Jel Bahmut pao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na sva 3 fronta ste poniženi.Ако си као западни медији очекивао за недељу дана руску заставу на рајхстагу, ( и ја сам се понадао томе али је нереално) 21 је век, нема више ура и јуриш. Ратује се економски, војно и политички. За сада им иде одлично на сва три фронта.
Zgrožen sam lažima koje sipaš.
Saučešće njihovim porodicama, a Zelenskog i bandu koja žrtvuje živote Ukrajinaca za zelene novčanice i prolaznu slavu treba uhapsiti.
Ја верујем да могу моју браћу вратити на прави светосавски пут, отргнути их из тог москаљског жбира у којем се маше Стаљиновим заставама и кличе се Алаху.Ne prosipaj bisere pred svinje ...
![]()
Kazi glasno i laka im zemlja kad su glupiНе само да је покажем, већ и да гласно кажем - Слава Украјини-Херојима Слава! to slava Ukraini
Pa plaćaće neki Majkl iz Minesote, zatim neki Vilhelm iz Hanovera, takođe neki Stiven iz Blekburna, ne zaboravimo ni nekog Markusa iz Rige. Svi iz EU/NATO/SAD država će plaćati danak, naravno ne oni u vrhu koji donose odluke, oni imaju vrlo bitne uloge u spašavanju "civilizacije" i oni naravno ne treba da se odriču luksuza. Plaćaće srednja klasa. Jer se sve ovo za njih čini, i njihovo blagostanje. Evo, potvrdiće Hrvati.rezim zelenskog trosi mesecno 4,5 do 5 milijardi evra, koje nema i koje dobijaju sa zapada.
naravno, nigde nema toliko para za dz. dakle ko ce to da plati, cime i kome?
Само настави тако. За који год град то питаш он пада.Jel Bahmut pao?
Ignosrisite ga nije on kriv za f-21,nakljukao se antidepresivima i doso ovde da prodaje pametАх, ложиш се на чечене ? Очекивано, скапирао сам одмах да волиш кебаб дечаке![]()
Treba da dođu Kadirovci na Kosovo da objasne neke stvari.Значи чист нациста међу нама. Само се оглашавај, Ахмат сила ће те посетити!
Где су ?
Bukvalno do skoro pričao to za Lisičansk, pre toga za Azovstalj.Само настави тако. За који год град то питаш он пада.
Више несреће доносиш Укрима него сва руска артиљерија.
Meloni meleoni velikorusuНе ложим се ја на било шта. Ти се овде ложиш и качиш *****************ички поздрав под којим је побијено стотине хиљада невиних људи у WWII.
Ти си срамота овог форума и људског рода. Теби се могу добити само форумске усташе.

Neneeneneneneenen nikako. Ahmat sila treba da dođe da pomogne komunističkoj i pravoslavnoj braći Srbima kada bude otpočela Specijalna vojna operacija demilitarizacije i deislamizacije Socijalističke Autonomne Pokrajine Kosovo i Metohija.![]()
Cekas AXMAT silu da ti oslobode Kosovo
E jada i junaka![]()
Тај дим што видиш. Променили агрегатно стање.Где су ?
AHAHAHAHAHAHAAHAHТај дим што видиш. Променили агрегатно стање.
Слажем се да се не ложиш на било шта, ипак су то Чечени на Алаховом путу, било их је и у Босни 92-95, мало су нам секли главе али добро, прошло је доста година, заборавило се.Не ложим се ја на било шта. Ти се овде ложиш и качиш *****************ички поздрав под којим је побијено стотине хиљада невиних људи у WWII.
Ти си срамота овог форума и људског рода. Теби се могу добити само форумске усташе.
Koji po redu? Rusija nema toliko aviona koliko su putkovi propagandisti unistili do sad. Nesto ne primjecujem da je ova psenica izgorila (a trebala je) niti bi rekao da je ovo "trenutno stanje" jer ova psenica je previse "mlada" za sredinu jula! Nadji jos neku montazu, ova ne prolazi.
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOORUSKA vojska je ušla u Seversk, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova LNR.
Па како знаш да су нацисти ?Тај дим што видиш. Променили агрегатно стање.
Такви се данас боре за нацисте.Слажем се да се не ложиш на било шта, ипак су то Чечени на Алаховом путу, било их је и у Босни 92-95, мало су нам секли главе али добро, прошло је доста година, заборавило се.