Ратко Младић ВЕСТ НАЈНОВИЈА!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Treba da te bude sramota da tako govoris o coveku kome nisi ni do kolena!:mad:
Ти ћеш да ми кашеш, досманлијо. Гнушаш се великог хероја Ратка Младића који је бар нешто учинио за ову нашу напаћену Отаџбину, за разлику од твог идола унесрећитеља. Мрш!:evil:

Ти ћеш да ми кашеш, досманлијо. Гнушаш се великог хероја Ратка Младића који је бар нешто учинио за ову нашу напаћену Отаџбину, за разлику од твог идола унесрећитеља. Мрш!:evil:

Uhhhhhh....velika vojnicina...naubijao se deca,zene i staraca...pravi srpski heroj...:-x:x

Pre svega ne kaze se Srbska vec Srpska zato sto dolazi do glasovne promene, seljaci.

A da, evo ja cu mu za rodjendan kupiti avionsku kartu u jednom pravcu ->Hag, a izvin`te to mu je vec obezbedjeno. Ili nek ide, kao sto je neko vec rekao, da pije kafu sa Zlobodanom Milosevicem i ostalom zlocinackom kompanijom.

Evo sad mi javio mladic Mladic da ce im tamo uz vino trebati negoo janje, pa ako si za da i tebe posaljemo kod njih na "veceru"! :heart: :heart: :heart:

Malo je morbidno smatrati za heroja nekoga ko je izvrsio naredbu o ubistvu 5000 neduznih ljudi, bez imalo kajanja...ali je jos tuznije pljuvati coveka koji je bio samo vojnik, koji je morao kao takav da izvrsi naredbu. Mada, ne slazem se uopste sa velicanjem lika Ratka Mladica, jer
smo se masakrom u Srebrenici izjednacili sa svima onima koji su slicne stvari radili Srbima za vreme rata...jer, nakon toga, koja je ustvari razlika izmedju Nasera Orica i R.Mladica ( da se razumemo, pricamo o Srebrenici i onome sto se tamo desilo... a van toga ostaje Ratkovo delovanje DO tada).

Sretan rođendan đeneralu Mladiću i da se on,Milošević,Arkan i Sadam Husein uskoro nađu i popiju piće!

klasa06-1.gif

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::twisted::twisted:

Malo je morbidno smatrati za heroja nekoga ko je izvrsio naredbu o ubistvu 5000 neduznih ljudi, bez imalo kajanja...ali je jos tuznije pljuvati coveka koji je bio samo vojnik, koji je morao kao takav da izvrsi naredbu. Mada, ne slazem se uopste sa velicanjem lika Ratka Mladica, jer
smo se masakrom u Srebrenici izjednacili sa svima onima koji su slicne stvari radili Srbima za vreme rata...jer, nakon toga, koja je ustvari razlika izmedju Nasera Orica i R.Mladica ( da se razumemo, pricamo o Srebrenici i onome sto se tamo desilo... a van toga ostaje Ratkovo delovanje DO tada).

necemo nikada biti jednaki sa onima koji su nad nama cinili zlocine
iz jednostavnog razloga, necemo im se ni pribliziti po broju:-|

...да му је јучер био рођендан:D:D:D

Ћенерале Ратко, нек те Бог чува. Са тобом ћемо и у други Косовски бој.

"Еј, Републико Србска, ти се поноси, кад свијет данас знаде ко си. Поноси се, Србство свеколико, кад из тебе витез је изнико. Што му равног међ Србима није, симбол што је задње деценије Злогласнога 20. вијека, кад се брани Србства колијевка. Кад се брани гора Романија од усташког ножа и балија. Кад циљ бијеше свакога Србина да их вода не дијели Дрина. Симбол поста борбе за слободу цијеломе србскоме народу. То је витез
:shock:

:mrgreen::mrgreen:

boldano:
<čedo mod on>
ma kakva velika srbije bre, pa to je ustaškobalijsko haškotribunalskonatovska zaveraaaa
<čedo mod off>

Interesantno kako mislite da ako tu tezu javno podvrgavate podsmehu da cete spasiti boolje. hehe Jedva cekam dana kada cemo se pogledati u oci sa vama dok vam budu tekle suze kada vas sve do jednog proteramo iz zemlje!

ccc kako ste se osilili, nije prošlo ni mesec i po od kad je toma, ne znam ni sam više koji put, izduvao frulu:mrgreen:
nećete vi nikog proterati, propadaćete zajedno sa vašim idejnim vodjama, branićete, čuvaćete, pretićete.....sve dok ne osetite po sopstvenom džepu pogubnost takve politike.
za mene ne brini:cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back