john doe
Veoma poznat
- Poruka
- 14.018
Ima li neki da je živ i da mrda?
Daj bre odskakuci...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Те енклаве су требале бити демилитаризоване зоне. А оне су биле пуне оружја и ратних злочинаца који су 3 године палили по Подрињу. Нико то и не спомиње.
Да није Сребренице, било би нешто друго. Имали смо и Рачак и сада не вриједи никоме причати да је то уствари била лаж и подвала, бомбе су пале.
Da li je potreban Holbruk da vodji nacije nesto govori, a da ovaj to ne zna? Pa u tome i jeste problem, jer kad pogresis kao lider, padaju svi tvoji sunarodnici.
A izbor smo uvek imali. Mogli smo i mi kao i ostali mudriji u novijoj istoriji da zakukamo posle pucnjave u Sarajevu. Ali ne, moralo se posalati gomile arkanovaca i kriminalaca, seseljevih priglupih dobrovoljaca i ostalu razularenu bratiju da pobije sta moze. Umesto da zatrazimo pomoc i podrsku i skrenemo paznju na problem, mi ispadosmo agresori svuda. To je bilo glupo i vec se znalo kako cemo odreagovati, jer to ponavljamo kroz istoriju stalno. Ali izbor smo imali...
Profesor, doktor i uvazenii intelektualac koji se tada povodio ratobornom retorikom i pozivao na rat, je samo jedna inteligentna osoba bez mudrosti...
Treba nama mnogo vise od jednog ratka za "srecu i prosperitet"
Mozda Bozija intervencija,ili neko cudo slicnog ranga
Hteo si da napises-Tadic je diplomirani psiholog.Poltron.Demagog?
ali sta ce covek,svako bi bio na njegovom mestu,to ti je u opisu posla kad vodis jadnu drzavicu
Mislio sam na Kardžića i Koljevića. Bila je upletena Klara Mandić koju je kobajagi roknuo neko tralala. Mnogo je ona znala.Наш глас се није могао чути. Могли смо до сутра викати и урлати, исто би нам било. Генерални секретар УН Кофи Анан је за говорницом УН-а описивао како су Срби наводно чинили злочине па онда то описао примјером како је Србин натјерао муслимана да једе јетру свог сина. А такав злочин је учинио муслиман Србину.
И са хотела Холидеј ин нису пуцали српски снајперисти, сам Јука је признао да су и његови пуцали. Опет Срби су проглашени кривцима.
У Сарајеву није било рата, јесу се држале страже, све до напада муслиманских снага на српско насеље Илиџу, прије тог напада су допремили неке наводно болеснике на Институт за рехабилитацију на Илиџи. Наравно, није било ријечи о болесницима, имали су снјапере са собом и сутрадан пружили снајперску подршку нападу муслимана са зграде болнице.
Daj bre odskakuci...
Bile no ostaje činjenica da se nije smelo krenuti. Račak isto, kada se on desio već je bilo kasno, pozicije zauzete.
Krećemo sa drugačijih pozicija, ti gledaš 10 godina unazad a ja 10 godina unapred.
Pa zasto je to razmisljanje glupo? Moja je stvar da li sam gladan ili ne, tvoja da li ces pomoci ili ne. Ali je moja stvar ako ti podrzavas kriminalce u MOJE ime... To ti ne dozvoljavam. Ja se kao Srbin ogradjujem od zlodela raznoraznih dzelata koji su to radili u MOJE ime. I imam pravo na to, dok ti nemas pravo da se pozivas na to da je RM dobar Srbin, jer tada govoris i u moje ime.
Ko je kome jeo dzigericu - ne zna se poudzano.
Ni ko je ubio starog svata, ni da li ga je uopste ubio.
Ali, pouzdano se zna da je ratko 3,5 godina sa okolnih brda tukao NEBRANJENO SARAJEVO!
I da je naredio da se streljaju HILJADE nenaoruzanih ratnih zarobljenika.
To je sasvim dovoljno.
Njje živ samo Slobodan Milošević,pokoj mu duši i večna radost.Ostali su živi od kojih je jedan na slobodi ali ga zverovi progone.
Наш глас се није могао чути. Могли смо до сутра викати и урлати, исто би нам било. Генерални секретар УН Кофи Анан је за говорницом УН-а описивао како су Срби наводно чинили злочине па онда то описао примјером како је Србин натјерао муслимана да једе јетру свог сина. А такав злочин је учинио муслиман Србину.
И са хотела Холидеј ин нису пуцали српски снајперисти, сам Јука је признао да су и његови пуцали. Опет Срби су проглашени кривцима.
У Сарајеву није било рата, јесу се држале страже, све до напада муслиманских снага на српско насеље Илиџу, прије тог напада су допремили неке наводно болеснике на Институт за рехабилитацију на Илиџи. Наравно, није било ријечи о болесницима, имали су снјапере са собом и сутрадан пружили снајперску подршку нападу муслимана са зграде болнице.
Запамти да није било Маркала или Рачка, било би нешто друго и ту није било помоћи. Што боље анализирамо поступке у прошлости, боље ћемо се поставити у будућности. Сумњам ја да је у твојој или било чијој моћи, бар што се наше позиције тиче, да видимо тако далеко како ти кажеш.
Pitam te ljudski. Ima li neko ko može da državu izvede iz gowana i da bude komandant a da je na funkciji?
Ja kažem da nema nikoga danas u Srbiji osim onih koje Zapad voli.
Ko se pouzdaje u mrtvake i političke mrtvake nije pri svesti.
Bile no ostaje činjenica da se nije smelo krenuti. Račak isto, kada se on desio već je bilo kasno, pozicije zauzete.
Krećemo sa drugačijih pozicija, ti gledaš 10 godina unazad a ja 10 godina unapred.
Којих брда? Па знаш ли ти да су муслимански војници били на Храсном брду и на Игману одакле су гађали сва српска насеља на српском дијелу територије? 3,5 године. Знаш ли?
Чуј да ли је уопште убио Градовића, ово први пут читам, можеш ли објаснити?
Море, сиктер, бреееееее..... ГДЕ СИ И КАДА пронашао да је било који злочин ИЗВРШЕН "У ТВОЈЕ *ЕБЕНО ИМЕ" - прво који си па ти уопште у животу и где си то чуо осим из уста оних ******их смрдљивих бабетина из НВО???
Што се тиче ЂЕНЕРАЛА МЛАДИЋА већ је на видело изашло сасвим довољно СВЕДОЧЕЊА И АРГУМЕНАТА И ДОКУМЕНАТА О ТОМЕ ДА НЕМА ГОВОРА ДА ЈЕ ОН ИЗВРШИО БИЛО КАКАВ ЗЛОЧИН... али стока западна заједно са велеиздајницима на власти и НВО ВЕЋ ЈЕ УНАПРЕД ОСУДИЛА ЂЕНЕРАЛА ШТО ЈЕ ЈАДНО, БЕДНО И СРАМНО - учили сте се сви заједно од злочинца Броза који је тако унапред осуђивао, стрељао и пунио масовне гробнице.
Било би тотално сулудо да се после свега појави НА ПРЕКОМ НАЦИСТИЧКОМ СУДУ... и тако УНАПРЕД ОСУЂЕН ПОСЛУЖИ КАО АЛИБИ ЗА НЕВИЂЕН ЗЛОЧИН КОЈИ СУ ПОЧИНИЛИ ЈЕНКИЈИ И НАТО АРМАДА НАД СРБИЈОМ И ЊЕНИМ ГРАЂАНИМА.
Запамти да није било Маркала или Рачка, било би нешто друго и ту није било помоћи. Што боље анализирамо поступке у прошлости, боље ћемо се поставити у будућности. Сумњам ја да је у твојој или било чијој моћи, бар што се наше позиције тиче, да видимо тако далеко како ти кажеш.
Mani se druze tih prica, molim te... Svi su znali sta se sprema, svi su radili za svoje, a mi nismo... Da se to ne bi ponovilo, pamet u glavu, i sto kaze kihot - gledaj 10 god unapred, a ne u nazad...
Kofi Ananova izjava je pisana i fingirana, a od nasih niko nije ni reagovao, umesto da se preore cela UN da se ta laz ispravi. U Sarajevu je poginuo moj dobar drug - musliman (mislim da ovo nije bitan detalj za poentu), ubili su ga Srbi sa Pala snajperom, na dan kad je Fransoa Miteran bio u Sarajevu i kad se na TV-u prenosilo da je sve mirno i da nije opaljen ni metak i sl... Dakle, ratna propaganda je radila, svako je radio sta je morao, ali poenta price je da je prirodno razmisljati o buducnosti svoje drzave i nacije i imati ciljeve koji vode naciju u boljitak. I svo to rade, a mi ne, nego se i dalje bavimo je6enim Ratkom Mladicem i kukamo za svojim propustima. Kad to prestane, onda cu dati za pravo svakom Srbinu da moze pricati o realnosti i zivotu. Do tada su sve te stvari budalastina. Sta vredi sto su nas satanizovali lazno sirom celog sveta - kada niko nikad nije trazio da se to ispravi i da nam se uputi izvinjenje. Vidis da svaka laz o nama prolazi, jer se mi bavimo podelama medju sobom, umesto da se bavimo zajednickim interesima. Zato i moze da ovde dodje svako ustasko gowno da nas podhebava, jer se iz svakog posta vidi ko smo... To ceo svet vidi, pa i nasi neprijatelji. A prijatelji samo mogu da se stide...
Opa, ti umes i da diskutujes. To je lepo.
Ima, ali to je jako dugotrajan proces. Da bi se izvukli iz 20 god minusa, potrebno nam je bar 20 godina plusa. Zapad moze i da voli i da ne voli, ali im to nije bitno. Bitno im je da se radi, da se vrti para, da se s nekim moze pricati i odigrati kombinacija. Ako toga nema, onda postoje okolni metodi koji nam idu na stetu.

Sa ovakvom politikom ni 200 godina neće biti dovoljno. Sa pametnom pre svega unutarnjom politikom jer za spoljnu mi se jebbe pošto je ona uvek ista, za 3 godine Srbija može da napravi ekonomski bum. Takvog čoveka nema u Srbiji. I sad bez zezanja mislim da treba Čedomiru pustiti mandat da vidimo šta može da uradi. Kad je mogao i kurta i murta da vodi Srbiju što ne i on. Tebe smatram glupim i jadnim, zato ti se i ne obracam, sem kad bi da te malo podhebavam. Zato me zabole za tvoje floskule i generalizacije, i tvoje slepacke procene sveta oko sebe koga nikad ni nisi imao prilike da vidis. Get lost....

Ja diskutujem tako da je sreća što nemaš kose na glavi koja će ti od muke otpasti alI to nije predmet priče već je indikativno što ti na pistu sleću samo mušice
Kažeš 20 godinaSa ovakvom politikom ni 200 godina neće biti dovoljno. Sa pametnom pre svega unutarnjom politikom jer za spoljnu mi se jebbe pošto je ona uvek ista, za 3 godine Srbija može da napravi ekonomski bum. Takvog čoveka nema u Srbiji. I sad bez zezanja mislim da treba Čedomiru pustiti mandat da vidimo šta može da uradi. Kad je mogao i kurta i murta da vodi Srbiju što ne i on.
![]()
Samo sto je brljiv i nije stalozen, a to je veliki minus... S druge strane, ne postoji takav ekonomski bum koji nas moze za 3 godine oporaviti (sem ako ne gajimo ganju u celoj Vojvodini
)То је оно што ме интересује. Каква су твоја предвиђања на основу визије.Има ли нас уопште на карти и у којим границама.
Надам се да нећеш кренути са препричаном бајком о еу, глобалном селу без граница и сличним причама за необавештене и неозбиљне људе.
nisam LDP samo pragmatičan. Probaj da izađeš iz crno belog sveta u kojem se zatvorilo pola Srbije
Za EU jesam protiv, NATO članstva.Bile no ostaje činjenica da se nije smelo krenuti. Račak isto, kada se on desio već je bilo kasno, pozicije zauzete.