Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Albanci su prema srpskim turistima stoput pristojniji i gostoprimljiviji od Hrvata.@Тихи odsad ide samo u Albaniju na more. Braca najveca iz Open Balkana.
Ali zašto MORA da je na nacionalnoj osnovi?Pitanje za tebe (kao i za onog jarana kome su skinuli felne u NGD):
- vidis li razliku u skinuti nesto sa tudjeg automobila da to prodas za dop i razbiti nekome automobil iz obesti, pogotvo nacionalisticke?
Potrudi se da gledas...
Uslikat ces jedino ako razbijes svojumogu da ti slikam slomljenu sofersajbnu ujutru
ako hoces
T_ko kaže da je iz objesiti..iza te šoferšajbe je sigurno bio..dop..znači nema razlikePitanje za tebe (kao i za onog jarana kome su skinuli felne u NGD):
- vidis li razliku u skinuti nesto sa tudjeg automobila da to prodas za dop i razbiti nekome automobil iz obesti, pogotvo nacionalisticke?
Albanjonci delaju po principu...kog voljem, tog voljem..kog ne voljem tog..cvrc. Kod njih turisti ne postavljaju barikade..Albanci su prema srpskim turistima stoput pristojniji i gostoprimljiviji od Hrvata.
Prije neki dan je kosio travu oko " vinograda "Ima li neka slika incidenta; sigurno si uslikao?
Mnogo si preozbiljan....Pitanje za tebe (kao i za onog jarana kome su skinuli felne u NGD):
Potrudi se da gledas...
Ti impliciraš logičke veze tamo gdje ih nema. I Babilonci su dočekivali strane vladare kao osloboditelje i veselili su im se, da bi se veselje kad bi novi režim pokazao svoje lice pretvorilo u razočarenje. Isto tako su i Hrvati s oduševljenjem dočekali Srbe 1918., a već 1921. godine nisu ih mogli smisliti. Tako je i s Nijemcima. Prvotna radost zbog rješavanja diktatorskog režima je bila očekivana i opravdana. To Hrvatima ne može nitko zamjeriti. No poslije nekoliko mjeseci, uvođenja prijekih sudova, sklapanja Rimskih ugovora, uvođenja nove diktature novog režima, Hrvatima su se smučili ti novi "osloboditelji".Sam si rekao da bi posle jugoslovenskog terora, Hrvati i crnog vraga dočekali kao oslobodioca, pa su zato tako dočekali Nemce. A ako su Nemci dočekani kao oslobodioci, onda su i nemačke odluke bile takođe odluke hrvatskih oslobodilaca, dočekane širokom podrškom.
A Nedić sam nije priželjkivao okupaciju i "nemačko oslobođenje", kamoli narod.
NDH nije bila okupirana teritorija za Rajh, kao Srbija, nego saveznička država!
![]()
Где си нашао ову причу? Исповести.нет?Na moru sam u Boki sa još dve porodice mojih prijatelja.
Predložih pre neki dan prijateljima da prošeta do Trebinja, da odemo tamo do manastira Tvrdoš, na ručak u neki restoran na reci i prošeetamo centrom grada.
Predlog je bio usvojen s tim što jedan od prijatelja je eksplicitno zahtevao da pre toga odemo u Cavtat da malo provedemo vreme tamo pa da tek onda odemo u Trebinje.
Tako je i bilo i ako ja nisam imao nikakvu želju da idem tamo . Nerado prihvatih.
Parkirali smo se na javnom parkingu do mora, u centru Cavtat, prošetali malo , popili piće i kad smo se vratili da nastavimo put dalje imali smo šta da vidimo. Prijatelja je na autu sačekala polomljena šoferšajbna.
Znači 20 godina od mog poslednjeg odlaska tamo, ispada da se ništa nije promenilo tamo i da
je i dalje prisutna ogromna mržnja prema Srbima.
Kad god Srbin ode tamo, da se opusti, odmori, rizikuje veliku materijalnu štetu ili nešto gore jer Hrvati i dalje patološki mrze sve Srbe.
Inače dosta vremena provodim na Kopaoniku koji je jedno od najvećih turističkih centara Srbije, ima dosta turista stranaca pa i iz Hrvatske. Nikada nisam čuo da je nekom napravljena bilo kakva šteta - da mu je slomljena šoferšajbna, isečene sve četiri gume, izgrebao auto - što se Srbima u endehaziji redovno dešava.
Zašto po vama Hrvati i dalje ovoliko patološki mrze Srbe?
Autorska tema.
A yebeš ti to kad su me promatrali njih 7-8 što su sjedili na klupama ispred neke zgrade kao da sam im pobio svima sve članove obitelji. Dobro si napisao, ružan je to osjećaj, ali što sam mogao. Rekoh sebi, moja zemlja, imam pravo šetati gdje me je volja, a ako njima smeta, nek se yebu.Ti si bio bezbedan jer si znao da Srbi nikada neće na tebe prvi krenuti. Ko je meni to mogao da garantuje za Hrvate?
Ne, nego se tom nekom nije svidela boja automobila i model/godiste. Daj, kad razbijas u Teheranu sofersajbnu automobilu sa vatikanskim tablicama sta neutralnom posmatracu prvo padne na pamet?Ali zašto MORA da je na nacionalnoj osnovi?
Je, to ovi njonjavi sa sjevera. I meni idu na živce s tim svojim gay naglaskom.Imate tako gej naglasak da niko ne zeli vasa priznanja bro![]()
Kad je djecko "uradjen" on ni ne vidi sta pise na tablicama, sve mu je ravno.T_ko kaže da je iz objesiti..iza te šoferšajbe je sigurno bio..dop..znači nema razlike![]()
Godine 1941. su stvarane granice bez nas.Šta trolam? Kad te pitam gde vam je bila država od 1102-1992 tvoj je odgovor da ste uvijek bili u svojim granicama.
1941 odjednom niste u svojim granicama?
Albanci su prema srpskim turistima stoput pristojniji i gostoprimljiviji od Hrvata.
Previše očekuješ. Dalmatinci nisu pristojni i ljubazni ni prema svojima.Albanci su prema srpskim turistima stoput pristojniji i gostoprimljiviji od Hrvata.
Ovom su oštetili auto jer je ruźanNe, nego se tom nekom nije svidela boja automobila i model/godiste. Daj, kad razbijas u Teheranu sofersajbnu automobilu sa vatikanskim tablicama sta neutralnom posmatracu prvo padne na pamet?
Uzgred, evo videa jednog vlogera, rodjenog anglosaksonskom Amerikanca, koji je sa automobilom BGD tablica prosle godine doziveo namerno ostecenje u Zagrebu. LINK, LINK <-----
Znaci desava se. Secam se da sam prethodnih godina citao u Slobodnoj Dalmaciji par clanaka o slicnim slucajevima.
I u tome je razlika, njihovih ima malo u Srbiji pa veruju da su to chetnici u osvajanju.Mnogo si preozbiljan....
Razlika između njih nas je ogromna....ja kad vidim hrvatske tablice u Beogradu,prvo pomislim da je neko naš,Srbin koji je ostao u lepoj njihovoj...a i da nije naš.... Mislim da 95% Srba ovako razmišlja![]()
E ybg sad! Zas*ao si temu! A tako smo lijepo pljuvali po Hrvatima.Узгред, никакве непријатности никад нисам доживео у Хрватској.
Љубазни људи, нормално опхођење
sta ces kad ste zaludni ljudi, 22-23.00 uvece a vi torocete o njegovoj (laznoj) sofesajbni. Bolje da gledate serije ako vec nesto ne prevrcete u krevetu...Tko o čemu...mi o Tihomirovoj šofešajbi nalupali..318 postova (za sada)
У Хрватској се осећа огромна промена последњих 15 године.E ybg sad! Zas*ao si temu! A tako smo lijepo pljuvali po Hrvatima.![]()
![]()