Razlika između hrvatice i srpkinje :-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E to sam i ja primetio ali je to više posesivnost ludačka :mrgreen:
Zanimljivo je i da otkidaju na beograđane, pitao sam se dugo zašto i shvatio. Zagrepčani su nekako ljugavi i ponizni, slušaju i puze tako da... Dodju po šamarčinu balkansku :mrgreen:

hahaha ma ne to nije zbog toga, prirodno su ebozovne i vole ****** bez stida i foliranja :per:

Ove nase se sve nesto stide prave postene, al kad popuste su kao dr.olje :rotf:

znam nekoliko HR sto me nisu pustale do jutra i molile za jos da ih ebem :rumenko:

Godine iskustva su iza mene i...

Srpkinje se prave fine i tvrde pazar, čekajući onog PRAVOG a onda ih razhebe i upropasti neki kamiondžija dok su rvatice spolja hladne a iznutra oganj pakla... kao bus plus, samo prodju i očešu se malomalo :lol:

Ima li neko slična iskustva? :)

Imam slično razmišljanje.
Takođe,stečeno po osnovu životnog iskustva.

Za Hrvatice bih rekao da glume dok ih ne upoznaš.
Ostavljaju utisak odbojnosti,nezainteresovanosti,čak netrpeljivosti.
Ali,kad se oslobode i "raskrave" znaju biti vrlo mazne i prijatne....
Prepuštaju se muškarcu u celosti,bez ostatka.
U seksu sve prihvataju,zahtevne su i žestoke......
Posebno se "pale" na felatio !

Srpkinje tu zaostaju.Mnogostruko.
Da budu kurrve u 4 zida,ali da ih okolina doživljava kao
smerne majke,poštene supruge i dobre domaćice.
Trt,Milojka !

Godine iskustva su iza mene i...

Srpkinje se prave fine i tvrde pazar, čekajući onog PRAVOG a onda ih razhebe i upropasti neki kamiondžija dok su rvatice spolja hladne a iznutra oganj pakla... kao bus plus, samo prodju i očešu se malomalo :lol:

Ima li neko slična iskustva? :)

Hrvatice su zbog istorijskog iskustva i sudbonosnog polozaja na balkanskoj vjetrometini nesto seksualno slobodnije, bolje za kratkotrajne veze bogato osjencene perverznim bahanalijama, npr. jednoj sam prije par godina slucajno stavio prst u guzu i bas se bila odusevila ovim geostrateskim potezom iako se nismo slagali sto se tice dnevno-politicke situacije, dok nase su prilicne konzervativne i tradicionalne (npr. one koje jesu nesto iskusnije, ni slucajno nece da dozvole analno marisanje za svetac, tako da je vazno imati uza se Pravoslavni kalendar). Srpkinje su vjerovatno bolje za brak (no, temelj mnogih brakova nije izlizana vjernost nego upravo hipokrizija) bez obzira sto vrlo cesto poneke robuju zastarjelim i neopravdanim shvatanjima i ocekivanjima, ali su opterecene sujetom tako da ovdje opet gube poene zbog toga sto su Hrvatice spontanije za svakodnevno druzenje i zadovoljavanje sirih kulturno-umjetnickih poriva iako istovremeno sklone nekim vrlo skakljivim manipulativnim radnjama na tom istom klizavom terenu emotivnog zivota, sto je s druge strane minus jer ne uspijeva realizacija one humane dimenzije.

Poslednja izmena:
срамота.
Срби су не баш нежни али ми их никад не би издали и то рекли јавно на овако гнусној теми...
кудићемо их насамо, али јавно само љубав, дивљење, верност а не подмукла издаја, стидите се

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back