Зеленски се писмом обратио Путину. Писмо донео Малезијски председник. О детаљима писма још нема информација.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nisu svi nacisti ? Normalo je da pustiš ljude koji nisu okrvavili ruke a da ne govorimo što se razmenjuju za profesionalne vojnike RFPonovo mi Rusi idu na živce.
Prvo razmijenili zarobljene Azovce iako su govorili da ce svima da im sude. Sada kada razvaljuju Ukrope u Donbasu povlace se sa Zmijskog ostrva i dozvoljavaju Kijevu da pravi PR pobjedu. Daju vjestacko disanje ukrofašistima.
Stvarno ne mogu da razumijem ovakav debilizam ruskog rukovodstva. A jos kada procitas retardirana saopstenja ("gest dobre volje"), dodje ti da povratiš.
Ne, opet nisi shvatio do kraja. Greška je što nam je od početka nametnuta krivica i što nas drže u šaci.pa tvome ispada naravno da da kao sto si sam rekao kad ameri mogu da proglase nepostojece predsednike validnim a one na funkciji nelegalnim onda dobijes ono sto sam propagiras ali problem je sto to sada rade tvoji protivnici a na stetu tebe i tvojih saveznika a samim time nemas legitimitet da se zalis jer si to ti isto radio kad si imao moc prc milojko![]()
Dont vori bi hepiBajden je kazao da novi vojni paket pomoci Ukrajini obuhvata 140 hiljada PT raketa, 600 tenkova, 500 artiljerijskih sistema i 600 hiljada granata.
Ovo je ravno objavi rata. Ako Rusi dozvole da sve to oruzje udje u Ukrajinu (a ne udare po NATO bazama u Poljskoj), onda čitav Kremlj treba da izvrši kolektivni harakiri i poštedi nas svog kukačkog i debiloidnog postojanja.
Ma nemoj. Pa kako onda misle da denacifikuju Ukrajinu? Tako što puštaju naciste na slobodu? Da se opet bore protiv Rusa na nekom drugom mjestu?Pa nisu svi nacisti ? Normalo je da pustiš ljude koji nisu okrvavili ruke a da ne govorimo što se razmenjuju za profesionalne vojnike RF
Jel ti objašnjeno da su sakati i sa ozbiljnim povredama? Kako da se bore? Tetovažama?Ma nemoj. Pa kako onda misle da denacifikuju Ukrajinu? Tako što puštaju naciste na slobodu? Da se opet bore protiv Rusa na nekom drugom mjestu?
Od profita glava ne boliOČEKUJE se da će Grčka sljedećih dana Sjedinjenim Državama poslati službeni zahtjev za kupnju 20 borbenih zrakoplova F-35 američke tvrtke Lockheed Martin, najavili su danas izvori iz ministarstva obrane
Ide Amerima zadnjih dana, i Turcima utopili 40 novih F-16-ica.![]()

Koliko je civila bilo u objektu ?Ma nemoj. Pa kako onda misle da denacifikuju Ukrajinu? Tako što puštaju naciste na slobodu? Da se opet bore protiv Rusa na nekom drugom mjestu?
Mm.. Tatoo fight... Dobra ideja. Manje boliJel ti objašnjeno da su sakati i sa ozbiljnim povredama? Kako da se bore? Tetovažama?
Ukropi su objavili snimke tih "sakatih". Najteže ranjeni je neki sa zamotanim palcem na ruci. Zelenski pravi manifestaciju za "heroje". Totalni PR win ukrajinske strane. I tako od početka rata.Jel ti objašnjeno da su sakati i sa ozbiljnim povredama? Kako da se bore? Tetovažama?
Да, биће занимљиво видети и једне и друге у међусобној ваздушној борби изнад Егејског мора.OČEKUJE se da će Grčka sljedećih dana Sjedinjenim Državama poslati službeni zahtjev za kupnju 20 borbenih zrakoplova F-35 američke tvrtke Lockheed Martin, najavili su danas izvori iz ministarstva obrane
Ide Amerima zadnjih dana, i Turcima utopili 40 novih F-16-ica.![]()
PR uopšte nije bitan, osim na zapadu da zamajava zombije. Bitno je samo stanje na terenu, a stanje na terenu nije dobro ni za zapad ni za ukrajinu.Ukropi su objavili snimke tih "sakatih". Najteže ranjeni je neki sa zamotanim palcem na ruci. Zelenski pravi manifestaciju za "heroje". Totalni PR win ukrajinske strane. I tako od početka rata.
Rusima je najveći PR da mrtvo puhalo Konašenkov izadje pred kameru i pročita koliko je granata ispaljeno u nekoj donbaskoj vukoje*ini.
Ово „иде одлично“ из руског штаба, каже Конашенков – а у стварности ништа не иде добро – да је све ишло одлично, Кијев би одавно пао.Зашто би користили нову технику и најбоље јединици када сам ових малим бројем иде одлично?
Довољно дуго да се добро сећам времена совјетског комунизма, а чак сам и неко време успео да живим у њему.О томе колико је теби, дечко, заправо година?
17 или 24?
imaju oni pametnih bombi dosta ali mi se cini da cuvaju najbolje za njesru sa natom jer izgleda da ce doci do direktne konfrotacije sa natom za nekih 2-3 mesecaČinjenica je da Rusi imaju vrlo malo pametnih bombi i napadackih dronova. Helikopteri su previse izlozeni Stingerima i Iglama. Ipak, dosta su ukrajinske tehnike uništili. Jedino me brine što dozvoljavaju Zapadu da šalje Ukrajini sve više naoružanja.
Па глупо би било врзмати се по острву које једва да има 0,2 km2, (350 х 500 m' ) док га Украјинци бомбардују.Rusi se povukli sa Zmijskog otoka, nakon što su dobili desetak puta po pički, dobro su i shvatili što im je činit. Nakon što su ih HMARS-ima nataburali 21 i 23.6 hahaha
ti izgleda sam ne shvatas sta pises i koje zakljucke donosis krivica je nametnuta od njih tako isto mi i ostatak sveta ce nametnuti njima i njihovim saveznicima krivicu kad izgube tako da ce situacija biti istaNe, opet nisi shvatio do kraja. Greška je što nam je od početka nametnuta krivica i što nas drže u šaci.
Kakva šteta? Pa bre dal' je do 24.02 trećina ljudi u SAD znala na karti da pokaže gde je Ukrajina!? Hajde pusti te budalaštine...
Najviše mrzim kad mi se izvrću reči.
Zna li Putin da je dobio pismo od Zelenskog??Зеленски се писмом обратио Путину. Писмо донео Малезијски председник. О детаљима писма још нема информација.
Од Сороса направити главног политичара и стратега је као постхумно наградити Милошевића Нобеловом наградом за мир. И једно и друго су апсурдне ствари.Znam da cete vi i dalje vjerovati Sorosu

Ниси војни стратег ни политичар, зато и не разумеш.Meni je jasan vojni razlog povlacenja sa ostrva, ali to je trebalo uraditi mnogo ranije a ne u trenutku kada su Ukropi u nokdaunu.
Što se tiče zarobljenika, rusko MO je potvrdilo da ima i Azovaca, ali kao "teško su osakaćeni".
Mene interesuje kojoj budali je palo na pamet da na komadu kamena, udajenom 15-20 km od obale koja nije pod tvojom kontrolom, pravi tvrđavu i drži ljude.Rusi se povukli sa Zmijskog otoka, kao znak dobre volje, HIMARS-a ili zbog zmija.
Zmije su izgleda veliki problem ove godine..

Ponovo mi Rusi idu na živce.
Prvo razmijenili zarobljene Azovce iako su govorili da ce svima da im sude. Sada kada razvaljuju Ukrope u Donbasu povlace se sa Zmijskog ostrva i dozvoljavaju Kijevu da pravi PR pobjedu. Daju vjestacko disanje ukrofašistima.
Stvarno ne mogu da razumijem ovakav debilizam ruskog rukovodstva. A jos kada procitas retardirana saopstenja ("gest dobre volje"), dodje ti da povratiš.