnije komuniciraju, a kamoli da završe u nekoj vezi... Dakle, o čemu ti pričaš?

etotako:
blacky80:
etotako:
blacky80:

Ako tako stvari stoje, te dve osobe teško mogu da nešto ozbiljnije komuniciraju, a kamoli da završe u nekoj vezi... Dakle, o čemu ti pričaš?
Pa u tome i jeste poenta, nema dobre komunikacije. O cemu ja mogu da pricam sa devojkom koja je mladja deset godina od mene? Jednostavno, nismo na istom nivou razvijenosti intelekta. A kad bi bili na istom nivou to bi znacilo da ja 10 god. kasnim u razvoju ili je ona 10 god. ispred. Ovo prvo bi bilo vrlo lose po mene a drugi slucaj se mnogo retko desava jer se 10 god. iskustva tesko nadoknadjuje!

DellBoy-011:
Naravno ti sa 24 god, tesko mozes da pricas sa devojcicom od cetrnaest, ali... kad porastes, bice svasta :lol:
Tu jesi u pravu. Razlika izmedju 20 i 15 god. nije ista kao i razlika izmedju 30 i 25. Naravno takva razlika je prihvatljiva, medjitim za mene kao osobu bi bilo strasno da moj otac ima devojku koja je starija par godina od mene i uz to da ima razmisljanje na nivou ispod mog.

blacky80:
DellBoy-011:
Naravno ti sa 24 god, tesko mozes da pricas sa devojcicom od cetrnaest, ali... kad porastes, bice svasta :lol:
Tu jesi u pravu. Razlika izmedju 20 i 15 god. nije ista kao i razlika izmedju 30 i 25. Naravno takva razlika je prihvatljiva, medjitim za mene kao osobu bi bilo strasno da moj otac ima devojku koja je starija par godina od mene i uz to da ima razmisljanje na nivou ispod mog.

A nisi razmisljao kako bi bilo tvom caletu? :lol: :lol: :lol:

DellBoy-011:
blacky80:
DellBoy-011:

A nisi razmisljao kako bi bilo tvom caletu? :lol: :lol: :lol:
Pa u krevetu sigurno dobro a u njegovoj glavi bas i nisam siguran!

blacky80:
etotako:
Captain Jack Sparrow:
oooo dajte mi devojcicu mladu koja voli matore deke..... he he 8)
.

Niko ne voli matorog muskarca! Tu iskustvo slabo pomaze. Eh, samo mastas, kada bi ti stvarno dosla neka ne bi znao sta bi sa njom!
Mozda ne vole njega ali sigurno vole njegov novcanik, pogotovu ako je malo deblji.

Po mojoj teoriji nijedan sa "debljim novcanikom" nije dobar ljubavnik, pa na taj nacin kompenzira... ali ova nikako nije naucna, nego vise sluzi za moju licnu zabavu jer ne razumem ljude kojima je novac jedini pokretac u zivotu.

majci78:
Jao bre ljudi, ne lupajte!
Pa zavisi sve od coveka do coveka! Uostalom, na temu razlike u godinama, stvarno se ne moze, ili bolje ne treba generalizovati na nacin na koji vi to radite.
Bez ljutnje :D
Sve se moze generalizovati metodom aproksimacije ako postoji dovoljan broj slicnih slucajeva. A kod ove teme taj dovoljan broj postoji!

etotako:
blacky80:
etotako:
Captain Jack Sparrow:
.

Niko ne voli matorog muskarca! Tu iskustvo slabo pomaze. Eh, samo mastas, kada bi ti stvarno dosla neka ne bi znao sta bi sa njom!
Mozda ne vole njega ali sigurno vole njegov novcanik, pogotovu ako je malo deblji.

Po mojoj teoriji nijedan sa "debljim novcanikom" nije dobar ljubavnik, pa na taj nacin kompenzira... ali ova nikako nije naucna, nego vise sluzi za moju licnu zabavu jer ne razumem ljude kojima je novac jedini pokretac u zivotu.
...je vrlo, vrlo TANKA i tipicna za ljude koji nikada
nisu imali para u svom. Da zlo bude vece, nece ih ni
imati...
"Odrzivost ove teorije" POTVRDJUJE i jedna od izreka
- KOME JE GLAVA PUNA PROBLEMA (u ovom slucaju radi se, opet o parama) **** MU VISE NIJE OPREMA - 8)
Muskarac ne postaje "mator" - preko noci -...
Onaj ko je citav svoj zivot posvetio LJUBAVI PREMA
ZIVOTU, nikada nece biti - dovoljno mator -da ne bi mogao da zainteresuje, osvoji, OCARA osobu koja je, bioloski daleko mladja od njega.
Ovo se, naravno, odnosi na OCARAVAJUCE OSOBE oba pola!!!

kojote:
etotako:
blacky80:
etotako:
Captain Jack Sparrow:
.

...je vrlo, vrlo TANKA i tipicna za ljude koji nikada
nisu imali para u svom. Da zlo bude vece, nece ih ni
imati...
"Odrzivost ove teorije" POTVRDJUJE i jedna od izreka
- KOME JE GLAVA PUNA PROBLEMA (u ovom slucaju radi se, opet o parama) **** MU VISE NIJE OPREMA - 8)
Muskarac ne postaje "mator" - preko noci -...
Onaj ko je citav svoj zivot posvetio LJUBAVI PREMA
ZIVOTU, nikada nece biti - dovoljno mator -da ne bi mogao da zainteresuje, osvoji, OCARA osobu koja je, bioloski daleko mladja od njega.
Ovo se, naravno, odnosi na OCARAVAJUCE OSOBE oba pola!!!
hej, pa hvala ti lepim obecanjima
nikad nisam imala puno para, a ne marim ni ako ih ne budem imala
verovatno da zelim jarko te pare, potrudila bih se malo vise oko njih... i to odavno
dozvoli da nekim ljudima nisu vazni novci i slava
kad bi ti bio svestan koliko ima rupa u tome sto si napisao...eheheh ne bi bio tako prepotentan, ali neka ti, bas si mi pokazao da sam nesrecna i "siromasna" :lol:

e,ovde stvrano nikad nisam bila pametna..jedanput mislim jedno,a drugi put drugo..Ali sustina nije u tome kolika je razlika u god,vec je sve stvar poverenja,ljubavi i zanosa.....nemas ti nista od toga da li je ona mladja 10 god. ili je starija 10.god,ljubav se samo desi(naravno uvek razmisljaj zasto je neko s tobom,jer ima svakakvih likova(ovako ti kazem iz zenskog ugla,ali i iz iskustva!!).....sve zavisi sta ocekujes od te veze :wink:

etotako:
etotako:
Niko ne voli matorog muskarca! Tu iskustvo slabo pomaze. Eh, samo mastas, kada bi ti stvarno dosla neka ne bi znao sta bi sa njom![/quote]

[u]Po mojoj teoriji nijedan sa "debljim novcanikom" nije dobar ljubavnik, pa na taj nacin kompenzira... [/u]ali ova nikako nije naucna, nego vise sluzi za moju licnu zabavu jer ne razumem ljude kojima je novac jedini pokretac u zivotu.

hej, pa hvala ti lepim obecanjima
nikad nisam imala puno para, a ne marim ni ako ih ne budem imala
verovatno da zelim jarko te pare, potrudila bih se malo vise oko njih... i to odavno
dozvoli da nekim ljudima nisu vazni novci i slava
kad bi ti bio svestan koliko ima rupa u tome sto si napisao...eheheh ne bi bio tako prepotentan, ali neka ti, bas si mi pokazao da sam nesrecna i "siromasna" :lol:

...PRICAJ MI MALO O RAZLICI U GODINAMA, ne kao teoreticarka, jer te to tvoje puko teoretisanje i dovelo u corsokak i iznedrilo tvoju, novu, TEORIJU o - MOJIM RUPAMA -... :)
Ako nisi imala para, A NISI, ne osudjuj, tako olako,ljude koji ih imaju...
Ako nisi imala ZNATNO STARIJEG ili MLADJEG muskarca uz sebe, A NISI, tvoja ( jos jedna?! ) teorija o
- DOBROM LJUBAVNIKU, DEBELOM NOVCANIKU I KOMPENZACIJI
- nije vise samo dobra (TVOJA) ZABAVA, vec cisto lupetanje nezadovoljne devojke, koja stvarno i stalno
, ne zna sta ce sa sobom i svojim zivotom...

kojote:
PRICAJ MI MALO O RAZLICI U GODINAMA, ne kao teoreticarka, jer te to tvoje puko teoretisanje i dovelo u corsokak i iznedrilo tvoju, novu, TEORIJU o - MOJIM RUPAMA -... :)
Ako nisi imala para, A NISI, ne osudjuj, tako olako,ljude koji ih imaju...
Ako nisi imala ZNATNO STARIJEG ili MLADJEG muskarca uz sebe, A NISI, tvoja ( jos jedna?! ) teorija o
- DOBROM LJUBAVNIKU, DEBELOM NOVCANIKU I KOMPENZACIJI
- nije vise samo dobra (TVOJA) ZABAVA, vec cisto lupetanje nezadovoljne devojke, koja stvarno i stalno
, ne zna sta ce sa sobom i svojim zivotom...

Uuuu, sta je bilo?
Nesto sam izgleda pogodila u tom "lupetanju"... Ali veruj, nije bilo namerno, nego onako na slepo, pocetnicka sreca valjda :lol:
Bas sam grozna u ovim tvojim postovima, prosto da ne pozelim samu sebe da upoznam :lol: ne znam kako cu zaspati veceras :?:
Uopste ne znam sta sam ti to uradila, ali mnogo si high, opusti se... udahni duboko. Da znas kome sve to pises bilo bi te sramota :P

blacky80:
majci78:
Jao bre ljudi, ne lupajte!
Pa zavisi sve od coveka do coveka! Uostalom, na temu razlike u godinama, stvarno se ne moze, ili bolje ne treba generalizovati na nacin na koji vi to radite.
Bez ljutnje :D
Sve se moze generalizovati metodom aproksimacije ako postoji dovoljan broj slicnih slucajeva. A kod ove teme taj dovoljan broj postoji!

:D :D :D Ups, sorry, nisam znala da si bas sproveo istrazivanje na zadatu temu, pa si vrlo preciznim proracunima kao i uvidom u ljudsku psihu (verovatno postavljanjem pitanja tipa: "izvinite, da li ste vi sa gospodinom zbog para ili ljubavi") , dosao do zakljucka da "postoji dovoljan broj slucajeva", i bacivsi se na generalizaciju, razresio tu famoznu dilemu koja je mucila covecanstvo od kad je sveta i veka :D :D :D

majci78:
:D :D :D Ups, sorry, nisam znala da si bas sproveo istrazivanje na zadatu temu, pa si vrlo preciznim proracunima kao i uvidom u ljudsku psihu (verovatno postavljanjem pitanja tipa: "izvinite, da li ste vi sa gospodinom zbog para ili ljubavi") , dosao do zakljucka da "postoji dovoljan broj slucajeva", i bacivsi se na generalizaciju, razresio tu famoznu dilemu koja je mucila covecanstvo od kad je sveta i veka :D :D :D

A da nisi malo preterala :?:
"famoznu dilemu koja je mucila covecanstvo od kad je sveta i veka"
:lol:

Back