Ратко Младић ВЕСТ НАЈНОВИЈА!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ccc kako ste se osilili, nije prošlo ni mesec i po od kad je toma, ne znam ni sam više koji put, izduvao frulu:mrgreen:
nećete vi nikog proterati, propadaćete zajedno sa vašim idejnim vodjama, branićete, čuvaćete, pretićete.....sve dok ne osetite po sopstvenom džepu pogubnost takve politike.
za mene ne brini:cool:

Ti se opet pravis blesav. Aj sad za domaci zadatak, vrati se unazad pa citaj moje postove gde sam pisao da nemam veze ni sa jednom strankom. Ali ja tebe potpuno razumem, program u glavi ti ne dozvoljava da vidis da na ovom svetu postoje i ljudi koji koriste svoju glavu za razmisljanje a ne plivaju u ideologijama, podjednako liberalno-fasistickim i nacional-socijalistickim, prvoj u koju ti spadas i drugoj u koju spada stranka u koju si me svrstao a sa kojom nemam veze. Mada siguran sam da to sve vec znas, jer prosipas ovde na forumu sa jos par tvojih pajtosa spammer-a "liberalne" ideje kao sveto pismo neke nove sekte. A oni kojima ste vec isprali mozak su izgubljene duse i za njih vise nema povratka. Samo znaj da niste ni svesni koliko ljudi u Srbiji se budi i koliko nas ne podrzava nijednu stranku jer znamo da svi u istom kolu igrate i stvarate narodu iluziju o demokratiji! Mirno bez ikakvog nasilja cete sami otici iz Srbije jer kad revolucija pocne, vi cete izgubiti smisao svog postojanja u Srbiji.

Ne brinem se ja uopste za tebe, znam da si nafatiran i da ti je slamarica puna, vidi se to u tvom egoizmu i samozivosti koja se moze lako procitati izmedju redova u tvojim porukama. Da nemas toliko para svet bi gledao drugim ocima a ne onim u kojima umesto zenica imas znak "$"!!!

ma hoće, ne sumnjam, klicaće ti forumaške mase:lol:
verujem da će te to učiniti srećnim i dati snage da istraješ:mrgreen:

Snage da istrajem mi daje moja ljubav prema mom narodu i zemlji a ne prema evrima! A sto se masa tice, to je ipak tvoja ciljna grupa jer racunate na nepismenost jednog dela nase populacije i na to da cete nekog zavesti svojim pricama i mantrama, ali ne brini i oni se polako obrazuju pravim znanjem, polako ali sigurno, i sve tako do trenutka dok ne izgubite smisao svog postojanja. Nas ima vise nego sto ste ikada sanjali, samo za razliku od vas mi vise radimo a manje se eksponiramo, jer nas pokrece ljubav a vas Judini srebrnjaci!

Ти ћеш да ми кашеш, досманлијо. Гнушаш се великог хероја Ратка Младића који је бар нешто учинио за ову нашу напаћену Отаџбину, за разлику од твог идола унесрећитеља. Мрш!:evil:

KO JE TEBI,MENTOLCINO DAO TASTATURI DA SAMO ZNAM,DA MU POLOMIM PRSTE!DJINDJIC JE NESTO NAJBOLJE STO SE DESILO SRBIJI U POSLEDNJIH 50 GODINA,I BAS ZATO SU GA UBILI!A TEBI NEK BUDE IDOL KOLJAC ZENA I DECE,SVAKI TI DAO!

Pre svega ne kaze se Srbska vec Srpska zato sto dolazi do glasovne promene, seljaci.

A da, evo ja cu mu za rodjendan kupiti avionsku kartu u jednom pravcu ->Hag, a izvin`te to mu je vec obezbedjeno. Ili nek ide, kao sto je neko vec rekao, da pije kafu sa Zlobodanom Milosevicem i ostalom zlocinackom kompanijom.

Sto si tako zloban?Da ti nije neko bio u Srebrnici,nana ili daidza,mozda babo?A bivsi Srbine?

Koji bezazleni? Oni sto velicaju ovog majmuncinu, izgovor za generala, ubica. To je isto kao kada neko velika Sadama ili Hitlera i time velica zlocin.

Majmuncina ti je tata budalo. Nemas pojma o zivotu, balavce. Igrao si klikere dok smo mi branili srpski narod. Ja sam licno pucao i ubijao i nemam grizu savesti. Hteli su rat. Pa dok je Karadzic MOLIO da se smire strasti, Alija je poslao Juku Prazinu i ekipu da naprave sranje i pobiju svatove. Posle je taj isti Alija podmetnuo minu na pijaci Markale da bi optuzili Srbe. Pa ceo svet zna da ih je BinLaden naoruzavao i nikom nista.
Sram vas bilo sto serete i blatite svoj narod, koji je kriv sto nije hteo da savije kicmu pod najezdom velikog satane.
Bolje grob nego rob. Yebali vas i Djindjic i Ceda i Beba i Kolesar i Djilas i Canak i Kandic i B92 i ostale podguzne muve velikih mracnih sila, novca, oruzja, droge i pedofilije.
Ziveo Heroj Ratko Mladic, a svi vi satro demokrate mozete da me povucete za **** zajedno sa moderatorom koji ce da me banuje.

Majmuncina ti je tata budalo. Nemas pojma o zivotu, balavce. Igrao si klikere dok smo mi branili srpski narod. Ja sam licno pucao i ubijao i nemam grizu savesti. Hteli su rat. Pa dok je Karadzic MOLIO da se smire strasti, Alija je poslao Juku Prazinu i ekipu da naprave sranje i pobiju svatove. Posle je taj isti Alija podmetnuo minu na pijaci Markale da bi optuzili Srbe. Pa ceo svet zna da ih je BinLaden naoruzavao i nikom nista.
Sram vas bilo sto serete i blatite svoj narod, koji je kriv sto nije hteo da savije kicmu pod najezdom velikog satane.
Bolje grob nego rob. Yebali vas i Djindjic i Ceda i Beba i Kolesar i Djilas i Canak i Kandic i B92 i ostale podguzne muve velikih mracnih sila, novca, oruzja, droge i pedofilije.
Ziveo Heroj Ratko Mladic, a svi vi satro demokrate mozete da me povucete za **** zajedno sa moderatorom koji ce da me banuje.

Joj, evo ga jedan vatreni. Mani me se sa tim glupostima. To stoti podrzavas ubicu glupog je velika sramota, ali nisu usamljen na zalost.

bravoooooo serbskog patrijota nista ne moze uplasiti:lol::lol::lol:

ХАХАХА!!!
Свака част!:lol::lol::lol:

Легендарно...

Znaci, ti si ubio nenaoruzanog nekog? Zatvorenika? Zenu? Dete? Civila? Ili bilo sta drugo sto bi te ucinilo ubicom?

Ne! Svi koji su se nasli na putanji mog metka bili su u uniformi. Uglavnom su imali slovo U na kapi. A Srbima su radili iste stvari kao i njihovi djedovi 1941-e...
Ali, tragedija je u tome sto ni mi ni oni nismo bili za taj rat. Zamisli kada u svetu nebi bilo ratova i sukoba.... koliko ljudi u americi koji rade u vojnoj industriji bi ostalo bez posla, koliko bi americki budzet bio u maleru...

Зна Душана родит Српка, зна дојити Обилиће;
ал' хероје ка Пожарске, дивотнике и племиће,
гле, Српкиње сада рађу! Благородством Српство дише!
Бјежи, грдна клетво, с рода - завјет Срби испунише!

Na tri sveto i na tri sastavno
Odlazimo u kafanu ravno!
Odlazimo na rezervisano mesto,
zbogom majko, sestro i nevesto.

Zbogom prvi nenapravljeni sine,
zbogom komšo prvi dušmanine!
Zbogom leto jeseni i zimo -
- do proleća mi ne izlazimo.

MMMMMmmmmmMMMMMmmmm
mmmmmMMMMMmmmmmMMMM

Kad je draga gde odlazim čula
Katanac mi tri put okrenula

MMMMMmmmmmMMMMMmmmm
mmmmmMMMMMmmmmmMMMM

Do proleća mi ne izlazimo!

Ne! Svi koji su se nasli na putanji mog metka bili su u uniformi. Uglavnom su imali slovo U na kapi. A Srbima su radili iste stvari kao i njihovi djedovi 1941-e...
Ali, tragedija je u tome sto ni mi ni oni nismo bili za taj rat. Zamisli kada u svetu nebi bilo ratova i sukoba.... koliko ljudi u americi koji rade u vojnoj industriji bi ostalo bez posla, koliko bi americki budzet bio u maleru...

Tragedija je u tome što o tragedijama pričaju tragično glupi. Ako je general bez vojske u stvari vršio odmazdu onda je morao sve da pobije, ovako preostali će se nama svetiti. Bolje da nije započinjao ličnu osvetu. On ima 65 godina i realno jse može proceniti koliko dugo još može da funkcioniše. Medjutim ono što može da funkcioniše su oni što ne znaju šta je bilo 1945 ali znaju šta je bilo 1993. A uostalom, Hercegovina mi je sumnjiva sa sastavom ustaških formacija. General bez vojske nas je zadužio sa muslimanskim življem i nikako nije osvetio srpska stradanja od ustaša. Ako je i zbog otcepljenja SFRJ - mnogo je!

Na tri sveto i na tri sastavno
Odlazimo u kafanu ravno!
Odlazimo na rezervisano mesto,
zbogom majko, sestro i nevesto.

Zbogom prvi nenapravljeni sine,
zbogom komšo prvi dušmanine!
Zbogom leto jeseni i zimo -
- do proleća mi ne izlazimo.

MMMMMmmmmmMMMMMmmmm
mmmmmMMMMMmmmmmMMMM

Kad je draga gde odlazim čula
Katanac mi tri put okrenula