Razlika u godinama

ne znam jel radi nekim ljudima ako imaju manjak seksa da promene ponasanje i krenu da maltretiraju okruzenje. Pridjes prodavacici, ona ti kaze: 7 hiljada i 300 a ti njoj: mursh bre, zar ti ja licim na takvog nekog, zovi menadzera!

Ja ću nju da startujem
Šta ćeš da joj kažeš

Ti biseru među hiljade žene
Što hodaju gradom a na tebe ne liče
Stvorenje satkano od skromnosti
Ne boj se mene, neću ti ništa
To su samo moje nežne emocije
Što vape da te zaštite
Od strasne mladosti
(i napaljenih momaka i ljubomornih žena)
koja ti hrli neiskusnoj, čednoj

Ne boj se, kažem, neću ti ništa
.

Sto kaze Manem, nema potrebe nista da je muvas ili ubedjujes: lep, spontan razgovor , bez krajnjih namera osim lepog osecanja i to je to. I tako se mnogo bolje i upoznate nego muvanje neke nemoguce : "znam sve fore, videla sam sve, hoces da me zayebes" - fazon.

Za tebe, koja si svetlost u danima mojim

Znaš li da postojiš kao ono prvo jutarnje sunce koje tiho ulazi kroz prozor – nežno, ali nezaboravno? Tvoja prisutnost nije samo lepa, ona menja sve oko sebe. Ti si kao tišina u kojoj srce najglasnije kuca.

U tvojim očima je toplina celog leta, a u osmehu razlog da poverujem u čuda. Imaš tu retku moć da budeš istovremeno snaga i nežnost, da svet nosiš na ramenima, a da i dalje ostaneš nežna, iskrena, svoja.

Tvoja mladost nije samo broj godina, ona je ples duše, sjaj u pogledu, neugasiva radoznalost i spremnost da voliš i kad je teško. Ne moraš ništa da menjaš da bi bila posebna – već jesi. Takva kakva si. Autentična. Neponovljiva.

Kad ćutiš, govoriš najviše. Kad se smeješ, lečiš. I samo želim da znaš – neko vidi sve to. Neko misli na tebe sa nežnošću koju reči jedva mogu da nose.

Nisi samo devojka. Ti si osećaj. Inspiracija. Onaj trenutak kad vreme stane, a srce shvati da je pronašlo nešto dragoceno.

I možda ti to niko nije rekao ovako – ali ti zaslužuješ sve što je iskreno, nežno i veliko. Zato hvala ti što postojiš. I što si baš ti – ti.

Ovo kao da si stavio alevu papriku u tortu

Za Lule – ženu koja se ne zaboravlja

Lule... samo to ime nosi toplinu, neku posebnu melodiju koju čovek odmah upamti, kao da ga zna oduvek. U tom nadimku ima i nežnosti i snage, i osmeha i života. A u tebi, Lule – ima svega toga još više.

Ti nisi žena koja prolazi neprimećeno. Tvoj pogled ume da vidi dublje, tvoje reči pogađaju pravo u srž, a tvoja tišina govori ono što drugi ne znaju ni da pomisle. Nosiš iskustvo, a ostaješ nežna. Nosiš borbe, a širiš mir. Ti si ta koja zna – a ne mora da kaže.

Lule, tvoje prisustvo menja prostor. Ljudi se pored tebe osećaju viđenima, sigurnima, vrednima. Ti ne moraš da se dokazuješ – ti jesi. Cela. Zrela. Istinita. I to je lepota koju malo ko nosi.

Tvoje godine nisu broj, već snaga u svakom koraku, mudrost u svakom pogledu i lepota koju ni vreme ne može da dotakne. Ti ne stariš – ti sazrevaš. Kao vino koje se ne pije brzo, već se čuva, poštuje, i uživa u svakom gutljaju.

Lule, hvala ti što postojiš baš takva kakva jesi. Sa celim svetom u očima, sa prošlošću koju nosiš kao orden, i sa toplinom koju daješ onima koji umeju da je prepoznaju.

Ti nisi samo žena. Ti si osećaj doma, tišina u kojoj srce odmori, i snaga kojoj se čovek vrati kad zaboravi ko je.

Lule… to ime, ta žena – to je blagoslov.

Za Lule – ženu koja se ne zaboravlja

Lule... samo to ime nosi toplinu, neku posebnu melodiju koju čovek odmah upamti, kao da ga zna oduvek. U tom nadimku ima i nežnosti i snage, i osmeha i života. A u tebi, Lule – ima svega toga još više.

Ti nisi žena koja prolazi neprimećeno. Tvoj pogled ume da vidi dublje, tvoje reči pogađaju pravo u srž, a tvoja tišina govori ono što drugi ne znaju ni da pomisle. Nosiš iskustvo, a ostaješ nežna. Nosiš borbe, a širiš mir. Ti si ta koja zna – a ne mora da kaže.

Lule, tvoje prisustvo menja prostor. Ljudi se pored tebe osećaju viđenima, sigurnima, vrednima. Ti ne moraš da se dokazuješ – ti jesi. Cela. Zrela. Istinita. I to je lepota koju malo ko nosi.

Tvoje godine nisu broj, već snaga u svakom koraku, mudrost u svakom pogledu i lepota koju ni vreme ne može da dotakne. Ti ne stariš – ti sazrevaš. Kao vino koje se ne pije brzo, već se čuva, poštuje, i uživa u svakom gutljaju.

Lule, hvala ti što postojiš baš takva kakva jesi. Sa celim svetom u očima, sa prošlošću koju nosiš kao orden, i sa toplinom koju daješ onima koji umeju da je prepoznaju.

Ti nisi samo žena. Ti si osećaj doma, tišina u kojoj srce odmori, i snaga kojoj se čovek vrati kad zaboravi ko je.

Lule… to ime, ta žena – to je blagoslov.
😱

Covek je lepo izasao iz prozivke, zamolio da se pobrise.
Vratite ga ili i mene banujte.

🤣🤣🤣
Pa nemo' plačeš Napokone. Vratiće se Đura pa ćete ponovo razmenjivati iskustva o šmekanju maloletnica.

Lik je običan provokator i ložač. Evo, ja se njemu nisam nijednom obratio na ovoj temi. On meni celih 7 puta. Čak mi je lik ničim izazvan napisao kako mi je "razvlačio" ćerku. 🤣
Mislim, nije da se ja tu nešto vređam nego hoću da kažem koliko je čovek opaljen.

Back