Rat u Ukrajini (9)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    126
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ако си као западни медији очекивао за недељу дана руску заставу на рајхстагу, ( и ја сам се понадао томе али је нереално) 21 је век, нема више ура и јуриш. Ратује се економски, војно и политички. За сада им иде одлично на сва три фронта.
Na sva 3 fronta ste poniženi.

rezim zelenskog trosi mesecno 4,5 do 5 milijardi evra, koje nema i koje dobijaju sa zapada.

naravno, nigde nema toliko para za dz. dakle ko ce to da plati, cime i kome?
Pa plaćaće neki Majkl iz Minesote, zatim neki Vilhelm iz Hanovera, takođe neki Stiven iz Blekburna, ne zaboravimo ni nekog Markusa iz Rige. Svi iz EU/NATO/SAD država će plaćati danak, naravno ne oni u vrhu koji donose odluke, oni imaju vrlo bitne uloge u spašavanju "civilizacije" i oni naravno ne treba da se odriču luksuza. Plaćaće srednja klasa. Jer se sve ovo za njih čini, i njihovo blagostanje. Evo, potvrdiće Hrvati.

Положаји нациста

20220713_191706.jpg

Само настави тако. За који год град то питаш он пада.
Више несреће доносиш Укрима него сва руска артиљерија.
Bukvalno do skoro pričao to za Lisičansk, pre toga za Azovstalj.
Za mesec biće to pitanje za Kramatorsk, u septembru za Nikolajev a na jesen za Odesu.

Не ложим се ја на било шта. Ти се овде ложиш и качиш *****************ички поздрав под којим је побијено стотине хиљада невиних људи у WWII.
Ти си срамота овог форума и људског рода. Теби се могу добити само форумске усташе.
Meloni meleoni velikorusu :rtfm:

Не ложим се ја на било шта. Ти се овде ложиш и качиш *****************ички поздрав под којим је побијено стотине хиљада невиних људи у WWII.
Ти си срамота овог форума и људског рода. Теби се могу добити само форумске усташе.
Слажем се да се не ложиш на било шта, ипак су то Чечени на Алаховом путу, било их је и у Босни 92-95, мало су нам секли главе али добро, прошло је доста година, заборавило се.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back