PKT
Ističe se
- Poruka
- 2.066
Ti baš imaš neki ozbiljan problem????
Ja imam problem, i nije tvoja briga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti baš imaš neki ozbiljan problem????
Misliš i da ovaj ratni zločinac negde drži predavanja, leči hemoroide i slično?
Ja imam problem, i nije tvoja briga.
Pitam se samo dali je Ratko veći ratni zločinac od Svetog Save, Cara Dušana, Lazara, Stepe Stepanovića , Živojina Mišića, ili je isti ko i oni ?
Izvinite, svi vi obožavaoci, da ne kažem fanovi Ratka Mladića, samo jedno pitanje: šta će se desiti ako saznate da je Ratko mrtav (jednom mora da umre), ili ako ga ipak nadju i sprovedu u Hag? Hoćete izvršiti samoubistvo?
Pitam se samo dali je Ratko veći ratni zločinac od Svetog Save, Cara Dušana, Lazara, Stepe Stepanovića , Živojina Mišića, ili je isti ko i oni ?
Izvinite, svi vi obožavaoci, da ne kažem fanovi Ratka Mladića, samo jedno pitanje: šta će se desiti ako saznate da je Ratko mrtav (jednom mora da umre), ili ako ga ipak nadju i sprovedu u Hag? Hoćete izvršiti samoubistvo?
Nije tvoj problem. Odaćemo mu nekakvo poštovanje. Svi ljudi umiru, pa i velikani.
Ratka miša porediš sa velikanima i časnim ljudima, stidi se
Umro još samo jedan Srbin u nizu koji je u izuzetno teškom trenutku za svoju zemlju pokušavao da za nju nešto učini,
i čiji je jedini greh to što se brinuo za pripadnike svog naroda ne obraćajući pažnju na interese ostalih.
Ali pošto Srbi nisu naučili da ratuju bez jasenovca imaće uskoro tu čast da vide kako to izgleda kada te u vreme rata
zastupaju "mirotvorci" .
Odlično si rekao: pokušavao. Al' nas je usrećio...![]()
Najviše volim ove proročke izjave...."videćete vi jednom...."![]()
Odlično si rekao: pokušavao. Al' nas je usrećio...![]()
Pa već vidiš, proročansvo se već ostvarilo,
država ti je rasprodata, od prodaje se živelo 10 god, sada nema više šta da se proda i živi se od pozajmica
za 5 godina iste neće moći da se vraćaju, a to je pravo vreme da ostali delovi srbije krenu svojim putem,
već se viore zastave sandžaka, vojvodine...

Ti pokushavash teletabisima neshto da objasnish
Pa oni ne vide dalje od svoga nosa![]()

Ratko će kao Džizs za tri dana da se vrne.Izvinite, svi vi obožavaoci, da ne kažem fanovi Ratka Mladića, samo jedno pitanje: šta će se desiti ako saznate da je Ratko mrtav (jednom mora da umre), ili ako ga ipak nadju i sprovedu u Hag? Hoćete izvršiti samoubistvo?

Ratko će kao Džizs za tri dana da se vrne.![]()
Nije da sam obožavalac, ali da se javim.Izvinite vi obozavaoci Borisa Tadica,sta ce se desiti kad Bota ne bude vise na vlasti ili ako ne udjemo u EU,hocete izvrsiti samoubistvo?