Rat u Ukrajini (9)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    126
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ukrajinci šalju rezerviste i regrute na prvu linju​

izvode decu na gubiliste..genocid
Da te apdejtiram, ruski plaćenici su izvršili agresiju na Ukrajinu

Usukao se. Nema Mcdonaldsa u gulagu. To americko smece je zabranjeno i dozvoljena je samo zdrava hrana. Samo originalni ruski borsch sluze...
Samo Ukusno i točka, a ne McDonalds smeće.

Da te apdejtiram, ruski plaćenici su izvršili agresiju na Ukrajinu

Samo Ukusno i točka, a ne McDonalds smeće.
Jbg i nato je izvrsio agresiju na nas pa polozismo oruzje..jer trebalo svi da izginemo.. i da je tako bilo svi na front opet bi pobeda bila njihova..em kosova otislo em srbija em srba..e to ceka ukrajinu..nece je biti

NATO ima velikih problema u zadnjih pola stoljeća nikad nije bilo manje zainteresiranih za vojnu službu a danas bit će još manje..ako NATO ne želi rat sa rusijom onda se mora zauvijek oprostiti od svih svojih imperijalnih planova i ugasiti se...onaj tko nije u stanju podnjeti žrtve rata koje neće biti u desecima tisuća već u milionima ne može biti vladar svijeta...u ww1 iskrvarile su francuska i njemačka na fronti da bi oni sa beznačajnim žrtvama pokupili vrhnje kao i u ww2 ali danas te fore ne pale jer ukrajina nije francuska naspram kajzeru niti werhmacht naspram crvenoj armiji pošto ona ni demografski ni vojno ni ekonomsko ne može parirati rusiji a dovoljno je znati da sada rusija ima pod kontrolom ex ukrajinski teritorij sa više od 10 miliona stanovnika...samo grad herson i mariuopol zajedno ima nešto manje od milion stanovnika a da ne brojimo donjeck,lugansk,severodonjeck,krim itd...

Pa ovde se lepo vidi da je u pitanju pozar i vatra i da nema razaranja od raketa, kazu da je su sa ovog aviona rakete Ту-22М3, pa to bi bilo veliko razaranje i unistenje i ko zna koliko nastradalih :

I nije u pitanju da je shoping koriscen kao vojni objekat nego su i sami Rusi rekli da je gadjana fabrika bukvalno iza shopinga i da se od eksplozije zapalio i izgoreo.
"Promašili" i pogodili po običaju civile. Još samo da objasne pogodak vojnog skladišta bez sekundarnih eksplozija. Mnogo vole Rusi da lažu.

:zcepanje:

Emanuelle Baboljubić
prije 4 minute

Ako se dokaže da je istina da je Rusija raketirala šoping centar sa toliko ljudi ciljajuči ga zaklinjem se da ću odmah do spomenika banu Jelačiću postavit križ i javno se razapeti gol golcat sa tankim brokvama kroz dlanove i nek me neko udari 39 puta bičem kakav su koristili Rimljani kožni sa upletenima kuglicama olova....ako je pucano iz njega ili se utovarivalo i skladištilo oružje ništa....a ako se pokaže da neko laže osobno ću im se doć pokenjat i popišat po vratima ambasade ma ko to bio
-,
To jeste bio soping centar koje je pretvoren u magacin prije dva mjeseca. U njeqa je bila uskladistena silna vojna pomoc od zapada i sve sto ide uz to.
U tom smislu nista od kriza i demonstracije golisavosti tvoje ljepote :)

Ako si u mogucnosti da vidis slike oko tog centra tu nema nikakvih civilnih vozila... sve samo vojna oprema.. Silina eksplozije nije od raketnog udara
nego od u magazin natovarenog eksploziva itd. NATO&Co svijet je takve pratece pojave bombardovanja u SRB prosto definisao kao :"Kolateralna steta"
i sledeceg momenata prevrnuo list. Ni abera...

Osobno svako bombardovanje takve prirode u UA smatram za apsolutno pravicnim pogotovu sto ce na krajuvaziti "vae cictis" pravilo.
Na pobijedjenog ne mislim apriori na Zelenjaka no na mnoge vece zlo. RUS je i prije ispaljenog prvog metka u UA na Zapadu izgubio medijsku bitku.
Jos pamtim javnu cestitiku Lavrova Londonu koji je savrsenim PR,- ubijediio kompletan zapadni svijet da su Rusi ubili onog spiona u London...
24h kasnije je taj zapad stotine RUS diplomata proglasio za nepozeljne persone... Zadnjih 100tinah dana RUS naplacuje samo kamate te
politike. Naplacivanje glavnine logicno slijedi kad bude plan ostvaren. :-)

Lijepo je postovana Agafja opetovano citati kad RUS svijetu stanje operacije u UA komentira sa: "Kompletna operacija se odvija po planu"
i time Zapad jos vise dovede u nedoumicu jer nemaju iole pameti enigmu skuziti kakav je to plan? Ovog puta odgovor zasigurno nije 42.

-.

Љубе и метлу и канту у нади да ће живот да им спасу.
Кад се само сетим оних парола пред камерама "Никад се не предајемо, Мариупољ никад неће пасти, сахранићемо сваког Руса који дође у Мариупољ, Џавелин Госпа наша, Миксер & ајфон форевер"

Бухахахаааа
Pustice ih za par godina, ima da kidaju za majcicu Rusiju kao Ceceni.

Лавров је додао да „ако се слушају изјаве западних политичара, онда је Русија проглашена за непријатеља једноставно зато што не жели да се слаже са неолибералним светским поретком који САД, покоривши без изузетка цео западни свет, намећу свима осталима под слоганом светског поретка заснованог на правилима“, преноси Спутњик.
Ma ocedy oni treci sv da bi iznikli ko spasioci celog sveta..eto to je taj novi poredak o kome sanjaju..

IMG_20220628_171413_608.jpg
Sankcije za fizicka lica.

САД су увеле санкције руском злату

Његов увоз је забрањен. Личне санкције изречене су и за више од 50 физичких и 110 правних лица.

"Promašili" i pogodili po običaju civile. Još samo da objasne pogodak vojnog skladišta bez sekundarnih eksplozija. Mnogo vole Rusi da lažu.
Mislim da je sve jasno iz mojih predhodnih poruka u kojima sam analizirao taj raketni udar na Zavod, jednostavno da je ta raketa udarila na Shoping onda od njega jedva da bi nesto ostalo i bilo bi nazalost stotine mrtvih i ko zna koliko povredjenih ako je bilo 1.000 ljudi tamo. I to na snimcima ne vidimo.

Sve je jasno, jos jedan fake pokusaj Ukrajinaca da optuze Ruse za neki navodni masakr, ko u Buci i Kramatorsku. Iskreno malo me je strah, Kijev zna da gubi i da ne moze da dobije ovaj rat i ko zna na sta je spreman kako bi medijski dobio ovaj rat, mozda je cak spreman i na neke nove Markale i slicno, da zrtvuje svoje ljude kako bi optuzio Ruse, pa to su uradili u Kramatorsku i ko zna na sta su jos spremni da idu.

🇳🇴 🚫 🇷🇺 Норвешка је одбила захтев Русије за пролаз робе за руска насеља на Свалбарду преко јединог прелаза на руско-норвешкој граници Стурскуг, јавила је норвешка телевизија „НРК“ позивајући се на Министарство спољних послова земље.

💬 „Конкретан захтев за добијање дозволе за превоз одбијен је 15. јуна 2022. године“, речено је у Министарству за ТВ канал.

Mislim da je sve jasno iz mojih predhodnih poruka u kojima sam analizirao taj raketni udar na Zavod, jednostavno da je ta raketa udarila na Shoping onda od njega jedva da bi nesto ostalo i bilo bi nazalost stotine mrtvih i ko zna koliko povredjenih ako je bilo 1.000 ljudi tamo. I to na snimcima ne vidimo.

Sve je jasno, jos jedan fake pokusaj Ukrajinaca da optuze Ruse za neki navodni masakr, ko u Buci i Kramatorsku. Iskreno malo me je strah, Kijev zna da gubi i da ne moze da dobije ovaj rat i ko zna na sta je spreman kako bi medijski dobio ovaj rat, mozda je cak spreman i na neke nove Markale i slicno, da zrtvuje svoje ljude kako bi optuzio Ruse, pa to su uradili u Kramatorsku i ko zna na sta su jos spremni da idu.
da medijski dobije rat??...:D...koga briga za medije... ovaj rat za razliku od balkanskih dobijaju topovske i tenkovske cijevi i sarmat u pozadini...

Ukrajinci šalju rezerviste i regrute na prvu linju​

izvode decu na gubiliste..genocid

Vidis salju sve zivo na front pa onda vidis ove kompozije tehnike i nema sta tu da se naglaba ,, Ne moze niko ratovati sa Rusima na njhovim granicama kao sto to nebi mogao sa bilo kojom drugom velikom silom na njenim granicama

Лавров је додао да „ако се слушају изјаве западних политичара, онда је Русија проглашена за непријатеља једноставно зато што не жели да се слаже са неолибералним светским поретком који САД, покоривши без изузетка цео западни свет, намећу свима осталима под слоганом светског поретка заснованог на правилима“, преноси Спутњик.
Ma ocedy oni treci sv da bi iznikli ko spasioci celog sveta..eto to je taj novi poredak o kome sanjaju..
Priznao da su Rusi priglupi divljaci, ebote takav ministar vanjskih dela.

prethodnih*
Možda ipak da naučiš svoj jezik prvo, pa onda da analiziraš raketne udare.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back