Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MajceKittenGlitz:jesteeeeeee.... To je moj macan... Shmrc, shmrc(( Lanice, pomagaj... Nadzi mi novog frajeraaaaaa muaxaxxa
wizard7:znas kako kaze barkli sto ulazis u frku kad si slabijiiiiiii ili ti sto se * kad nemas krila))))))))))))
AHAHAHAH HAHAHAH AAAAAAAHAHAHAHAHAH HAHAHAAAAAHAHAHAHAHAH Cyber, mora da ceo munZe sad obilaze u potrazi za tim crvenim gacicama a ovamo nama uvaljuje neke nebulozne price o njemuCyber:A da nije djavolinu negde na pola puta presreo zloslutni u crvenim gacicama, pa oni sada zajedno chitaju ove postove i sede naizmenichno jedno drugom u krilu. Jer, javljeno mi je da je jedan djavolak obishao pola grada da nadje crveno rublje uz obrazlozenje: zelim da budem u tonu sa svojim dragim.
Hmz, poslao sam ljude da ispitaju, pa chim mi jave, eto i foto-dokaza![]()
Vlado, oces da ti /me stvarno pokaze kako fizicki prisiljavaProfesionalac:Bio sam fizicki prisiljen da ostavim neki post... CIm smislim nesto pametno da napisem eto me opet... Do tad...![]()
![]()
Prof jel ti dobro? HeheProfesionalac:
Nja nja njaaaaaaa nja nja /me udara Nemanji samar. Samo se ti druzi sa njom i ovako ces da prodjesNemanja:Samo cu vam reci da nije lepo tako pricati oa nasoj drugarici iza LEDJA i da cu joj ja sve preneti . TOLIKO OD MENE