Razlika u godinama

ok, Džordži te je prijavljivao, i to nema potrebe javno da se iznosi, jer se nisi raspravljala sa teletabisima, vec sa njim, i mislim da je to očigledno i svima jasno. Naravno, i ti si mogla da uradis isto.

ne ulazim ko je prvi poceo, jer sam trenutno na poslu i sve i da hocu ne mogu, imam preče obaveze, kad dodjem kuci za pola sata, procitacu celu vasu prepisku.
Ali ako i meni hocete da olaksate, a bilo bi lepo, ignorišite se.
Ja mislim da si upravo prekršio pravilo :D
Zabranjeno je javno govoriti ko prijavljuje!

Не вређа већ пише какви јесте. То што ти ниси довољно паметан да то схватиш то је твој проблем. А то што си због тога спреман да нападаш и вређаш, то је твоја срамота. Неваспитан си. И баш сте много досадне ви маторе мајмунчине који само вређате жене по форумима.0

Ако вам је тако лепо са клинкама идите и јебите их... шта се свађате овде као доконе жентураче у менопаузи?
Jbt, ložiš me...:eek:

Ne znam kako stavljas godine u istu kategoriju sa antisocijalnim licnostima.
Ako ces tako onda joj je i bolje da bude sa zrelijim muskarcem jer ce pre naleteti na nekog narkomana, wanna be lopova i sl koji su njeno godiste. Bezbednija je sa starijim muskarcem. A opet ni to ne kategorizujem toliko, jer ima raznih svih raznih godina i onda se svodi na tu cerku i koga bira, nevezano za godine.
A to ozbiljne namere, jednostavno je rastegljiv pojam i najcesce upotrebljavan da bi se postavili nekakvi ili tradicionalni razlozi ili nerealna moralna tezina na necija pleca. Jer ozbiljne namere se razvijaju, ne postavljaju na startu. Nije to biznis.

Koji je to "zreliji" muškarac? Neko ko sa 46 godina juri bukvalno klinke? Ne bih rekao da se to uklapa u takav opis. Još, dodaću, 19 godina je 2006 godište. Kako to zvuči, on 79, ona 2006
:lol:
Mislim, ok je što ima likova koji tripuju da su mladi duhom i da "vole sve što vole mladi" i da misle da to mogu i da isprate. I što misle da jedna devojka od 19 godina može da bude zaljubljena u neku kao njihovu zrelost, šarm i njihovo životno iskustvo. Ali realnost je drugo. Sa 46 je sasvim realno da budeš deda. Do tad bi trebalo da si dovoljno sposoban i pametan da si stvorio sebi neki ozbiljan, miran porodični život a ne da juriš decu i tripuješ Kevina Spejsija. Ako si u nekim parama, jedino je to što nju može kod tebe da privuče.

Koji je to "zreliji" muškarac? Neko ko sa 46 godina juri bukvalno klinke? Ne bih rekao da se to uklapa u takav opis. Još, dodaću, 19 godina je 2006 godište. Kako to zvuči, on 79, ona 2006
Mislim, ok je što ima likova koji tripuju da su mladi duhom i da "vole sve što vole mladi" i da misle da to mogu i da isprate. I što misle da jedna devojka od 19 godina može da bude zaljubljena u neku kao njihovu zrelost, šarm i njihovo životno iskustvo. Ali realnost je drugo. Sa 46 je sasvim realno da budeš deda. Do tad bi trebalo da si dovoljno sposoban i pametan da si stvorio sebi neki ozbiljan, miran porodični život a ne da juriš decu i tripuješ Kevina Spejsija. Ako si u nekim parama, jedino je to što nju može kod tebe da privuče.
I dalje ne rece zasto je to tvoj problem? ... :kafa:

Brate opet naginjes na nekakav formalan i tradicionalan model gledanja na odnose izmedju m i z. Pa i kada je pitanje zrelosti. Pa time kategorizujes kako treba da je muskarac od 46 godina por ostvaren i da ima poso kucu kucu poso. Ok, ne kazem, treba da je egzistencijalno situiran, tj samostalan ali tu i ide tacka. Sve ostalo su modeli. A imas recimo koliko hoces podorodicnih ljudi, u tim godinama, oba pola, koji ne da nisu zreli, nego su pogresno sazreli, sto je dodatna tragedija. Frontalni korteks davno zatvoren. A ovako, po modelu i formalno su sasvim na mestu pred okruzenjem. Porodicni ljudi, imaju posao i td.
A ovamo dijagnoze: razni oblici neuroze, suicidalne tendencije - alkoholizam, agresivna ponasanja i ispadi, nemogucnost da ostvari zdravu komunikaciju sa suprugom, hronicne tegobe - mentalne, ne retko i psihosomatske - cirevi, problemi sa mokracom, sa stomakom, hormonalni disbalansi i td. Dobar deo toga uzrokovan psihosomatski i nerazresenim sazrevanjem i formiranjem licnosti. Tj pogresno sazrelo.
Tako da ti taj slobodan muskarac i ili zena od 46 godina koji uzivaju u odnosima i sa mladim ljudima ispadnu dosta zreliji i zdravije licnostiu od ovih sto paradiraju poslom i porodicom i nekakvom ozbiljnoscu za javnost.

Da, pa eto
Zamisli da ti je ovo zet. Dovede ga ćerka kući....
Kladim se da bi prosvetljenji i moralnih sprega oslobođeni forumaši bili presrećni.

Još tek zamisli da nema para, radi u Zastavi na nekoj mašini. Baš realno da oni imaju zajedničku priču i interesovanja, zar ne.
Pa ako je punoletna

Šta ti tu možeš

Možeš samo da se ne složiš i staviš primedbu i ništa više

Ako je roditelji nisu vaspitali do punoletstva onda je kasno za bilo šta

Back