Rat u Ukrajini (9)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    126
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ponovo mi Rusi idu na živce.
Prvo razmijenili zarobljene Azovce iako su govorili da ce svima da im sude. Sada kada razvaljuju Ukrope u Donbasu povlace se sa Zmijskog ostrva i dozvoljavaju Kijevu da pravi PR pobjedu. Daju vjestacko disanje ukrofašistima.
Stvarno ne mogu da razumijem ovakav debilizam ruskog rukovodstva. A jos kada procitas retardirana saopstenja ("gest dobre volje"), dodje ti da povratiš.
Pa nisu svi nacisti ? Normalo je da pustiš ljude koji nisu okrvavili ruke a da ne govorimo što se razmenjuju za profesionalne vojnike RF

pa tvome ispada naravno da da kao sto si sam rekao kad ameri mogu da proglase nepostojece predsednike validnim a one na funkciji nelegalnim onda dobijes ono sto sam propagiras ali problem je sto to sada rade tvoji protivnici a na stetu tebe i tvojih saveznika a samim time nemas legitimitet da se zalis jer si to ti isto radio kad si imao moc prc milojko :cepanje:
Ne, opet nisi shvatio do kraja. Greška je što nam je od početka nametnuta krivica i što nas drže u šaci.

Kakva šteta? Pa bre dal' je do 24.02 trećina ljudi u SAD znala na karti da pokaže gde je Ukrajina!? Hajde pusti te budalaštine...

Najviše mrzim kad mi se izvrću reči.

Bajden je kazao da novi vojni paket pomoci Ukrajini obuhvata 140 hiljada PT raketa, 600 tenkova, 500 artiljerijskih sistema i 600 hiljada granata.
Ovo je ravno objavi rata. Ako Rusi dozvole da sve to oruzje udje u Ukrajinu (a ne udare po NATO bazama u Poljskoj), onda čitav Kremlj treba da izvrši kolektivni harakiri i poštedi nas svog kukačkog i debiloidnog postojanja.
Dont vori bi hepi :D

OČEKUJE se da će Grčka sljedećih dana Sjedinjenim Državama poslati službeni zahtjev za kupnju 20 borbenih zrakoplova F-35 američke tvrtke Lockheed Martin, najavili su danas izvori iz ministarstva obrane

Ide Amerima zadnjih dana, i Turcima utopili 40 novih F-16-ica.:per:
Od profita glava ne boli :hahaha:
Samo ne znam da li će moći sve odjednom da plate, a bojim se i da ne poskupi putarina , jer , jbg. treba presipati pare iz jedne u drugu rupu.
"Ne budiznam dužan kao Grčka" postade "Ne budi doživotni rob kao Grčka" (figurativno)

Jel ti objašnjeno da su sakati i sa ozbiljnim povredama? Kako da se bore? Tetovažama?
Ukropi su objavili snimke tih "sakatih". Najteže ranjeni je neki sa zamotanim palcem na ruci. Zelenski pravi manifestaciju za "heroje". Totalni PR win ukrajinske strane. I tako od početka rata.

Rusima je najveći PR da mrtvo puhalo Konašenkov izadje pred kameru i pročita koliko je granata ispaljeno u nekoj donbaskoj vukoje*ini.

OČEKUJE se da će Grčka sljedećih dana Sjedinjenim Državama poslati službeni zahtjev za kupnju 20 borbenih zrakoplova F-35 američke tvrtke Lockheed Martin, najavili su danas izvori iz ministarstva obrane

Ide Amerima zadnjih dana, i Turcima utopili 40 novih F-16-ica.:per:
Да, биће занимљиво видети и једне и друге у међусобној ваздушној борби изнад Егејског мора.

Ukropi su objavili snimke tih "sakatih". Najteže ranjeni je neki sa zamotanim palcem na ruci. Zelenski pravi manifestaciju za "heroje". Totalni PR win ukrajinske strane. I tako od početka rata.

Rusima je najveći PR da mrtvo puhalo Konašenkov izadje pred kameru i pročita koliko je granata ispaljeno u nekoj donbaskoj vukoje*ini.
PR uopšte nije bitan, osim na zapadu da zamajava zombije. Bitno je samo stanje na terenu, a stanje na terenu nije dobro ni za zapad ni za ukrajinu.
Čekaj, jel sva ta vojna pomoć do sada, sve te rakete i tehnika, svi nemački šlemovi, nemaju nikakav uticaj na stanje na terenu, kad mora onolika pomoć da se najavljuje? Gde su avioni, gde su s300, gde su bajraktari? Sve završava u crnoj rupi.
Da li si gledao onaj intervju Lavrova za bbc kad ga je pitao lik - Ali ''u očima zapada'' stvar je takva i takva.... Lavrov mu hladno kaže- nas ne zanimaju oči zapada.

Зашто би користили нову технику и најбоље јединици када сам ових малим бројем иде одлично?
Ово „иде одлично“ из руског штаба, каже Конашенков – а у стварности ништа не иде добро – да је све ишло одлично, Кијев би одавно пао.

Činjenica je da Rusi imaju vrlo malo pametnih bombi i napadackih dronova. Helikopteri su previse izlozeni Stingerima i Iglama. Ipak, dosta su ukrajinske tehnike uništili. Jedino me brine što dozvoljavaju Zapadu da šalje Ukrajini sve više naoružanja.
imaju oni pametnih bombi dosta ali mi se cini da cuvaju najbolje za njesru sa natom jer izgleda da ce doci do direktne konfrotacije sa natom za nekih 2-3 meseca

Rusi se povukli sa Zmijskog otoka, nakon što su dobili desetak puta po pički, dobro su i shvatili što im je činit. Nakon što su ih HMARS-ima nataburali 21 i 23.6 hahaha
Па глупо би било врзмати се по острву које једва да има 0,2 km2, (350 х 500 m' ) док га Украјинци бомбардују.
А ко зна, можда ће В. Зеленски наредити заузимање тoг острва а себи приписати ратни успех.

Ne, opet nisi shvatio do kraja. Greška je što nam je od početka nametnuta krivica i što nas drže u šaci.

Kakva šteta? Pa bre dal' je do 24.02 trećina ljudi u SAD znala na karti da pokaže gde je Ukrajina!? Hajde pusti te budalaštine...

Najviše mrzim kad mi se izvrću reči.
ti izgleda sam ne shvatas sta pises i koje zakljucke donosis krivica je nametnuta od njih tako isto mi i ostatak sveta ce nametnuti njima i njihovim saveznicima krivicu kad izgube tako da ce situacija biti ista

Meni je jasan vojni razlog povlacenja sa ostrva, ali to je trebalo uraditi mnogo ranije a ne u trenutku kada su Ukropi u nokdaunu.
Što se tiče zarobljenika, rusko MO je potvrdilo da ima i Azovaca, ali kao "teško su osakaćeni".
Ниси војни стратег ни политичар, зато и не разумеш.
Повлачење је, шаховски речено, мала рокада...
Дали су мало времена другој страни да смисли како да преда меч...

Ponovo mi Rusi idu na živce.
Prvo razmijenili zarobljene Azovce iako su govorili da ce svima da im sude. Sada kada razvaljuju Ukrope u Donbasu povlace se sa Zmijskog ostrva i dozvoljavaju Kijevu da pravi PR pobjedu. Daju vjestacko disanje ukrofašistima.
Stvarno ne mogu da razumijem ovakav debilizam ruskog rukovodstva. A jos kada procitas retardirana saopstenja ("gest dobre volje"), dodje ti da povratiš.

Navlace ih

Cilj rata prvi je unistenje neprijateljske sile

A sto rekao Napoleon,.nikada ne sprecavaj svog neprijatelja da izvede pogresan potez.

Trenutno nikoga nema na Zmijskom. Ukropi su zeljni bilo kakve pobede tako da ce uskoro zagristi mamac i poslati desantne trupe.

A Rusi ce biti tu da ih docekaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back