ccc kako ste se osilili, nije prošlo ni mesec i po od kad je toma, ne znam ni sam više koji put, izduvao frulu
nećete vi nikog proterati, propadaćete zajedno sa vašim idejnim vodjama, branićete, čuvaćete, pretićete.....sve dok ne osetite po sopstvenom džepu pogubnost takve politike.
za mene ne brini![]()
Ti se opet pravis blesav. Aj sad za domaci zadatak, vrati se unazad pa citaj moje postove gde sam pisao da nemam veze ni sa jednom strankom. Ali ja tebe potpuno razumem, program u glavi ti ne dozvoljava da vidis da na ovom svetu postoje i ljudi koji koriste svoju glavu za razmisljanje a ne plivaju u ideologijama, podjednako liberalno-fasistickim i nacional-socijalistickim, prvoj u koju ti spadas i drugoj u koju spada stranka u koju si me svrstao a sa kojom nemam veze. Mada siguran sam da to sve vec znas, jer prosipas ovde na forumu sa jos par tvojih pajtosa spammer-a "liberalne" ideje kao sveto pismo neke nove sekte. A oni kojima ste vec isprali mozak su izgubljene duse i za njih vise nema povratka. Samo znaj da niste ni svesni koliko ljudi u Srbiji se budi i koliko nas ne podrzava nijednu stranku jer znamo da svi u istom kolu igrate i stvarate narodu iluziju o demokratiji! Mirno bez ikakvog nasilja cete sami otici iz Srbije jer kad revolucija pocne, vi cete izgubiti smisao svog postojanja u Srbiji.
Ne brinem se ja uopste za tebe, znam da si nafatiran i da ti je slamarica puna, vidi se to u tvom egoizmu i samozivosti koja se moze lako procitati izmedju redova u tvojim porukama. Da nemas toliko para svet bi gledao drugim ocima a ne onim u kojima umesto zenica imas znak "$"!!!

ops: