Razbijena šoferšajbna u Hrvatskoj, implikacije?

У Хрватској се осећа огромна промена последњих 15 године.
Знатно сте опуштенији у погледу 90их.
С друге стране, Србија има ту несрећу да Шешељев политички син већ 13 година са државне функције својим присталицама, али и конзументима пропаганде, узгајања мржњу према суседима и свим другим народима на које Кремљ упери прстом (Енглези, Украјинци, Јевреји, Пољаци, Индијци, Грузини...)

Ljudi gledaju da zarade i naprave nesto u zivotu. Sve je kudikamo lakse kada nemas caci klovna i kerbere na celu.

У Хрватској се осећа огромна промена последњих 15 године.
Знатно сте опуштенији у погледу 90их.
С друге стране, Србија има ту несрећу да Шешељев политички син већ 13 година са државне функције својим присталицама, али и конзументима пропаганде, узгајања мржњу према суседима и свим другим народима на које Кремљ упери прстом (Енглези, Украјинци, Јевреји, Пољаци, Индијци, Грузини...)
Nemoj opet Vučić je kriv i za Tiksijevu šoferku. Opet smo mi krivi i kad nas kolju, teraj se bre u q....

Suština je da je Hrvatska za nas uvek bila minsko polje, biće ti lepo do ne nagaziš na minu.

Nemoj opet Vučić je kriv i za Tiksijevu šoferku. Opet smo mi krivi i kad nas kolju, teraj se bre u q....

Suština je da je Hrvatska za nas uvek bila minsko polje, biće ti lepo do ne nagaziš na minu.
Ви просто прижељкујете да се у Хрватској неком нешто деси, не би ли нахранили своју мржњу.
Стално лапрдања о клању, нејачи итд, а ћути се кад Надстрешница убије људе

Na moru sam u Boki sa još dve porodice mojih prijatelja.

Predložih pre neki dan prijateljima da prošeta do Trebinja, da odemo tamo do manastira Tvrdoš, na ručak u neki restoran na reci i prošeetamo centrom grada.

Predlog je bio usvojen s tim što jedan od prijatelja je eksplicitno zahtevao da pre toga odemo u Cavtat da malo provedemo vreme tamo pa da tek onda odemo u Trebinje.

Tako je i bilo i ako ja nisam imao nikakvu želju da idem tamo . Nerado prihvatih.

Parkirali smo se na javnom parkingu do mora, u centru Cavtat, prošetali malo , popili piće i kad smo se vratili da nastavimo put dalje imali smo šta da vidimo. Prijatelja je na autu sačekala polomljena šoferšajbna.

Znači 20 godina od mog poslednjeg odlaska tamo, ispada da se ništa nije promenilo tamo i da
je i dalje prisutna ogromna mržnja prema Srbima.

Kad god Srbin ode tamo, da se opusti, odmori, rizikuje veliku materijalnu štetu ili nešto gore jer Hrvati i dalje patološki mrze sve Srbe.

Inače dosta vremena provodim na Kopaoniku koji je jedno od najvećih turističkih centara Srbije, ima dosta turista stranaca pa i iz Hrvatske. Nikada nisam čuo da je nekom napravljena bilo kakva šteta - da mu je slomljena šoferšajbna, isečene sve četiri gume, izgrebao auto - što se Srbima u endehaziji redovno dešava.

Zašto po vama Hrvati i dalje ovoliko patološki mrze Srbe?

Autorska tema.
Zato što je ta mržnja deo njihovog identiteta .

Ko je kriv Tihom kad je poverovao temi da su Srbi sigurniji u Hrvatskoj nego u Srbiji..

Svako ko ima percepcije, ne treba mu mozak, mozak mu treba da zakljuci kako ce biti u buducnosti , iz nekih postavki sada...a da primeti sta moze da mu se desi , moze ali ne mora, isto kao sto moze da ti se desi kad ides kroz cigan malu uvece , ne mora ali moze..

Hrvati to resavaju u caci stilu , ako mislis da hrvati mrze, e onda ti mrzis a hrvati vole...prava cacijada..

Ви просто прижељкујете да се у Хрватској неком нешто деси, не би ли нахранили своју мржњу.
Стално лапрдања о клању, нејачи итд, а ћути се кад Надстрешница убије људе
Mani me autoprojekcije. Bio sam u Hrvatskoj nekoliko puta i nikad mi se ništa ružno nije desilo, što ne negira činjenicu da se mnogim ljudima iz Srbije jeste desilo.

Genocid u NDH je za tebe laprdanje u odnosu na tragičnu nesreću na gradilištu?

Da ti nemaš slučajno putovnicu mesto pasoša?

Tačno se vidi kad drugosrbijanska ekipa preuzme diskusiju sa Hrvatima da je opuštenija atmosfera. :mrgreen:
Наравно.
Ви од форума замишљате да је масив Динаре и да се, колико ноћас, мора ући у Чавоглаве

A zanimljiv je i nacin pisanja Tihog...pazi ovo , na moru sam u Boki , a pominje Cavtat...Cavtat jeste blizu , i dubrovnika i Trebinja, pa onda i dole putem relativno je blizu i meljine pa i HN, ali cavtat ne spada u boku......naravno nije on to namerno jer ako kazes boka, tu najgore sto moze da ti se desi je da upadnes u unakrsnu paljbu skaljaraca i onih drugih malo je smesno i pomisliti da antisrpski drustveni talas zapljuskuje boku , cak i kad je cela CG gledala da satre Srbina koji je letovao u CG, Boka nije ni trepnula,tj nece moci ove noci....Ako te neka budala iz kontinentalne CG potkaci na putevima na tom delu , resi pre nego sto dodjes juznije...i nemas brige....

Mani me autoprojekcije. Bio sam u Hrvatskoj nekoliko puta i nikad mi se ništa ružno nije desilo, što ne negira činjenicu da se mnogim ljudima iz Srbije jeste desilo.
Колико је то "многи"?
Genocid u NDH je za tebe laprdanje u odnosu na tragičnu nesreću na gradilištu?
Приглупо си прочитао поруку.
Лапрдање је кад се у 2025. години изнова прижељкује нека нејач, живаљ и сличне ствари којом су наложили људе 1990-91 и увукли их у бесмислени рат
Da ti nemaš slučajno putovnicu mesto pasoša?
Путовницу имају ови што мрзе Хрвате.
Ја сам Србијанац

Back