- Poruka
- 89.439
Ne, ni slučajno men isi uvredio. Samo sam izgubila volju da raspravljamEh, sad.
Ispade kao da sam uvredio glistu, a to mi svakako nije bila namera.
i rekla sam ti zbog čega.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, ni slučajno men isi uvredio. Samo sam izgubila volju da raspravljamEh, sad.
Ispade kao da sam uvredio glistu, a to mi svakako nije bila namera.
Ali rasprava na temu tvoje pretpostavke da ne postoji vreme je vrlo zanimljiva rasprava, naime.Ne, ni slučajno men isi uvredio. Samo sam izgubila volju da raspravljam
i rekla sam ti zbog čega.
Ti si rekao da se ne bi bavio razmišljanjem.Ali rasprava na temu tvoje pretpostavke da ne postoji vreme je vrlo zanimljiva rasprava, naime.
Takođe, netačno je da "ne postavljam pitanje sa dobrom namerom".
Moja jedina namera je razmišljanje, i to od strane svih učesnika u raspravi.
Uvek je tako kad odgovor nije razuman i logičan.Odgovor na pitanje ''Kada?'' je ''Sada.''
Uvek je sada.
Ali sam pomislila da ćeš reći da je to filozofski odgovor koji ništa ne znači,
pa sam htela da dam sebi vremena da razmilim na koji drugi način mogu
da odgovorim.
Međutim, nakon ovoga što si rekao vidim da se ne vredi truditi, jer ne
postavljaš pitanje sa dobrom namerom i od odgovora nikakve koristi nećeš
imati koliko god se neko trudio da ti objasni.
Sve se dešava sada i ovde.
Ukoliko bilo šta možeš da pripišeš bogu, zašto onda i širenje ateizma u poslednje vreme nije božja volja.Pa podupro te iz krevet jutros na primer, a za ostalo... nastavi da se molis![]()
Pa kako misliš da se drugačiju dobiju organska jedinjenje od neorganskih, bez pokušaja da se simuliraju prvobitni uslovi.
Не вриједи, ово је твој одговор на питање ко је створио живот, а претходно ти и други колега форумаш кажете да нико не тврди да је живот настао од неживог и да сам ја ту нешто помијешао. Е па да мало анализирамо ту вашу вајну логику, ако се да тврдња, да Бог није створио живот, које нам још опције преостају, прва да је настао "случајно" из неживе материје, а друга да постоји одувијек, што би значило да је постојао и прије великог праска те кроз све оно вријеме након њега(чисто сумњам да мислите на ову варијанту).-Znači Bog nije stvorio prvi život jer je Boga stvorio čovek;
-Pa ko je stvorio prvi život? Ne znam, a tebe mrzi da pročitaš link u kome se vidi da nauka baš radi na tome da dokaže da je nastao od nežive materije :
Da ovde malo stanemo.Е па да мало анализирамо ту вашу вајну логику, ако се да тврдња, да Бог није створио живот, које нам још опције преостају, прва да је настао "случајно" из неживе материје,.......
Bravo. Da. Čim ti odgovor ne vidiš ili ne razumeš, to znači da odgovorUvek je tako kad odgovor nije razuman i logičan.
Da postoji takav odgovor, odavno bi ga svi već imali.
Postoji. Ali znači da sadrži loše argumente.Bravo. Da. Čim ti odgovor ne vidiš ili ne razumeš, to znači da odgovor
zapravo ne postoji.
E sada zvučiš kao dete kad se naljuti, pa zgrabi svoju loptu i ode kući.Ti si rekao da se ne bi bavio razmišljanjem.
Radije bi se bavio traženjem greške i osporavanjem mog razmišljanja.
To tebi može biti zabavno, ali meni nije.
Хвала, такође.Da ovde malo stanemo.
Šta ti podrazumevaš pod živom a šta pod neživom materijom?
Srećan Božić svima i sve najbolje-
Ma ja ću i loptu da ti ostavim. Eto ti je pa se sam igraj.E sada zvučiš kao dete kad se naljuti, pa zgrabi svoju loptu i ode kući.
Ko i kako može da ospori razmišljanje koje je ispravno?

Zašto je to bitno?Ma ja ću i loptu da ti ostavim. Eto ti je pa se sam igraj.
Nije meni problem što postoji mogućnost da nešto osporiš.
Taman posla. Smeta mi to što u razgovor unapred ulaziš sa
tom namerom.
Pa podupro te iz krevet jutros na primer, a za ostalo... nastavi da se molis![]()

"Smeta mi to što u razgovor unapred ulaziš saJel može neko da mi prevede šta je Brane pitao?
NištaŠta ovde treba da ti pojasnim?
Ovde ne znam šta piše.Ako osporim nešto i pri tom sam u pravu, moje namere su samo stvar.
Može biti sto razloga zašto sam ja osporio nešto, ali to ne menja stvar da jesam.
Namere su nebitne u raspravi.Ništa
Ovde ne znam šta piše.
Pomešao si motivaciju i nameru.Namere su nebitne u raspravi.
Bitni su argumenti.
Ukoliko ja tebi dokažem da nisi u pravu, nebitno je da li sam ja to uradio zato što te mrzim, zbog opklade sa nekim, ili nešto treće.
Ni motivacija, ni namera nisu bitne.Pomešao si motivaciju i nameru.
Sutra ću da ti objasnim.
Ako je banalna, obori je. Nije bitno da li se nesto manifestuje na tacki x,y ili z za vreme manifestovanja jer je trenutak manifestovanja uvek isti, sada, odnosno 0.Samo što nije uvek "sada". Jer da je sve "sada", ne bi bilo ni temporalne kauzalnosti, koja evidentno postoji. Takođe, da se sve događa "sada", onda ne bi postojala mogućnost da se dva različita događaja dese na istoj prostornoj koordinati (x,y,z), što nije u skladu sa našim iskustvom, ni teorijskim ni empirijskim.
U prevodu, to je prilično banalna hipoteza i jednostavna za obaranje.
Evo ja ću. Juče i danas se nisu desili u isto vreme.Ako je banalna, obori je. Nije bitno da li se nesto manifestuje na tacki x,y ili z za vreme manifestovanja jer je trenutak manifestovanja uvek isti, sada, odnosno 0.
Мислим да ниси разумео о чему смо причали.Ako je banalna, obori je. Nije bitno da li se nesto manifestuje na tacki x,y ili z za vreme manifestovanja jer je trenutak manifestovanja uvek isti, sada, odnosno 0.
A o čemu ste onda pričali?Мислим да ниси разумео о чему смо причали.
Desili su se u isto vreme, samo što to tvoj um ne može prihvatiti.Evo ja ću. Juče i danas se nisu desili u isto vreme.