devojcica_20
Primećen član
- Poruka
- 505
Razlika izmedju mene i njega je 14 god.....mimoilazimo se samo u nekim iskustvenim stvarima....sto se tice misljenja (generalno) se slazemo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iliti... sve je relativno... sto rece jednom neko pametanbegunac:..sto drugim recima znaci ...svako ima pravo na svoj zivot...Gazdarica:Ma, nista nije previse ako to njima odgovara...
ZEST:Zasto bi smetala ako to oboma u tom momentu odgovara... ima devojaka koje vole zrelije , iskusnije i to je to...Imao sam tako nesto...
Zar ne mislis da ti je decko premlad za vezu?devojcica_20:Razlika izmedju mene i njega je 14 god.....mimoilazimo se samo u nekim iskustvenim stvarima....sto se tice misljenja (generalno) se slazemo...
![]()
vidim.zato i pitambundeva:zasto?pa covek ima 6 godina
PrincRima:vidim.zato i pitambundeva:zasto?pa covek ima 6 godina
Obzirom da neznam ko je bio stariji nemogu da odgovorim ali znam da ako je zena starija,ona ispasta u toj vezi i na kraju "plati" on ode svojim putem a ona ispasta, znam iz iskustva, osudite me ili ne ja sam imala vezu sa 14 g. mladjim, i sada patim...donaleks:Njoj je malo smetalo,ali meni ne.Razlika je bila 18g.Sta mislite.
PrincRima:Zar ne mislis da ti je decko premlad za vezu?devojcica_20:Razlika izmedju mene i njega je 14 god.....mimoilazimo se samo u nekim iskustvenim stvarima....sto se tice misljenja (generalno) se slazemo...
![]()
gledas li licnu kartu pre stupanja u vezu?Kako mozes razlikovati momka od 26g i 22g recimo.A sto se tice devojcice-20 to nije neka velika razlika,i sigurno ce bolje funkcionisati nego da su u pitanju 2-3 godine razlike, znam to iz iskustva mnogih ljudi pa i mogbebidoll:ne znam ljudi, meni je to jako cudno! imam drugaricu koja je TEK ove godine zapravo stupila u sexualne odnose i one ostale odnoseops: ....ima 19 godina a decko 26...
ja to ne bih mogla! ajde da je razlika 3 god maxxx...
pz
mandrak-21:gledas li licnu kartu pre stupanja u vezu?Kako mozes razlikovati momka od 26g i 22g recimo.A sto se tice devojcice-20 to nije neka velika razlika,i sigurno ce bolje funkcionisati nego da su u pitanju 2-3 godine razlike, znam to iz iskustva mnogih ljudi pa i mogbebidoll:ne znam ljudi, meni je to jako cudno! imam drugaricu koja je TEK ove godine zapravo stupila u sexualne odnose i one ostale odnoseops: ....ima 19 godina a decko 26...
pz
ne znam kako sam te naveo da psujes,samo sam ti postavio LOGICHNO pitanje :kako chesh primetiti neku razliku kod momaka od 22 ili 26 god poshto vidim da gajish jake predrasudebebidoll:mandrak-21:gledas li licnu kartu pre stupanja u vezu?Kako mozes razlikovati momka od 26g i 22g recimo.A sto se tice devojcice-20 to nije neka velika razlika,i sigurno ce bolje funkcionisati nego da su u pitanju 2-3 godine razlike, znam to iz iskustva mnogih ljudi pa i mogbebidoll:ne znam ljudi, meni je to jako cudno! imam drugaricu koja je TEK ove godine zapravo stupila u sexualne odnose i one ostale odnoseops: ....ima 19 godina a decko 26...
pz
e, znas sta - *ebala te licna karta!(sam si me na to naveo) ako ti mislis da ce veza bolje da funkcionise onda ok - to je tvoje misljenje, svaka ti cast...ali ja imam svoje i meni to ne ide!