Nećeš valjda i njoj ovako da kažeš kad se smori i prevrne očima.Šta je, ne sviđa ti se? Verovatno voliš, malo razblaženu varijantu. Onako prostu,narodsku.
Da li može razblaženije (da ne kažem izlizanije)Zato hvala ti što postojiš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nećeš valjda i njoj ovako da kažeš kad se smori i prevrne očima.Šta je, ne sviđa ti se? Verovatno voliš, malo razblaženu varijantu. Onako prostu,narodsku.
Da li može razblaženije (da ne kažem izlizanije)Zato hvala ti što postojiš.
Ne'š hebati...
Pa nemo' plačeš Napokone. Vratiće se Đura pa ćete ponovo razmenjivati iskustva o šmekanju maloletnica.
Lik je običan provokator i ložač. Evo, ja se njemu nisam nijednom obratio na ovoj temi. On meni celih 7 puta. Čak mi je lik ničim izazvan napisao kako mi je "razvlačio" ćerku.
Mislim, nije da se ja tu nešto vređam nego hoću da kažem koliko je čovek opaljen.

Aj forumske solidarnosti. Daj mu savete. Na sta si se ti lozila sa 20 godina?Nećeš valjda i njoj ovako da kažeš kad se smori i prevrne očima.
Da li može razblaženije (da ne kažem izlizanije)
Znas kako druskane. Ima ljudi koje ne podnosim ovde, ali nemam potrebu da to iznosim to na temama. Osim direktno toj osobi kada zasluzi. Tako da ne znam sta ti je rekao, na osnovu koje provokacije, niti me se tice. Ono sto ti sada radis je ogovaranje i tracarenje. Preko njega ovde. A to radi ko? koko da?
Pa nemo' plačeš Napokone. Vratiće se Đura pa ćete ponovo razmenjivati iskustva o šmekanju maloletnica.
Lik je običan provokator i ložač. Evo, ja se njemu nisam nijednom obratio na ovoj temi. On meni celih 7 puta. Čak mi je lik ničim izazvan napisao kako mi je "razvlačio" ćerku.
Mislim, nije da se ja tu nešto vređam nego hoću da kažem koliko je čovek opaljen.
Pretpostavljam licno iskustvo...Da, vrlo česta pojava. Udari čoveka svakakva teskoba u glavu pa ga gađa na umišljeni švaleraj.

Čuj ti animiraoTema se poprilično primila, i uspela da se razgrana. Ovo je 679 poruka. Uspeo sam da animiram, priličan broj ljudi i čujem različita mišljenja. Ovom porukom se završava moje učešće na istu. Zahvaljujem svima. A za Lule![]()

Podsećaš me na jednog forumaša što je imao običaj da ne zna gde udaraAj forumske solidarnosti. Daj mu savete. Na sta si se ti lozila sa 20 godina?

Pazi, jedino je bitno tvoje i njeno misljenje. А forum k'o forum.Tema se poprilično primila, i uspela da se razgrana. Ovo je 679 poruka. Uspeo sam da animiram, priličan broj ljudi i čujem različita mišljenja. Ovom porukom se završava moje učešće na istu. Zahvaljujem svima. A za Lule![]()
Te mene ne podsecas ni na koga. Nemam nista zajednicko sa takvima.Podsećaš me na jednog forumaša što je imao običaj da ne zna gde udara
DamnManem je, koliko se sećam, dosta lep čoek, šteta što neće da se eksponira na Fotografijama. A lepim ljudima smo skloni svašta nešto da progutamo (pun intended)
Znas kako druskane. Ima ljudi koje ne podnosim ovde, ali nemam potrebu da to iznosim to na temama. Osim direktno toj osobi kada zasluzi. Tako da ne znam sta ti je rekao, na osnovu koje provokacije, niti me se tice. Ono sto ti sada radis je ogovaranje i tracarenje. Preko njega ovde. A to radi ko? koko da?
A ono sto sam ja video ovde, na ovoj temi, je da je bio isprovociran i ne samo on, vec cela ekipa, sa raznim f dijagnozama do toga da unistavamo citavu populaciju sistematski, da smo bolesni ovakvi i onakvi i prekinuo je raspravu i javno je to naglasio ovde da prekida i zamolio moderatora da pobrise poruke, i On je bio kaznjen. Iako je uradio ispravno. A ja to ne volim da vidim. Sve i rasprave i razmena otrvonih strelica ok, ali da se stvara atmosfera da neko moze da dodje tek tako i popljuje, podeli dijagnoze, ponasa se krajnje podlo i na sve to jos i pravi zrtvu od sebe gde svi treba da se pokunje i odlaze sa tema i foruma i da tako stvara jednu ucmalu atmosferu a ja sam dosao ovde da caskam i da se zezam, to ne ide i tada sam prgav i pravedan. Tako da nije samo on u pitanju vec i pitanje atmosfere.
A ne podnosim ta pasivno agresivna ponasanja. I ti to sada radis sa mnom preko njega.
I nema veze to sa emocijama kod mene, vec sa principima.
Pa znam da si i meni poturao pricu cerki i te fore." Sta ako je to necija cerka, ako je tvoja cerka" i td. Samo sam ja stalozen i smiren pa sam ti odgovorio na provokaciju kako treba. A nisu svi. I ne treba da budu. Takvim stvarima nema mesta ovde. Ovo je ljis ne porodica.Ahaaa pa Đuro je u stvari ovaj manem! Pa dobro, to sad objašnjava neke stvari.
Nemoj da nagađaš, vrati nazad temu pa vidi sam gde sam ga isprovocirao. Nemoj da nagađaš, kako to nagađaš da sam baš ja kriv a nisi ni pogledao. Kažem ti, nisam se liku ni obratio.
Znači ja sam taj koji vređa i provocira (obraćajući se jedino postavljaču teme) a on je ok što mi "razvlači ćerku" ničim prozvan? I još preko toga provocira a nisam mu čak nijednom ništa ni odgovorio
Ma opušteno, svakako niko ovo i ne čita a i da čita, sutra će biti neka druga tema. Nego, ono, što ti reče, stvar je nekog principa.
Ono kada lažeš, a sve stoji zapisano. Vučić škola.Ahaaa pa Đuro je u stvari ovaj manem! Pa dobro, to sad objašnjava neke stvari.
Nemoj da nagađaš, vrati nazad temu pa vidi sam gde sam ga isprovocirao. Nemoj da nagađaš, kako to nagađaš da sam baš ja kriv a nisi ni pogledao. Kažem ti, nisam se liku ni obratio.
Znači ja sam taj koji vređa i provocira (obraćajući se jedino postavljaču teme) a on je ok što mi "razvlači ćerku" ničim prozvan? I još preko toga provocira a nisam mu čak nijednom ništa ni odgovorio
Ma opušteno, svakako niko ovo i ne čita a i da čita, sutra će biti neka druga tema. Nego, ono, što ti reče, stvar je nekog principa.
Ma lik od starta vredja i zove nenormalnim samog autora teme, a zatim i deo muske populacije. Ljude koji drugacije odgajaju decu kaze da su "sjebali u odgoju"... Klasican "normalan" forumas...Pa znam da si i meni poturao pricu cerki i te fore." Sta ako je to necija cerka, ako je tvoja cerka" i td. Samo sam ja stalozen i smiren pa sam ti odgovorio na provokaciju kako treba. A nisu svi. I ne treba da budu. Takvim stvarima nema mesta ovde. Ovo je ljis ne porodica.

Voistinu parlamentarna i tolerantna persona:Ma lik od starta vredja i zove nenormalnim samog autora teme, a zatim i deo muske populacije. Ljude koji drugacije odgajaju decu kaze da su "sjebali u odgoju"... Klasican "normalan" forumas...![]()
Da upravo sam to hteo da kazem. Ovakvi "normalni" bi odbacili rodjeno dete samo zato sto je kao je adelaidea. Mozda i nesto gore.Voistinu parlamentarna i tolerantna persona:
https://vocaroo.com/1oSUCddPR3yv
Nemoj sad. Stop, ne zanima me kristofer i ostala ekipa, mogu samo da se osvrnem na misljenja.Da upravo sam to hteo da kazem. Ovakvi "normalni" bi odbacili rodjeno dete samo zato sto je kao je adelaidea. Mozda i nesto gore.
Ja se ne salim. Secam se njegovih pljuvanja po lgbt. Pravi porodicni forumas, domacin...E morao sam da se nasalim sada, uvlacite me u prozivanja. Izvini @ChristopherWalken-e ali bilo je jace od mene. Prijavi ovo ako hoces.

Meeh...tema je ionako otisla u k... otkad nema LepojkeDjurdje. Nekako je zracila inteligencijom, mudroscu i iskustvom.Znam da si isprovociran i vrv i besan legitimno, ali budi coek i budi vise cool od ostatka.
A vezano za to da je necija neka devojka cerka i to:
Ne ono razumem roditeljski potrebu da zastite dete iako je punoletno ali...znas kako, sto joj vise branis i utices, ima da bude sve vise naopacke. I neminovno to ispadne na sranye i neke tegobe. Ne ide to tako sa ljudskim bicem, evo utabao sam ti stazu i ti idi po koracima. Ahaaam.
Pa jeste, Iskenyali su se po temi a to me iritira. Nije to prva tema tako da dodju razni moralisti i sta vec i iskrive je ko kvantnu mehaniku. I onda trrt ucmalost jer niko ne sme nista da pise.Meeh...tema je ionako otisla u k... otkad nema LepojkeDjurdje. Nekako je zracila inteligencijom, mudroscu i iskustvom.