Razgovor sa ateistima

po tebi mi onda gubimo vreme na nepostojece, a koji je tvoj razlog da se trpas na duhovni/religiozni forum? zasto ti trosis vreme ovde, zasto ne ides na neki materijalisticki forum, npr. o heklanju?
Ovo je jos jedan pokazatelj koliko vernici ne vole nevernike :super:
A koji je tvoj razlog da dolazis ovde na forum ?
Odes lepo u crkvu, tamo diskutujes sa vernicima i bog da te vidi a ne ovde 'internet vernik" :D

'internet vernik" :D
pa napravite vi braco mila diskusionu grupu internet nevernika, zasto nas terate sa religije, jer nije logicno da ovde diskutuju vernici, a da vi imate vas kutak antireligioznih?

zamisli forum ljubitelja sladoleda? i dodjes ti mrzitelj sladoleda i teras nas, kazes idite u poslasticarnicu, sta cete ovde? pa napravi brate mili forum mrzitelja sladoleda, a pusti ljude da diskutuju ono sto vole... a stvarno ne znam ko se ovde oprostio sa pamecu

ili da odem ja na neki automoto forum i trtim se kako mrzim automobile i motore i teram sve na ulicu? pa jel to ima smisla?
ali najgore od svega sto vi to ozbiljno mislite da trebate nas religiozne da sabotirate ovde i smetate nam, ti i ovaj mister

na religioznom forumu, ja bih vas antireligiozne samo pocistio, nemate vi ovde nikakava posla osim da sabotirate - Sabio bih vas u antireligionzi kutak, pa ako neko od religioznih hoce da vas nadje vama bi dosao, a ne biste vi meni ovde vrsljali, jer vm se moze - tema, forum je RELIGIJA, vi ste promasili ulaz, druga vrata levo Je vas forum

Poslednja izmena:
ja bih vas antireligiozne samo pocistio, nemate vi ovde nikakava posla
Kad bi ti pisao pravilnik.....
Sabio bih vas u antireligionzi kutak, pa ako neko od religioznih hoce da vas nadje vama bi dosao, a ne biste vi meni ovde vrsljali, jer vm se moze - tema, forum je RELIGIJA, vi ste promasili ulaz, druga vrata levo Je vas forum
Bas si opasan :hahaha:

Teram reigiozne sa foruma.....toliko mrzis nevernike da vise nemas kontrolu sta pises. A da si jedini pa ok nego u globalu vernici ne vole nevernike i to sam do sada X puta rekao. Imam osecaj da imate strah da nevernici nekog vernog ne preobrate da bude nevernik sto nije iskljuceno kad stavi prst na celo i zdravo razmisli o svemu sto pisemo.
Mnooooogo pitanja bez validnih odgovora kume, ni biblija nema odgovore na nevernicka pitanja. Ima samo izgovore :D
A kad vec pominjes komunizam kamo srece da je potrajao i da je ubrzao proces nestajanja vere u boga.
Nestace u svakom slucaju, samo je pitanje vremena :ok:

Nije to netrpeljivost prema vernicima nego prema neistinama i izkrivljenim činjenicama.To što se dosta vernika time služi,to govori o tome kakvi su oni.I ne,ne mogu da dobiju propusnicu za lupanje gluposti i širenje dezinformacija samo zato što su vernici.Moraju da se pomire sa tim da hvatanje za boga ne daje legitimnost lažima i izmišljotimama.

A ako si dobio neki osećaj kao da se postavljam kao da sam iznad sagovornika,i intelektualno i na bilo koji drugi način stvarno mi je žao,jer to mi nikad nije bila namera
А на које то неистине, искривљене чињенице, излупетане глупости и дезинформације мислиш, наведи конкретне примјере!?

Ниси гледао статистику ? Да те разочарам, после 2000, у оквиру опсежних истраживања о проценту религиозних у свим земљама на свету, дошло се до тврдње да је атеиста мало.
На другом истраживању, 10 година касније, дошло се до истраживања да их је још мање.

Skoro sam u jednoj od tema objavio anketu [bas anketu sa Krstarice] gde 61 % ljudi bas NIKADA ne ide u crkvu.
Ako ti to nesto znaci iskopacu tu i to skorasnju svezu anketu mada znam i da i ti to znas nego si tvrdoglava :)
Da, ateista je manje od vernika ali su u porastu a ta istrazivanja su kao i skorasnji izbori. Velika je to mafija i ogromne pare su u pitanju.
I to znas.....

Ne verujem da ce nestati vera u boga ali vera u pojedine religije gde je neki cika na brodu strpao sve danasnje zivotinje u par i posle pustio i sve se razmilele opet po svetu naravno da hoce jer nema logike ni zdravog razuma, isto tako ima i kod islama toalno nelogicne price i teorije....

Nisam ateista da verujem u nista i ono okoreli materijalista...Verujem u neku silu i da nasa svest putuje negde posle ali gde ne znam, mogu samo da predpostavim i toliko ali ne sa sigurnoscu i da trljam nekom pred oci to je tako i umri ako nije idi u vecne muke i unistenje...

Ne verujem da ce nestati vera u boga ali vera u pojedine religije gde je neki cika na brodu strpao sve danasnje zivotinje u par i posle pustio i sve se razmilele opet po svetu naravno da hoce jer nema logike ni zdravog razuma, isto tako ima i kod islama toalno nelogicne price i teorije....

Nisam ateista da verujem u nista i ono okoreli materijalista...Verujem u neku silu i da nasa svest putuje negde posle ali gde ne znam, mogu samo da predpostavim i toliko ali ne sa sigurnoscu i da trljam nekom pred oci to je tako i umri ako nije idi u vecne muke i unistenje...
pa ti onda veruj da je neki cika strpao info u dnk, pa da cemo uskoro da razmilimo po svetu i one vrste za koje smo mislili da su izumrle

Some of the extinct animals the scientific center will revive includes woolly mammoth, woolly rhinoceros, cave lion and extinct breeds of horses.

The project will involve laboratories situated in permafrost to work on the clones. The cloning facility will be studying the remains of the extinct animals before proceeding to revive them a la “Jurassic Park.”

Read more: https://technology.inquirer.net/790...sic-park-style-cloning-facility#ixzz6RICJ29F6
Follow us: @inquirerdotnet on Twitter | inquirerdotnet on Facebook
samo mi nije jasno zasto bi da svoju svest ekspedujes negde u nepoznato, i zasto verujes u neku nepoznatu silu, zar te nisu ucili roditelji da nepoznatima ne verujes, i zar ne znas da je kosmos vecinom tama i praznina?

ma vazi se, kloniracemo ih, a vas nevenike necemo
toliko mrzis nevernike
zamenjues teze, vi nas mrzite, a vi nas cak ni ne zanimate... jer vi ste dosli na nas forum,a ne mi na vas, da vas mrzimo
skoci nazad na drustvo, pa mrzi vernike po nekim drugim forumima, zasto bas moras na religiji?

Poslednja izmena:
A kad vec pominjes komunizam kamo srece da je potrajao i da je ubrzao proces nestajanja vere u boga.
jedna po jedna zemlja ga se odricu, nemas srece, a rusi su cak u ustav ubacili boga, sad su kao i mi ameri, IN GOD WE TRUST... ostaje ti kina, mozda koreja severna, a mozda ces morati da se selis na drugu planetu, jer ce nevernika nestati potpuno na zemlji, bar oficijelno, po ustavima zemalja - svaka zemlja zahteva da postujes njen ustav, a u ustavu BOG, vi komunjare bas nemate srece

Poslednja izmena:
Religija i vera u nekog tamo boga [zarad manipulacije ljudima] je velika mafija gde se obrcu velike pare. Zasto se onda cuditi sto je pustila pipke i u politiku pa i u ustav, mene ne cudi :)
Nego da ne vracam postove unazad da te pitam jel ti bese onaj sto je pominjao pretvaranje zaba u konje ili tako nesto slicno a da se izgubio posle pa mi nije odgovorio ?
Ja mislim da to bese ti, ako gresim izvini

Teram reigiozne sa foruma.....toliko mrzis nevernike da vise nemas kontrolu sta pises. A da si jedini pa ok nego u globalu vernici ne vole nevernike i to sam do sada X puta rekao. Imam osecaj da imate strah da nevernici nekog vernog ne preobrate da bude nevernik sto nije iskljuceno kad stavi prst na celo i zdravo razmisli o svemu sto pisemo.
Mnooooogo pitanja bez validnih odgovora kume, ni biblija nema odgovore na nevernicka pitanja. Ima samo izgovore :D
za sebe se oni plase , za svoju veru, toliko su sigurni u nju.

zato povilene kad pomisle da si u pravu , u sta ce verovati , potrebno im je to, krpe svoje strahove.

Nego da ne vracam postove unazad da te pitam jel ti bese onaj sto je pominjao pretvaranje zaba u konje ili tako nesto slicno a da se izgubio posle pa mi nije odgovorio ?
ma ne vredi, mnogo ste neozbiljni za moj ukus - ja se bre ogradjujem od basni i bajki, a ti me guras u njih, pa posle pricas kako vernici veruju u iste, a krenuo si od okratanja velikih para - samo bre mastas, radi ti, obrci pare bar, a mani se baba i zaba
Ne shvata da je ovo demokratski forum u da ovde svako ima pravo da kaže šta misli.
kada bi ti imao svoje misljenje, nego poturas tudje samo zato sto mislis da je suprotno mome
za sebe se oni plase , za svoju veru, toliko su sigurni u nju.

zato povilene kad pomisle da si u pravu , u sta ce verovati , potrebno im je to, krpe svoje strahove.
mozda prvih 15 minuta kada covek postane vernik, ali ceo zivot, decenijama da se ja plasim nekog infinitia da ce da mi prozove veru - ti si stvarno smesan, smesniji od ovog sa zabama i konjima..
ja se ne bojim da ostanem sam pored silnih nazovi autoriteta koje ne priznajem, i onda ce 1 infiniti ili ovaj koji nije da mi poljulja veru - zaista mastas kao niko

Poslednja izmena:
ma ne vredi, mnogo ste neozbiljni za moj ukus - ja se bre ogradjujem od basni i bajki, a ti me guras u njih, pa posle pricas kako vernici veruju u iste
Ti si pominjao neke dokaze da se jedne zivotinje pretvaraju u druge, ja te prozvao da lupas gluposti, tebe nema jedno vreme [dok se nije promenio tok diskusije] i sad smo mi nevernici neozbiljni za tvoj ukus.
Brate znas li sta pricas majke ti ?

Ti si pominjao neke dokaze da se jedne zivotinje pretvaraju u druge, ja te prozvao da lupas gluposti, tebe nema jedno vreme [dok se nije promenio tok diskusije] i sad smo mi nevernici neozbiljni za tvoj ukus.
Brate znas li sta pricas majke ti ?
pa kako se menjaju, i koje zivotinje? ja sam citirao Jezekilja, diskutujuci sa drugim diskutantom, jerohom mislim, da su to iste one zivotine na reci hevaru, a ne da se menjaju, vec da vi ljudi stalno zamenjujete nesto ili nekoga
Ja mislim da to bese ti, ako gresim izvini
nema problema, i ja slucajno zamenim diskutante, pa se ispravim

p.s. evo ti para da vrtis
1593985214674.png

Prilozi

• 1593985180452.png
    1593985180452.png
    165,5 KB · Pregleda: 8

Back