RAT : )

KittenGlitz:
jesteeeeeee.... To je moj macan... Shmrc, shmrc:((( Lanice, pomagaj... Nadzi mi novog frajeraaaaaa muaxaxxa
Majce
21.gif
Pusti ti kucku djavolinu, rasturacicu veza, tvoja Lanica je vec izvukla jednog medenog iz steka samo zbog tebe da mi ne budes tuzna
ugly2.jpg

Tooooo, Lanice... Znala sam da necesh da me izneverish.... Taj `engleska ruza` ten, ushesa kao slonche Dambo ima, velichina pixli fina, a osmeh... Prosto ocharavajuci... Shta vishe od mushkarca da pozelish do ovo... Mmmm, macane, jedva te chekam ...:))))))

Deo loga sa wiz-om
[ 06:00:57 ] <wizard7> 3 stranu smo otvorili a nje nema
[ 06:04:58 ] <wizard7> zovi me kad dodje
[ 06:05:04 ] <wizard7> :)
BUHAHAHAHAHAHAHA nece ta skoro, oporavlja se od soka
31.gif

A da nije djavolinu negde na pola puta presreo zloslutni u crvenim gacicama, pa oni sada zajedno chitaju ove postove i sede naizmenichno jedno drugom u krilu. Jer, javljeno mi je da je jedan djavolak obishao pola grada da nadje crveno rublje uz obrazlozenje: zelim da budem u tonu sa svojim dragim.

Hmz, poslao sam ljude da ispitaju, pa chim mi jave, eto i foto-dokaza :)

Cyber:
A da nije djavolinu negde na pola puta presreo zloslutni u crvenim gacicama, pa oni sada zajedno chitaju ove postove i sede naizmenichno jedno drugom u krilu. Jer, javljeno mi je da je jedan djavolak obishao pola grada da nadje crveno rublje uz obrazlozenje: zelim da budem u tonu sa svojim dragim.

Hmz, poslao sam ljude da ispitaju, pa chim mi jave, eto i foto-dokaza :)
AHAHAHAH HAHAHAH AAAAAAAHAHAHAHAHAH HAHAHAAAAAHAHAHAHAHAH Cyber, mora da ceo munZe sad obilaze u potrazi za tim crvenim gacicama a ovamo nama uvaljuje neke nebulozne price o njemu :lol: Ali bitno da smo im provalili namere ... /me se kezi naaaaaaajzlobnije :!: :!: :!:

Profesionalac:
Bio sam fizicki prisiljen da ostavim neki post
13.gif
... CIm smislim nesto pametno da napisem eto me opet... Do tad...
9.gif
Vlado, oces da ti /me stvarno pokaze kako fizicki prisiljava :?:
9.gif
Znam ja da ti volis djavolinu ali shvatices jednog dana kakva je ona (kad vec bude kasno) i bice ti zaoooooo
15.gif

Hahahhahahahahahahha zeno smesta da si se stvorila ovde da das komentar, svi te zeljno ocekujemo:)
I sto bre nisi stavila onaj lilav brushalter bem ti opanak slaze se sa ovim tangicama sto imas!
:twisted: :twisted: :twisted:

Eeee ..ovako dok sam se registrovala zaboravila sam komentaR... :twisted: Laanojka moja znala sam da si Srce malo ali da si odlican WEB-Dizajner to sam sad tek videla...posvetish li nesto slicno meni ....nauci da letish srce: :P Ma cista 10 BA-VO :!:

Back