Tu je izgleda udarila ona raketa 2., raketa 1. je onda udarila iza Shoping centra.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu je izgleda udarila ona raketa 2., raketa 1. je onda udarila iza Shoping centra.
prvi komentar:
Jesu politicari ali oni ne ratuju ... Na liniji nije sjajno sa tim zelenim ... Kad imaš zeceve na liniji znas dobro sta se dešava.. Ja ne vjerujem da mogu dugo max par meseci tj zavisi od Rusa i njihovog tempa .. Rusi su ih izgleda navukli da ubace sve sto vredi i sad ih lome.. Analize posle će biti interesante ma sta Zapad trenutno govorio Rusi su majstora sto se tice ovog nacina ratovanja ..Spremni su za Sorosa i njegov novi satanisticki poredak sve zrtvovati, svoje zivote, djecu, zene, materijalna dobra, sve. Kako vele, Ukrajina je danas svjetionik slobode, demokracije i postenja!
Slava Sorosu i njegovim herojima!
Nadam se da ce Rusi to sve sto prije zavrsiti i smrskati im mooda ko zmijsku glavu. Ebo ih Soros da ih ebo.Jesu politicari ali oni ne ratuju ... Na liniji nije sjajno sa tim zelenim ... Kad imaš zeceve na liniji znas dobro sta se dešava.. Ja ne vjerujem da mogu dugo max par meseci tj zavisi od Rusa i njihovog tempa .. Rusi su ih izgleda navukli da ubace sve sto vredi i sad ih lome.. Analize posle će biti interesante ma sta Zapad trenutno govorio Rusi su majstora sto se tice ovog nacina ratovanja ..
Ali valjda mora da postoje cvrste cinjenice i neoborivi dokazi i slicno kako bi se to dokazalo. Secas se Buce i navodnog masakra i da sam to analizirao u svojim porukama kako je Ukrajinska vojska to iscenirala postavljajuci tela mrtvih civila po Buci i onda to snimala kao navodni masakr Ruskih vojnika.
E, vidi sad ovo :
Shoping
Kaze ovaj Ukrajinac vide se kako dve rakete padaju i jedna od njih pogadja Soping centar, cak kaze i da je druga udarila u shoping.
Shoping 2
Ovaj snimak Shoping 2, ne znam zasto su zatamnili pola snimka dal nesto kriju, ali posto sam vec ceo dan gledao snimke i google maps tog kraja ova velika bela zgrada na snimku mi je bila nesto poznata i malo sam google i video da je to ova zgrada ПРАТ "КРЕДМАШ" tj. to je kompleks zgrada i hala zavoda za masine koji je i bio primarni cilj Ruske vojske i te dve rakete.
Sto znaci kada pogledamo sve video snimke i google maps street view ovako moze da se zakljuci :
Pogledajte prilog 1178435
Pogledajte prilog 1178436
Slika 1. i 2., prikazuju crveno zaokruzen veliki plavi panel, slika 1. je sa video snimka udara raketama, slika 2. je sa google street view i vidi se da je sa iste lokacije, crveno dole u levom uglu slika jeste ova bela zgrada Zavoda.
Pogledajte prilog 1178448
Pogledajte prilog 1178453
Slika 3. pokazuje sliku tog Zavoda sa njihovog zvanicnog sajta, dok slika 4. pokazuje Zavod sa google street view i ja sam u donjem levom uglu plavom bojom obelezio teritoriju Zavoda plavom bojom i crvenom bojom mesto gde je bio zapaljeni Shoping centar.
I sada ovako stoje stvari, kada se uzme snimak video udara ove dve rakete, to je ova slika 5.
Pogledajte prilog 1178463
I kada se ugao kamere i udari raketa prabace u google view to stoji odprilike ovako Slika 6.
Pogledajte prilog 1178471
Znaci imamo kameru koja je verovatno sa benzinske pumpe koja je prekoputa zgrade Zavoda, i imamo udar rakete 1. sa gornjeg snimka pod nazivom Shoping 2, i mozemo videti u odnosu na ugao kamere sa benzinske pumpe da je udar u pravcu iza zgrade Zavoda i to bas negde iza Shoping centra. Druga raketa 2. po snimku udara levo od zgrade Zavoda negde u pravcu onog velikog plavog panela i to je negde u levom uglu ovog kompleksa hala ovog Zavoda.
Sad ovaj Ukrajinac kaze da je druga raketa udarila u Shoping centar sto po video snimku i polozaju kamere koja snima i polozaju bele zgrade Zavoda i polozaju Shoping centra nikako ne moze da bude, vise je verovatnoca da je prva raketa mogla da udari u Shoping centar jer je udarila iza zgrade Zavoda bas u pravcu Shoping centra.
Znaci ovaj Ukrajinac ovde laze, i samo ostaje pitanje prve rakete1. i pozicije njenog udara. Po polozaju kamere sa benzinske pumpe i polozaju bele zgrade Zavoda i polozaju samih hala Zavoda i polozaju Shoping centra, deluje da je raketa 1. udarila odmah iza zgrade Zavoda i vrlo blizu i iza ovog Shoping centra i da se od eksplozije Shoping i zapalio.
Ako je raketa pogodila Shoping centar onda to moze biti samo slucajno i kolateralna steta jer je Shoping centar prakticno odmah pored hala ovoga Zavoda, cilj je bio ovaj Zavod i njegove hale jer je raketa broj 2. udarila tacno u hale Zavoda, prva raketa je takodje trebala da udari po halama, i mislim da je i udarila po halama.
Eto recimo da sam imao par prijatelja i susjeda koji su prezivili likvidaciju. U Dalmaciji u avg 1995. covjek je upucan 7 puta i digao se sa hrpe leseva. Poslje ste ga pokazivali na TV kako brinete o srpskim ranjenicima.Likvidacija zarobljenika?
Podsjeti me, kada i gdje
-,..и још мало.
Краљевина Саудијска Арабија жели да обнови дипломатске односе са Техераном
Ово је изјавио званични представник иранског Министарства спољних послова.
Такав потез Саудијске Арабије значи још већу удаљеност од Вашингтона.
Раздани боље: Ко је пуцао а ко упуцан 7 пута, Србин, Хрват, Босанац, ..... Такође и детаљ овог заробљеника.Eto recimo da sam imao par prijatelja i susjeda koji su prezivili likvidaciju. U Dalmaciji u avg 1995. covjek je upucan 7 puta i digao se sa hrpe leseva. Poslje ste ga pokazivali na TV kako brinete o srpskim ranjenicima.
Drugi prijatelj je zarobljen i rekao je da su ga prvi tretirali dobro a kasnije sta je doslo rekao je: Kamo srece da su nas ovi prvi odma pobili!
Ovo i jos ponesto je samo sto ja znam. Obojica su bili mladji ljudi i obojica su umrli pocetkom 2000ih.
Ма откуд ти таква идеја. Повлаче се од првог дана. Тренутно се мало држе око Новосибирска.Što se događa? Napreduju li okupatori?![]()
Zavod
I to je baš usporedivo s masovnom likvidacijom ratnih zarobljenima ZnašVećGdje?Eto recimo da sam imao par prijatelja i susjeda koji su prezivili likvidaciju. U Dalmaciji u avg 1995. covjek je upucan 7 puta i digao se sa hrpe leseva. Poslje ste ga pokazivali na TV kako brinete o srpskim ranjenicima.
Drugi prijatelj je zarobljen i rekao je da su ga prvi tretirali dobro a kasnije sta je doslo rekao je: Kamo srece da su nas ovi prvi odma pobili!
Ovo i jos ponesto je samo sto ja znam. Obojica su bili mladji ljudi i obojica su umrli pocetkom 2000ih.
Udarila u hale zavoda 500 m daleko, šoping cenat se zapalio i izginulo 40 ljudiZavod
Vidi se kolika je bila razorna moc ovih dve raketa, ovo gore je udar rakete 2. i kolika je razorna moc i koliko je razorena i unistena hala ovog Zavoda i koliki je krater ostao, da je raketa 1. udarila u Shoping centar onda bi pola Shopinga bilo razruseno do temelja i okolina i parkinga bili unisteni.
Pogledajte prilog 1178510
Pogledajte prilog 1178511
Raketa 1. i 2.
Znaci sve kada se sumira, bile su dve rakete verovatno Х-22, prva raketa je udarila u hale Zavoda iza Shoping centra i onda se on zapalio i druga raketa je udarila na drugom mestu u hale Zavoda.
*dokNe sumnjam da imas,veovatno ga dobro protreses dog ga gledas
To ti je raketa 2. koja je udarila nekoliko stotina metara dalje u hale tog kompleksa Zavoda. Raketa 1. je udarila blizu Shopinga i verovatno je pozar nastao usled eksplozije.Udarila u hale zavoda 500 m daleko, šoping cenat se zapalio i izginulo 40 ljudi
Ti si jedan od onih koji vjeruje da su blizanci imali podmetnute eksplozive pa su se zato srušili
Pogledajte prilog 1178491
волина нешто смршо у затвору