"Dik je želeo da vidi raspad ne samo Sovjetskog Saveza, već i same Rusije, tako da ona nikada više ne bude pretnja ostatku sveta", zapisao je direktor CIA Robert Gejts u svojim memoarima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Уопште не сумњам да Руси имају одличне податке са терена гдје се шта налази.Ова прича је класични спин.До сада нису имали буквално нити један кикс гађања по дубини.Једино што се да примјетити да су овакве циљеве по граду гађали по ноћи када би цивилне жртве биле минималне а сада су ово одрадили усред дана када је тржни центар и све около пуно људи.Дакле јасна је порука како ће ово све ићи даље и да нема више циле миле.Док се не повуку из Донбаса биће све горе и горе.Možda su Rusi i gađali mol, ali ga nisu pogodili

Zapravo da, ovo jeste najveći zločin jedne suverene države - Rusije, nad drugom suverenom državom - Ukrajinom, u Evropi još od DSR.
To što nemaš osećaj empatije, ne znam šta da ti kažem. Da sutra proradi Aušvic ili Jasenovac ti bi bio u fazonu: Ajde ljudi šta histerišete, pa nije ovo neki zločin nad zločinima, ubijali su ljude po logorima i ranije, pa šta...
Ali ok, Ukrajina nije država, Ukrajinci nisu narod, ok je ubijati njihovu decu na spavanju. Živeo ruski zločinački režim!

Ubijeni su vezanih ruku za vrijeme ruske okupacije. TočkaNe lupaj, nema tog zrna koje prilikom rafala ostaje u tijelu, jer dio samo prođe kroz mišiće a dio jednostavno promaši. Čak i iz Škorpiona da su pucali ostali bi tragovi a to je automatski pištolj.

One of the Ukrainian shells killed a civilian on the street. Victory.
Stvar je Ukrajine što radi kod kuće.rupu u ukrajini su spletkarili ameri i ukrajnski hazari. tvoji postovi i tvoje izvrtačine su za obdanište.
Zašto bi čišćenje separatista trebalo da bude naivno? Naprotiv, treba zmiju tući u glavu.А по чему је ово највећи злочин једне суверене државе?Ово је сукоб двије државе, прво су Украјинци рокали Русе и проРусе и то жестоко , уопште није било наивно чишћење Донбаса 2014 године док се није потписао Минск.
A tek zločini Španaca u Južnoj Americi... kakav je to genocid bio. No, žao mi je druže Emihs, to ne opravdava zločine ruskog režima u Ukrajini u 2022.С друге стране постоји званичан податак да је у Ираку убијено око 650 стотина хиљада људи, цц 103-113 стотина хиљада само цивила у периоду "ослобађања Ирака" од 2003-2011 године, мало ли је колега?Као да проради амнезија када се крене ширити прича о неправедним ратовима у свијету.
Ko Tv Beograd devedesetih, iste priče, ista opravdanja.Više od Rusa lažu samo rusofili.
Malo tvrde da TC nije radio, pa tvrde da je bio skladište vojne opreme i da je legitimna meta.
I sad na kraju slavodobitno zaključuju da je TC radio ali nije bio pogođen.
Ali i dalje će podržavati sve te teorije iako su i sami tvrdili nešto drugo.

"Волына прийдэ — порядок навэдэ!"
"Волына прийдэ — порядок навэдэ!"
Zašto bi čišćenje separatista trebalo da bude naivno? Naprotiv, treba zmiju tući u glavu.
Rat je sam po sebi zločin, u ovom ratu postoji samo jedan agresor, a to je Rusija. I ovo jeste najveći zločin u Evropi od DSR.
A tek zločini Španaca u Južnoj Americi... kakav je to genocid bio. No, žao mi je druže Emihs, to ne opravdava zločine ruskog režima u Ukrajini u 2022.
Najgore je sto se od 90tih još ništa nije promijenilo.Ko Tv Beograd devedesetih, iste priče, ista opravdanja.
Ko Tv Beograd devedesetih, iste priče, ista opravdanja.

Koja kontrola ostatka svijeta kad vi putinofili tvrdite da većina svijeta je u bricsu ili želi se njemu pridružiti.Tih 60% svetske ekonomije zasniva svoje bogatstvo na kontrolisanju ostatka sveta, tj te sirotinje po principu "vi proizvodite a mi ćemo da vam pružimo bankarske usluge i pokupiti kajmak".
Danas je 2022 i sirotinja smatra da im ne trebaju bankarske usluge zapadnih bogataša, mogu i bez njih, pogotovo zato što su te bankarske usluge pretvorene u oružje protiv neposlušnih. Rekao bih da su se bogati preigrali i pokazalo se da nisu svemoćni, pa su sada u ozbiljnom problemu.
Pa gde su ti automobili ispred centra nakon napada,ni jedan nije bio,ni unisten....a posto su svi vozaci mrtvi ko je vec sve stigao skloniti,samo trabunjas,video bog zna od kadaSnimka iz trgovačkog centra dan prije napada. Rusi tvrde da nije radio.
Нисам навијао за рат било гдје а и зашто бих?Какве везе рецимо КИМ има са САД и НАТО пактом осим што имају свој интерес тамо?
Срушиш брутално једну државау у Европи зато јер се бори против сепаратизма и тероризма али буквално без увијања.УЧК је терористичка формација по сваком основу, не опра је ни Сава ни Дунав.
Руси бране свој народ у Украјини и зато сматрам да је циљ потпуно оправдан.Без превише патетисања.
А доказ да је циљ исправан је заправо сва територија коју су заузели прхвата врло радо скидање са Украјинске тортуре.
Мислим пре свега на цивиле који се врате.
Nećemo da im uvodimo sankcije jer su se i Španci, i Englezi, i Nemci i svi ostali odrekli svojih imperijalnih težnji, te danas ne predstavljaju pretnju svojim susedima. Rusija je od 2014. do danas proglasila 5 nezavisnih republika na teritoriji svojih suseda, i krajnje je vreme da se obuzda vraćanjem u 1998. godinu.Ok, ne opravdava. Ali onda hajde da Spancima uradimo i sto sto i Rusiji - sankcije, zabrana svega i svacega, iskljucenje sa SWIFT-a, sudjenje za genocid na medjunarodnom sudu itd itd.
Moze? Pa kad to uradimo Spancima, odma' cemo POSLE NJIH i Rusima. A, ne, cekaj, prvo idu Ameri za jedno 23-24 rata, pa tek onda Rusi.
Како се није променило? Тада себе нисте називали "Бошњаци".Najgore je sto se od 90tih još ništa nije promijenilo.
S tim se slažem.
Nismo znali da koristimo termin "kolateralna šteta", što je fin izraz za "jeste, roknuli smo ta ghovna, i boli nas ******".
Dosta glupo od Rusa što nisu prihvatili te neke NATO stanarde, nije tamo sve loše...

Nisam ja Putinofil, ja sam globalista. Pod tim podrazumevam prijateljski odnos i saradnju svih država u svetu, bez diktata i pod nadzorom onoga što je UN trebalo da bude.Koja kontrola ostatka svijeta kad vi putinofili tvrdite da većina svijeta je u bricsu ili želi se njemu pridružiti.
Prije je do toga da sa većim osobnim slobodama na zapadu raste kreativnost i poduzetništvo koje stvara veću vrijednost od imanja prirodnih bogatstava, a nemati pojma da ga imaš i što s njime napraviti.
18 mrtvih i nešto preko 20 nestalih.Pa gde su ti automobili ispred centra nakon napada,ni jedan nije bio,ni unisten....a posto su svi vozaci mrtvi ko je vec sve stigao skloniti,samo trabunjas,video bog zna od kada
Да, зато постоји међународно право које је нарушено и сада имамо нова ставка у УН- "сила Бога не моли".I tko je na kraju terorist i separatist a tko borac za slobodu?
Čečen u Rusiji je ...?
Albanac na Kosovu je ...?
Rus u Ukrajini je ...?
Isključe onoga koji se ponaša suprotno tvojim uvjerenjima navedenim iznad.Nisam ja Putinofil, ja sam globalista. Pod tim podrazumevam prijateljski odnos i saradnju svih država u svetu, bez diktata i pod nadzorom onoga što je UN trebalo da bude.
Današnji svet je još uvek pod kontrolom zapadnih, kolonijalnih sila. Recimo SWIFT, trebalo bi da bude svetski sistem, ali zapravo nije svetski već je pod kontrolom G7, oni isključe koga žele, tj ko ih ne sluša - dakle pretvoren je u oružje. Toga ne sme biti