Ratko mi te volimo

?

• volim ratka i ne bih ga prodao ni za sta na svetu

• iz inata

• mrzim ratka

• boli me k za ratka

• narod ga voli zato sto je narod stoka

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Reg Izvinite, svi vi obožavaoci, da ne kažem fanovi Ratka Mladića, samo jedno pitanje: šta će se desiti ako saznate da je Ratko mrtav (jednom mora da umre), ili ako ga ipak nadju i sprovedu u Hag? Hoćete izvršiti samoubistvo?

Izvinite vi obozavaoci Borisa Tadica,sta ce se desiti kad Bota ne bude vise na vlasti ili ako ne udjemo u EU,hocete izvrsiti samoubistvo?

Испустио си опцију рикњавања и ову у одласка у хаг.:lol:

Испустио си опцију рикњавања и ову у одласка у хаг.:lol:

Bota ne moze da rikne,i posle Bote Bota :lol: Zivio najveci sin nasih naroda i narodnosti (cija su deca i Hrvati,uzgred),ultra,mega,giga fensi lider na Balkanu,Institucija... (al ne znam koja...valjda ona za mentalno obolele)...
U Hag nece ici jer je imao preca posla onda,tj. svaleraciju i da nadje pogodnu zenku sa Habsburskim korenima i ukrsti svoje crnogorske gene :worth:

To sto je ratko mladic ovih dana postao ono sto nam je kraljevic marko bio dok su nas turci jahali me je navelo da vas upitam sto ga toliko velicate/mrzite?

Da li je Ratko jos jedna prenaduvana istorijska licnost,kojoj narod u muci daje previse zasluga i kredibiliteta,ili zasluzuje da ga toliko volimo i kunemo potencijalnog prokletnika koji ce ga potencijalno predati i ceo mu rodni list i porod?

Da li je Ratko voljen(za one koji ga vole),zbog svojih dela,ili zato sto je on jedini preostali simbol srpskog inata?

Ratko Mladic je poslednji srpski heroj koga Srbi jos uvek nisu prodali svojim neprijateljima.

Шојка је сасвим довољно виспрена и способна да одговори, ако жели, и без дрвених адвоката твог калибра. Тако да прођи ме се незнани јуначе.:cool:

Okupaj se...:hahaha:

Ja neznani junak...jesam...barem imam svoju ulicu...:hahaha:

Advokat jesam...to si pogodio...đavolji...:evil::per:

Šojka je dobar moderator, dobro radi svoj posao, za razliku od nekih.;)

Bota ne moze da rikne,i posle Bote Bota :lol: Zivio najveci sin nasih naroda i narodnosti (cija su deca i Hrvati,uzgred),ultra,mega,giga fensi lider na Balkanu,Institucija... (al ne znam koja...valjda ona za mentalno obolele)...
U Hag nece ici jer je imao preca posla onda,tj. svaleraciju i da nadje pogodnu zenku sa Habsburskim korenima i ukrsti svoje crnogorske gene :worth:

Лгбт није ментална болест бре, не пратиш фабулу радње форума.:rtfm:

А за хаг не бих била тако сигурна ;) Historia magistra vitae esт.

Back