Ratko mi te volimo

?

• volim ratka i ne bih ga prodao ni za sta na svetu

• iz inata

• mrzim ratka

• boli me k za ratka

• narod ga voli zato sto je narod stoka

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Daće Bog da ga isteraju, makar i dimom. :lol: Pazi 10 milki Srbija, a 5 milki evrića Stejt department! :mafijas:
Onda uzmeš onih 10000 od Obraza tako što drukneš Tihija i Rokija (ebote, kao Mirko i Slavko:hahaha: ) i taman par buva jednim udarcem. A onda, Welcome To Miami! :maramica:

Oho, evo našeg dragog kur. ovaj, moderatora. Prema tekstu odozgo vidim zašto sam 3 puta banovan, pitam se zna li kuran na pamet.

ne znam na pamet Kuran, ja sam Srpkinja islam me ne zanima, a ti, jel si procitao Novi zavet? :)
jel pravoslavlje propagira ubijanje neistomisljenika ili ljudi druge vere a zbog cega si dobio kaznu? :)

Poslednja izmena:
ne znam na pamet Kuran, ja sam Srpkinja islam me ne zanima, a ti, jel si procitao Novi zavet? :)
jel pravoslavlje propagira ubijanje neistomisljenika ili ljudi druge vere a zbog cega si dobio kaznu? :)

Nisam pročitao novi zavjet nego cijelo sveto pismo. Novi zavjet mi je više u hipi fazonu, židovski zavjet je ono pravo: OKO ZA OKO; ZUB ZA ZUB!!!

Kakvu kaznu? Za ban. Jednom zato što sam napisao "balija" a drugi put zato što sam to uslikao i okačio na forum. Piše da ometam rad moderatora. Da sam ti bar nešto ometao pa ajde. Inače volio bi da znam kao te to mogu ometati da se posvetim tome. Volio bi te upoznati negdje u mraku da ti kažem šta mislim o tom banovanju.

Nisam pročitao novi zavjet nego cijelo sveto pismo. Novi zavjet mi je više u hipi fazonu, židovski zavjet je ono pravo: OKO ZA OKO; ZUB ZA ZUB!!!

Kakvu kaznu? Za ban. Jednom zato što sam napisao "balija" a drugi put zato što sam to uslikao i okačio na forum. Piše da ometam rad moderatora. Da sam ti bar nešto ometao pa ajde. Inače volio bi da znam kao te to mogu ometati da se posvetim tome. Volio bi te upoznati negdje u mraku da ti kažem šta mislim o tom banovanju.

Ti baš imaš neki ozbiljan problem????

Back