malamargo
Iskusan
- Poruka
- 6.589
ne moram svaku budalu da licno poznajem da bih prepoznala.......
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postoje univerzalni prioriteti druze, to nisu stvari ukusa. da zastitis bliznje, majku oca, brata, komsiju, SUNARODNIKA koga zele da prikolju ili isteraju iz kuce zato sto je isto sto i ti - Srbin, valjda je to ljudski neki prioritet nad prioritetima, zar ne?
kako stojis sa tom logikom?
Превише ствари ти се манта по глави, а никако да их искординишеш у целину, па ти се често дешавају нонсенси, на омраженом енглеском. Какве ово везе има са изумирањем пингвинаСа штрајковима радника имају везе само амерички полтрони на власти које заболе да нешто раде јер им се осладио положај.
pa evo ti moje logike...mislim ne znam koliko imas godina ja sam malo stariji blizim se 40 pa me sve ovo udarilo kad sam trebao da se najvise zezam u zivotu...
logika je da nigde nisam mogao da putujem,da sam sipao benzin na 2 litre,da sam radio za 5 maraka,da sam isao na fax u vreme kad je na ulice izlazilo 500 vozila gsb,kad je cg bila jedino more,kad je svaki dan neko bio ubijen...
e vidis,sve se to desavalo zbog tog vukovara,knina,sarajeva...i sve smo to izgubili...
e sad ja isto to vidim da se radi i sa kosovom ali sve je identicno,i kosovo cemo verovatno izgubiti,e ali ja nemam vise 20g...ja imam dete i ne zelim da on prozivljava ono sto sam ja,e on treba da zivi kao sav normalan svet,a da bi on tako ziveo postoje samo 2 puta
jedan je da odem odavde u pm
a drugi je da vam se svima uradi kolektivna lobotomija mozga

@stawwross
На основу свега што си написао, (боли те кита за све, Книн, Бања Луку, Косово, Зајечар, Куршумлију ...), желим ти да пронађеш неки свој кутак на овој планети, где ћеш бити сам свој краљ, цар, султан .... Да ти до краја живота гоозица буде на сигурном, топлом и удобном. Да уживаш, пијеш, једеш, сереш, 'ебеш .... да ти увек све буде - потаман. Да се не бринеш и не питаш низашта. Да немаш никаквих проблема у животу, да живиш ''к'о бубрег у лоју'', и ти и твоја породица, деца ...
Само то заслужују такве монструозно саможиве особе![]()
pa evo ti moje logike...mislim ne znam koliko imas godina ja sam malo stariji blizim se 40 pa me sve ovo udarilo kad sam trebao da se najvise zezam u zivotu...
logika je da nigde nisam mogao da putujem,da sam sipao benzin na 2 litre,da sam radio za 5 maraka,da sam isao na fax u vreme kad je na ulice izlazilo 500 vozila gsb,kad je cg bila jedino more,kad je svaki dan neko bio ubijen...
e vidis,sve se to desavalo zbog tog vukovara,knina,sarajeva...i sve smo to izgubili...
e sad ja isto to vidim da se radi i sa kosovom ali sve je identicno,i kosovo cemo verovatno izgubiti,e ali ja nemam vise 20g...ja imam dete i ne zelim da on prozivljava ono sto sam ja,e on treba da zivi kao sav normalan svet,a da bi on tako ziveo postoje samo 2 puta
jedan je da odem odavde u pm
a drugi je da vam se svima uradi kolektivna lobotomija mozga
e hvala...pronasao sam takvo mesto
bali,kuta beach
ali bio samo 10 dana![]()
EVO JA BIH SADA MOLIO SVE OVDE DA MI KAZU REALNO RESENJE ZA KOSOVO I RATKA MLADICA I KAKO ONI TO ZAMISLJAJU DA SE DESI
molim vas samo bez gluposti tipa oticemo ubicemo 2000000 ljudi proteracemo doci ce rusi i sl posto nista od toga necemo uraditi
prvo nije sarajevo potpuno izgubljeno postoji djelovi grada koji su pripali Republici Srpskoj takozvano istocno Sarajevo,lukavica,dobrinja itd
drugo i ja bih hteo normalan zivot za sebe i svoju djecu ali vidis da nam dusmani to nedaju
trece ja sam 1994 sa 18 god otisao na sluzenje vojnog roka i posle u rat,ponosan sam na to,branio sam svoju zemlju,svoju prodicu,borio sam se zajedno sa svojim komsijama,rodjacima,svi muskarci iz moje bliznje porodice su bili pripadnici vojske republike srpske tokom rata,ponosan sam to danas postoji Republika Srpska ,za koju je 20000 najcistitih srpskih sinova dalo svoje zivote boreci se u redovima Vojske Republike srpske i preko 40 000 invalida,krvlju smo odbranili slobodu i sad imamo koliko toliko normalan zivot
za tebe i za tvoje dijete bi bilo najbolje da ne gledas b92 i ostale sorosevse propagandne medije ,isprali su ti mozak glupostima
ovo nema veze sa b92...
ok sad ti meni reci,jel mislis da ce u rat ici miskovicev sin ili bekov ili tadicev djilasov nikolicev bilo ciji od njih...NECE
isto kao sto nije isao ni slobin sin
e dok su najcistiji srpski sinovi ginuli...oni su krali i namestali tendere i svercovali cigarete da najcistiji srpski sinovi kad se vrate iz boja mogu da puse i piju a oni koji ostanu bez ruke i noge da dobiju sto lepsu plasticnu ruku ili nogu...
e pun mi je k...c
istina je decko izmedju ostalog u insajderu na b92 e te ljude boli za kosovo i za knin...a vas truju sa prvog prograna i kurira dok oni milion po milion
eto vidis, izrucenje ratka mladica je spas za tebe, samo to fali.
znaci ne srbija i njena ekonomija, njen rad, pamet i snalazljivost nego evropski fondovi, yebes druge (mladica) daj ja pa ja, daj meni da ne padnem u jos vecu depresiju.
nabedili su vas preko tv-a da nema napretka bez drugih, da nece biti bolje dok se neko drugi ne pobrine za to, neki tamo stranci koji ne mare ni ich za vas ochigledno.
kuca mora da se ocisti prvo, neki yebeni optimizam malo fali, Srbi su snalazljiv i talentovan narod samo im treba dati slobodu i fer sistem pravila i eto ga.
kad to ljudi tamo ukapiraju za kratko vreme imacemo jaku drzavu, a jednog dana i kosovo i rs pa i krajinu.
pogledaj nasu istoriju, dizali smo se iz veceg pepela sami, bez icije pomoci, pogotovo ne od onog koji nam je stetu pravio.
ali samo onda kad smo marili jedni za druge.
e kako ovo zvuci poznato..
zbog tih prica su citave jedinice dezertirale ostavljajuci ljude, Srbe mestane na cedilu.
ako neko misli jos da je milosevic izdao krajinu, evo ovde znaka da nije. da je mogao da sazove milion pod zastavu pa da svi ga dignemo u vis, bil neko smeo da napadne knin?
malo mojega!
otisla bi i bosna i hrvatska pod zemlju onu sprzenu.
istina je pak da se na mobilizaciji 91-e javilo u beogradu samo 10 posto.
i tako, izgubismo rat jer sin od ovog ili onog nije doso pa sto ja da idem?
i sad depresija, muka...
e hvala...pronasao sam takvo mesto
bali,kuta beach
ali bio samo 10 dana![]()
EVO JA BIH SADA MOLIO SVE OVDE DA MI KAZU REALNO RESENJE ZA KOSOVO I RATKA MLADICA I KAKO ONI TO ZAMISLJAJU DA SE DESI
molim vas samo bez gluposti tipa oticemo ubicemo 2000000 ljudi proteracemo doci ce rusi i sl posto nista od toga necemo uraditi
kazes da imas 40 god ajd sjeti se osamdesetih,ko je tada mogao da zamisli da ce se SFRJ raspasti,da ce se raspasti SSSR i Varsavski ugovor,ko je mogao to tada da zamisli,kada su hrvati iz emigracije upali u SFRJ 1972 da dizu ustanak ,kad su ubijali amasadore SFRJ,kad su po Beogradu bombe postavljali,ko je3 tada mogao da zamisli da ce krajem osamdesetih oni ponovo osvojiti vlast u Hrvatskoj i ponovo stvoriti NDH,oni su se borili i cekali 45 god i docekali
sad kad gledas neke stare tv emisije iz doba komunizma umres od smjeha ,radnicko samoupravljanje,nesvrstani,socijalizam svi su se kleli u te vrednosti a pogledaj danas gde smo ,za 15 god svjet vise nece biti isti ,to je resenje cekati i spremati se
sto volim kad me neko zove deckokompliment bre.

ok ok
a svi siptsri sa kosova ce za 15g da promene misljenje i pocnu da veruju u srbiju
hm
nece da promene misljenje ali ce se stvoriti uslovi da Srbija svojim oruzanim snagama vrlo brzo ovlada tim prostorom i uspostavi ustavno pravni poredak na cjeloj teritoriji a velika vecina siptara da napusti tu teritoriju ,isto sto su hrvati uradili 1995 uz pomoc amerike sa srbima u RSK u vojnoj akciji oluja
stvorice se uslovi da nestane americka tvorevina takozvana drzava BiH i da RS udje u sastav Srbije kao i ostale okupirane teritorije i da Srbija konacno izadje na svoje prave i prirodne zapadne granice.
Takve naredbe su svugdje čitane.
Svugdje je bilo lokala koji su bili zabranjeni za vojsku.
Činjenica jeste da su najravnodušniji odnos prema vojsci imale Slovenija i Hrvatska.
Ali to ne znači nikakvu mržnju ili takve gluposti.
A ti si bila u takvoj situaciji?Opiši malo da saznam kako izgleda?O temi imaju pravo da pricaju samo oni koji su bili u datoj ili vrlo slicnoj situaciji....sve ostalo je jalovo teoretisanje....svi generali posle bitke...a o zrtvovanju ljudi radi medijske slike smo bar dovoljno naucili...
maloletni heroji iz fotelja ispred kompjutera bolje da ne pricaju...
herojstvo ratnih huskaca se lepo pokaze kad su njihove pozadine u pitanju....
Trifunovic je pravi oficir i gospodin covjek. Njemu svaka cast.
Medjutim, katastrofalno mentalno stanje u kojem se nalazi Srbija (a u ovom slucaju bogami i Hrvatska) ne dozvoljavaju da taj covjek bude prepoznat kao heroj. Treba sacekati da u Hrvatskoj prodje jedno 50 godina a u Srbiji 100-200 godina, pa mozda tek onda.
Kakav Trifunovic, bitno da je Arkan heroj, jel.
Inidkativno je kako mnogi forumasi kazu kako su protiv rata, kamo srece da ga nije bilo, ovo-ono, ali ne mogu da prepoznaju kao heroja covjeka koji je sprijecio vrlo ozbiljne sukobe i vjerovatno na stotine mrtvih.
Preterujes.To sto su neki drugi u slicnim situacijama pravili gluposti ne znaci da je on heroj zato sto to nije radio.Nisi heroj zato sto si izbegao da uradis nesto lose,vec ako si uradio nesto dobro.Kako ljudi samo mesaju babe i zabe.A u svakom slucaju ne vidim da je doticni uradio bilo sta po cemu je vredan da ostane dugo upamcen.