razlika u godinama

Za druženje je OK bilo koja razlika.Za sex takođe. Al za ozbiljniju vezu?? Ma o čemu uopšte mogu da se dogovore kad onaj stariji toliko dominira da onaj mlađi to čak ni ne primećuje? ZA SEX SAMO NAPRED.ISKUSTVO JE ČUDO!!

Niko ne zna sta ce ga zateci u zivotu, godine po pravilu ne bi trebalo da budu problem. Ja licno poznajem jedan par kojima je razlika u godinama 18 god. i oni vec 30 godina zive u zavidno uspesnom braku. Dobar sam sa njima tako da ih vrlo dobro poznajem. A poznajem mnogo drugih parova kod kojih nije skoro ni bilo razlike u godinama a 'ljubav' kod njih trajase svega nekoliko meseci.

sve dok su u pitanju ipak neke godinice(znaci da nisu decica u pitanju)i ljudi se "nadju",ja to podrzavam

mislim zar je vazno koliko ima ko godina ili je vazno da su ljudi nasli svoju srecu(ovo pitanje je bilo retoricko :wink: )

ja glasam za ljubav tj glasam za uspesene veze
eto :D

ZEST:
Zasto bi smetala ako to oboma u tom momentu odgovara... ima devojaka koje vole zrelije , iskusnije i to je to...Imao sam tako nesto...

Znaci ti si muskarac koji voli nezrelije i neiskusnije???

To obicno zovu ili pedofilom ili efebofilom :lol:

Godine zaista imaju vrlo malo veze sa zreloscu i iskustvom... Imas ljude koji su i sa 20 godina zreliji i iskusniji od vecine sa 40... Pravilo ne postoji...

A za slucaj da nisam vec napisao: Imidz je nista, ljubav je sve!

Pet, 23. april 2004 8:55 Odgovorite sa citatom

--------------------------------------------------------------------------------

mozda sam ja bolestan,imam 21 god. a lozim se na one od preko 35.sta mislite o tome

Pa naravno da si bolestan i to koliko!!! :D

donaleks:
Njoj je malo smetalo,ali meni ne.Razlika je bila 18g.Sta mislite.
Obzirom da neznam ko je bio stariji nemogu da odgovorim ali znam da ako je zena starija,ona ispasta u toj vezi i na kraju "plati" on ode svojim putem a ona ispasta, znam iz iskustva, osudite me ili ne ja sam imala vezu sa 14 g. mladjim, i sada patim...

Devojcice-20, ako su ti ovo godine sasvim je u redu ta razlika jer si ti zrela i oformljena licnost, sto znaci da te niko nije "prevario", ako se slazete i ako se volite, samo naprijed, ja sam uvijek samo za ljubav. Moja sestra je imala 15 g. a njen sadasnji muz 27, tada smo mislili da je "prevara", ali oni su vec 20 g. u srecnom braku i dalje se vole kao prvog dana...

ne znam ljudi, meni je to jako cudno! imam drugaricu koja je TEK ove godine zapravo stupila u sexualne odnose i one ostale odnose :oops: ....ima 19 godina a decko 26...

ja to ne bih mogla! ajde da je razlika 3 god maxxx...

pz

bebidoll:
ne znam ljudi, meni je to jako cudno! imam drugaricu koja je TEK ove godine zapravo stupila u sexualne odnose i one ostale odnose :oops: ....ima 19 godina a decko 26...

pz
gledas li licnu kartu pre stupanja u vezu?Kako mozes razlikovati momka od 26g i 22g recimo.A sto se tice devojcice-20 to nije neka velika razlika,i sigurno ce bolje funkcionisati nego da su u pitanju 2-3 godine razlike, znam to iz iskustva mnogih ljudi pa i mog

mandrak-21:
bebidoll:

pz
gledas li licnu kartu pre stupanja u vezu?Kako mozes razlikovati momka od 26g i 22g recimo.A sto se tice devojcice-20 to nije neka velika razlika,i sigurno ce bolje funkcionisati nego da su u pitanju 2-3 godine razlike, znam to iz iskustva mnogih ljudi pa i mog

e, znas sta - *ebala te licna karta!(sam si me na to naveo) ako ti mislis da ce veza bolje da funkcionise onda ok - to je tvoje misljenje, svaka ti cast...ali ja imam svoje i meni to ne ide!

Devojcica_20, sigurna sam da mnogi misle kao ja, ali to kao da je neka tabu tema, niko ne prica o tome, ja sam nazalost imala lose iskustvo,zbog nasih shvatanja, ali to je ono "musko-zensko shvatanje". Sto se tice primjera slicnih tvom, znam samo za prednosti takve veze...ne posustaj...i nedaj da te "slome", ako medju vama postoji ljubav...samo je nadogradjuj, isplatice ti se...

bebidoll:
mandrak-21:
bebidoll:

pz

e, znas sta - *ebala te licna karta!(sam si me na to naveo) ako ti mislis da ce veza bolje da funkcionise onda ok - to je tvoje misljenje, svaka ti cast...ali ja imam svoje i meni to ne ide!
ne znam kako sam te naveo da psujes,samo sam ti postavio LOGICHNO pitanje :kako chesh primetiti neku razliku kod momaka od 22 ili 26 god poshto vidim da gajish jake predrasude

Back