- Poruka
 - 85.826

pa razlika izmedju prijateljske ljubavi i romanticne je u tome sto prijatelje ne bi ieboKada kazem romanticne, znaci osobe sa kojom imate seksualni odnos, ne ono kupovanje bombonjera i cveca i slikanje njenog lika po oblacima cajem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa razlika izmedju prijateljske ljubavi i romanticne je u tome sto prijatelje ne bi ieboKada kazem romanticne, znaci osobe sa kojom imate seksualni odnos, ne ono kupovanje bombonjera i cveca i slikanje njenog lika po oblacima cajem.
pa ona mu je drugar.Zašto bi joj pričao o tome? Svašta! Pa ima drugare sa kojima će o tim temama na primer.
Ne mora. Zato se i distancira, da bi bio smiren i zadovoljan. Previše je trulog oko nas. To treba ignorisati. Koliko se može.
Kolegu uopste ne poznamПобркала си га са колегом Озиманом![]()

pa, ja sam tako shvatio tu "problematiku" sto iz iskustva, sto iz logike.Изједначаваш вредност жена, а можда и мушкараца, са тиме колико су сексуално узбудљиве. Дакле, опет позивање на узбуђење као основни критеријум. На неки начин, као да говориш да је једино у чему су жене боље од мушкараца то што могу сексуално да узбуде хетеросексуалне мушкарце. Сличну грешку праве феминисткиње када тврде да не постоји разлика између женског и мушког ума.
Стиди се. Не знаш за легенду овог форума.Kolegu uopste ne poznam![]()
Mlada sam. UpoznacuСтиди се. Не знаш за легенду овог форума.

Тако јеOvde se sve planira nesto i tumaci kojekako.
 Најбоље да искључиш мозак тотално, али и даље да будеш "у рационалном", па и превише ако требаТако јеНајбоље да искључиш мозак тотално, али и даље да будеш "у рационалном", па и превише ако треба

Шта је сад било, је л осим математичара и будиста има и Ћација?Auuu, na ovoj temi se baš vidi ko je ko.![]()
Spontano sam iznela svoje mišljenje. I distanciranje je, takođe, spontano. Dobrovoljno.Spontanost, ljudi.
Strpljenje.
Kako?Ovde se sve planira nesto i tumaci kojekako.
A nije ti palo ns pamet da neki samo odluce da zive a da ne mozgaju toliko sta i zasto I kako?
budista
Било би добро за тебе да мање потцењујеш саговорнике. Ако ти имаш навику да напишеш прво што ти падне на памет, то не значи да је имају и остали. Постоје људи који не пишу ништа, а да претходно о томе нису дубоко размислили.
Ја највише волим да пишем лаконски и интригантно, при чему сам спреман да упутим у своје виђење ствари сваког кога занима, али под условом да покаже поштовање.
Ти га ниси показала. Уколико хоћеш да наставимо овај разговор, мораћеш да промениш став.
najgori od svih postojećih...
Contradictio. Šta je gore od patnje?То каже преосетљиви Волтер. Ја сам на страни Лајбница који каже да је ово најбољи могући од свих светова.
Ukoliko sam te uvredila necim-izvini.
Da se sada menjam zbog tebe ili bilo koga?

Ne mislim da sam savrsena (daleko od togaПрихватам извињење и поздрављам то што си уопште спремна да га понудиш, јер је све мање људи који ту реч преваљују преко усана.
Е, овај став ти већ не ваља. Он је карактеристичан за „савршене“ који би пре цркли него променили своје понашање, и то само зато што мисле да ће се, усвајањем нечије примедбе и исправљањем оног на шта се односила, ставити у подређени положај.
Но, добро. Рекла си да си млада, тако да има времена да се поради на томе.
Пошто смо то изгладили, сад ћу да ти одговорим на првобитну поруку онако како бих то учинио да није дошло до овог малог сукоба...
), samo bi mozda bila laz s moje strane ako kazem i obecam ono na sta mislim da nisam spremna...A nije ti palo ns pamet da neki samo odluce da zive a da ne mozgaju toliko sta i zasto I kako?
Po ovom tvom, zivot teska patnja i nista dalje![]()
Sa prvim se citiranim delom slazem.Није само патња, али јесте патња у својој суштини, и нема те утешне приче, романтичне љубави, технолошког изума итд. који ће то променити.
Једини прави одговор на ту фундаменталну реалност је превазилажење патње кроз јачање душе.
Ернст Јунгер је рекао: „Реци ми какав однос имаш према болу и рећи ћу ти какав си човек.“
Глас Хипербореје му је одговорио: „Што више бола, то мање бола.“
Ili, što veći kapacitet za patnju, to veći kapacitet za bilo koju drugu emociju.По овоме што си рекла, испада да сам хтео да кажем да људи седну и думају о животу, дођу до закључка да је он у суштини патња, а онда одлуче на који начин ће бежати од ње.
То, наравно, није случај.
Осећања су старија од мисли; живот се прво осећа па тек онда мисли.
Није само патња, али јесте патња у својој суштини, и нема те утешне приче, романтичне љубави, технолошког изума итд. који ће то променити.
Једини прави одговор на ту фундаменталну реалност је превазилажење патње кроз јачање душе.
Ернст Јунгер је рекао: „Реци ми какав однос имаш према болу и рећи ћу ти какав си човек.“
Глас Хипербореје му је одговорио: „Што више бола, то мање бола.“
Ne mislim da sam savrsena (daleko od toga)
samo bi mozda bila laz s moje strane ako kazem i obecam ono na sta mislim da nisam spremna...
Ovde imam zamerki.Нико (барем не да ја знам) не мисли за себе да је савршен, али се многи понашају као да то мисле, нарочито када им се укаже на неке мане.
Разумем, и није ми био циљ да ти изнудим обећање. Само сам ти индиректно предложио алтернативни начин опхођења према људима, и то онај за који мислим да ће ти бити од користи.
Ево, реци: зар није боље да причамо овако него да се препуцавамо као какве недојебане стрине?