dragosh
Veoma poznat
- Poruka
- 11.827
Ma Ratko je gotov, pitanje je već sata!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kkave su ovo gej teme ?![]()
Видиш да ти је колега застранио.

A to te čudi jer?Ne znam na kog konkretno mislis, al vidim da cak 34 diskutanta iskazuje erotsku ljubav prema postarijem gospodinu od skoro 7 banki , od toga su vecina muskarici, sto vec temi daje homoerotski karakter sa primsema nastaranosti, jer su ipak napaljeni na coveka u poznim godinama .![]()

Болес'.sata, dana svejedno, blizi se dan D![]()

sata, dana svejedno, blizi se dan D![]()
Pazi 10 milki Srbija, a 5 milki evrića Stejt department! 
) i taman par buva jednim udarcem. A onda, Welcome To Miami! 
Hoće li više da ga izvade iz mišije rupe u koju se junački zavukao?
Pa lepo jedna oproštajni miting NE-DAMO RAT-KA....pa na pivo.
Zaboravićete ga za mesec dana, kao i dr dabića
Pa lepo jedna oproštajni miting

Жућка, дислексија или си пила нешто ? Пре рока?
Ostavljao pare u Hrvatskoj.Mislio si da se Radovan krije u mišjim rupama a on u javnosti držao predavanja u sred Beograda i ljetovao u Dubrovniku.
Ostavljao pare u Hrvatskoj.Ustaša!
Mislio si da se Radovan krije u mišjim rupama a on u javnosti držao predavanja u sred Beograda i ljetovao u Dubrovniku.
Uh sunce ti žarko!Nije ostavljao pare, samo je vraćao ono što im je uzeo. I ti si tamo ostavljao pare koje ti je on dao, a uzeo ustašama. Sram te bilo.

Oho, evo našeg dragog kur. ovaj, moderatora. Prema tekstu odozgo vidim zašto sam 3 puta banovan, pitam se zna li kuran na pamet.

ne znam na pamet Kuran, ja sam Srpkinja islam me ne zanima, a ti, jel si procitao Novi zavet?
jel pravoslavlje propagira ubijanje neistomisljenika ili ljudi druge vere a zbog cega si dobio kaznu?![]()

Nisam pročitao novi zavjet nego cijelo sveto pismo. Novi zavjet mi je više u hipi fazonu, židovski zavjet je ono pravo: OKO ZA OKO; ZUB ZA ZUB!!!
Kakvu kaznu? Za ban. Jednom zato što sam napisao "balija" a drugi put zato što sam to uslikao i okačio na forum. Piše da ometam rad moderatora. Da sam ti bar nešto ometao pa ajde. Inače volio bi da znam kao te to mogu ometati da se posvetim tome. Volio bi te upoznati negdje u mraku da ti kažem šta mislim o tom banovanju.
Neka ga vole u Bosni.
Zasto bi ga voleli u Srbiji?
On je Srbiji samo napravio veliku stetu.