2ličan
Ističe se
- Poruka
- 2.364
Neće......ovi sa kamena će biti kao melem na ranu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neće......ovi sa kamena će biti kao melem na ranu.
Ali zato u Srbiji svakodnevno dozivljavas.Узгред, никакве непријатности никад нисам доживео у Хрватској.
Љубазни људи, нормално опхођење
Uvijek je bilo.Nzm, sad se sećam da nam je komšija iz sela pričao kako je sedamdesetih služio u JNA na Plesu, i tada je bilo incidenata, zbog uniforme.
Moraš malo da proputuješ sam, danas, pa da se uveriš da nema opasnosti, čak naprotiv.Zavisi kad i kako, sin očeve koleginice je bio tamo kod tetke počekom dvehiljaditih, mislim da još pamti.
U Crnoj Gori su samo nekulturni poneki i neljubazni. Inače nema nekih nacionalnih tenzija, bar ovamo gde sam ja letovala. Niko ne obraća pažnju odakle si, letovah i u Ulcinju, niko me popreko pogledao nije.
Зато што су великом броју то покатоличени Срби. Хрватска је из Београда разарана 1991. а ратна штета није плаћена. На пример то.
Ti incidenti sa oštećivanjem auta se dešavaju jako retko, ali kad se dese, svaki otpad od novina tipa Informera i ALO-a to objavi kao udarnu vest, tako da se stiče utisak da se to dešava često. A realno, takvi incidenti su jako retki i mogu se nabrojati na prste jedne ruke.
Ako uračunamo broj vozila iz SR koji uđe u HR tokom svake godine, ispada statistički da je veća šansa da ti padne saksija na glavu nego da ti neko ošteti srpski auto u Hrvatskoj.
Ali problem je što međedi slabo znaju statistiku, jer su međedi.
Па, колико?
Има ли неких бројки или да верујемо субјективном осећају?
Moraš malo da proputuješ sam, danas, pa da se uveriš da nema opasnosti, čak naprotiv.
Huligani i slični međedi postoje i u Srbiji i u Hrvatskoj, nema tu ama baš nikakve razlike.Hoces reci da je divljastvo prilicno prisutno u Hrvatskoj?
Moja je teorija da je u pitanju karma. Niko nije dobio batine za osmeh i za prijateljski stisak ruke.Uvijek je bilo.
Strašno! I još so na rane!mene su dva puta zaklali hrvati dok sam bio na moru!
Zato jer se to nije desilo. Zato jer je @Тихи to izmislio.Čitam komentare i vidim da mahom svi brane Hrvate, ali ne pročitah ni jedan gde se osuđuje lomljenje šoferšajbne samo zato što su srpske tablice.
Pa jesi li preživio?mene su dva puta zaklali hrvati dok sam bio na moru!
Zavisi i od tvog pristupa
Naravno da zavisi i na koga ćeš da naletiš
Samo, mislim da je milijardu tema o mržnji, vrlo indikativno
Jel ima neko da voli nešto ili nekoga?
Ma tko zna otkud je za slika. A i koliko vidim to je samo jedna crta. To je tko zna kad i gdje puklo/napuklo, pa se možda sad puknuće raširilo. Drukčije bi izgledalo da je to netko namjerno išao razbiti.postavio sam slike jutros
Ma tko zna otkud je za slika. A i koliko vidim to je samo jedna crta. To je tko zna kad i gdje puklo/napuklo, pa se možda sad puknuće raširilo. Drukčije bi izgledalo da je to netko namjerno išao razbiti.
Dubrovnik i Cavtat nisu ništa manje sumnjivi od Glavine Donje,Zmijavaca i Imotskog.Znam da je negdje kod Dubrovnika, što ih apriori čini manje sumnjivim od ostalih dijelova Dalmacije.
Glavina Donja, Dicmo, Dugopolje, Imotski, Proložac, Zmijavci, Podbablje plus ostala dalmatinska mjestašca rustikalnih naziva... uglavnom, the usual suspects.
dakle auto je kriv, auto nije imao dobar pristup pa je ostao bez soferke ?Zavisi i od tvog pristupa
svakako.Naravno da zavisi i na koga ćeš da naletiš
pa naravno da ima, ali preskociti hrvatsku.Samo, mislim da je milijardu tema o mržnji, vrlo indikativno
Jel ima neko da voli nešto ili nekoga?
Druže Simo, zdravorazumski je da su prvo osumnjičeni stvorenja iz tkzv navijačke skupine Torcida, mada opet ne možemo biti sigurniDubrovnik i Cavtat nisu ništa manje sumnjivi od Glavine Donje,Zmijavaca i Imotskog.
Čak šta više možda su i žešći od ovih nabrojanih.Ono što je sigurno da tamo nema nikakvih huligana kako se to želi prikazat.
Ako se desilo razbijanje šajbe to je moglo bit samo iz nacionalnih razloga i zbog srpskih tablica.Nikakvi huligani ili navijači to nisu tamo mogli napravit,jer ih u tom kraju nema.
Srbi im izabrali.Jesu,jesu...samo im ustase izabra neko drugi.![]()
cilipi cavtat, ustaska gnezda u ratu.Dubrovnik i Cavtat nisu ništa manje sumnjivi od Glavine Donje,Zmijavaca i Imotskog.
Čak šta više možda su i žešći od ovih nabrojanih.Ono što je sigurno da tamo nema nikakvih huligana kako se to želi prikazat.
Ako se desilo razbijanje šajbe to je moglo bit samo iz nacionalnih razloga i zbog srpskih tablica.Nikakvi huligani ili navijači to nisu tamo mogli napravit,jer ih u tom kraju nema.
U tom kraju ne postoji nikakva Torcida,ni huligani.Ono što postoji je alergičnost na Srbe.Druže Simo, zdravorazumski je da su prvo osumnjičeni stvorenja iz tkzv navijačke skupine Torcida, mada opet ne možemo biti sigurni![]()