gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
jos ako ponudis neko cudo i jos bar jednog svedoka ....
Najveće čudo sam ti ja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jos ako ponudis neko cudo i jos bar jednog svedoka ....
ne vidim; vidim samo lazne izgovore za sledecu tvrdnjuPa zar ti ne vidis koliko mrznje ima od strane vernika prema ateistima. Ako ne vidis onda je glupo da dalje ovo komentarisem.
moraces se onda pokloniti luciferu, pa cak ni tada neces biti siguran da ces ostati medju zivima kada eliminisu 95 posto populacije [vidi citat i link iz mog prethodonog posta]... prvo maske, ma redom, dok vas ne dovedu u red za poklonjenje luciferu... politicari vec kleceAli vreme ce uciniti svoje pa ce vera u boga nestati vremenom.
Složiću se sa tobom u ovome. Izmisli su ga ljudi ali u Bibliji nema. Govorim o Biblijskom Bogu.
Ne lipsi magarce do zelene trave [kaze stara narodna.....]moraces se onda pokloniti luciferu, pa cak ni tada neces biti siguran da ces ostati medju zivima kada eliminisu 95 posto populacije [vidi citat i link iz mog prethodonog posta]... prvo maske, ma redom, dok vas ne dovedu u red za poklonjenje luciferu... politicari vec klece
ne vidim; vidim samo lazne izgovore za sledecu tvrdnju
moraces se onda pokloniti luciferu, pa cak ni tada neces biti siguran da ces ostati medju zivima kada eliminisu 95 posto populacije [vidi citat i link iz mog prethodonog posta]... prvo maske, ma redom, dok vas ne dovedu u red za poklonjenje luciferu... politicari vec klece
vera je nesto u coveku, samo je pitanje kako ce biti usmerena, ne moze se eliminisati - tebi smeta vera u boga, znaci radis nesvesno za luciferiance - vidi link iznad, vidi sta planiraju, pa reci da nije istina
naivan si, ili te nije briga za narednu generaciju, za nasu decuNe lipsi magarce do zelene trave [kaze stara narodna.....]
ti ce' mi kazesParanoja i sve same gluposti. Ti pričaš nešto o veri, a sam je se ne pridržavaš.
Briga me je naravno ali kakav crni lucifer.......naivan si, ili te nije briga za narednu generaciju, za nasu decu
naivan si, ili te nije briga za narednu generaciju, za nasu decu
ti ce' mi kazes
oni vas koriste i vase ubedjenje samo do odredjenog momenta, kao lopata sto se koristi da se ocisti sneg, a potom se lopata odbaciBriga me je naravno ali kakav crni lucifer.......
Koji to "oni"oni vas koriste i vase ubedjenje samo do odredjenog momenta, kao lopata sto se koristi da se ocisti sneg, a potom se lopata odbaci

Koji to "oni"![]()

Ne poznajem tog Sotonu.
Cuo sam iz prica ali ne poznajem coveka![]()

Puko na kladionici, nije mu prosao tiket![]()

Ja verujem u Svevisnjega i niko mene nije slagao, niti sa mnom manipulisao , jer sam se Bogom osvedocio,a za druge ne znam;Zato što su isto kao i ti slagani od još većih prevaranata. Više puta sam dokazao. Da je ovo stara Grčka verovao bi u Zevsa, a ne u ovog jevrejkog Boga.

Ja verujem u Svevisnjega i niko mene nije slagao, niti sa mnom manipulisao , jer sam se Bogom osvedocio,a za druge ne znam;
I ti bi u helenistickoj Grckoj verovao u Zevsa.![]()
Pa nije to slučaj samo sa religijom već i sa politikom i sa sportom i sa istorijom i bilo šta drugo gde ima dve ili više krajnosti. Jednostavno prihvatiš prirodu ljudsku i to je to. Ovde gde i možeš da se kontrolišeš u diskusiji pa opet niko ne zna i nema pojma a "ja znam" pa se vade biblijski tekstovi da sebi (a misli drugima) dokaže da su u pravu i da se baš toj osobi to isto dešava. To je običan trip, nema tu racionalnosti.Ne,nije u tome stvar,dobra večina vernika jednostavno ne prihvataju da neko ne deli njihovu veru...Uživo,u situacijama gde drugi ljudi stvarno ne bi da se natežu sa njima...Na stranu forum,pogotovo ovaj deo o religijama gde naravno svi dolazimo da se natežemo oko religije...ali uživo,evo lično sam imao situacije gde mi je neka rodbina pokušavala sat ipo da ispre mozak kako "nisam osvešćen dovoljno" jer ne verujem...Zanji put je ispalo oko neke brojanice iz nekog manastira što su pokušali da mi utrape,ali da ne razvlačim.
Mali milion ljudi su imali takva neka slična iskustva gde ih vernici uhvate u mašinu i po svaku cenu hoće da ih nadede da mora da veruju i što se više neko opire to se oni sve više i više vređaju i vređaju i jednostavno ne znaju da stanu i izkuliraju ...Dobra većina vernika to radi,jednosta ne umeju da uvaže niči stav,ali očekuju da svi uvaže njihov...Ne kažem da nema i ateista koji to ponekad rade,ali mnogo je više vernika.
meni je jako zao sto vas dvojica ne znate english, svetski jezik kao nekada grcki sto je bio, pa latinski...Koji to "oni"![]()
"No one will enter the New World Order unless he or she will make a pledge to worship Lucifer. No one will enter the New Age unless he will take a LUCIFERIAN Initiation." - David Spangler, Director of Planetary Initiative United Nations
https://www.henrymakow.com/
To можда у 20. веку, данас можеш и будиста да будеш у Србији без проблема. Свако бира неки свој пут.O tome ti i pričam. Ti veruješ u tog Boga zato što si rođen u takvom okruženju, a to ne znači da je istina nešto što ti je nametnutuo.
A koji ti operativni sistem koristiš? Linux?meni je jako zao sto vas dvojica ne znate english, svetski jezik kao nekada grcki sto je bio, pa latinski...
ali moj pajdo bili vam je obezbedio vindozu na srpskom, pa ne morate da ucite engleski
I ja govorim o istom bogu.
Ово што пишеш би можда имало смисла да неки вјерник на форуму "атеисти свих земаља, уједините се" почне да убјеђује атеисте у своје ставове, овдје је ситуација обрнута, ви долазите овдје да "проповиједате", па кад се неко не сложи са вама, ви као бивате увријеђени, па питам зашто, чему све то?Ne pričam o hrišćanstvu,nego o svim religijama.Koja god religija je u pitanju,vernici se odmah vređaju ako im kažeš "ja u to ne verujem" i još ako im izneseš argumente zašto ne veruješ oni se odmah nakostreše i krenu da te ubeđuju kako ti ne vidiš nešto jako bitno i nekako si neosvešćen...A kad iznesu svoje argumente zašto treba da se veruje baš u njihovu religiju ni jedan ne drži vodu stvarno jer je sve bazirano na nekim fantastičnim pričama i osećaju koji imaju kad ubede sebe u to da su one stvarne i moguće.
To me zanima,zašto to nečije neverovanje doživljavaju tako lično i zašto ne mogu da se pomire sa činjeicama da neko ko ne vereuje ima svoje,jako dobre razloge za to?
Kad se priča o religijama i mi imamo šta da kažemo na tu temu...Jes da nije poztivno,ali gde stoji da samo pozitivna mišljenja i stavovi smeju da se iznose?Ово што пишеш би можда имало смисла да неки вјерник на форуму "атеисти свих земаља, уједините се" почне да убјеђује атеисте у своје ставове, овдје је ситуација обрнута, ви долазите овдје да "проповиједате", па кад се неко не сложи са вама, ви као бивате увријеђени, па питам зашто, чему све то?