Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.718
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ebote, ovo je do sada tvoj najpametniji prijedlog za kraj rata u Ukrajini.Stjepko Ćulibrk
prije 4 sata
Predlažem da Zelensky kresne kvrgavu kokoš Ursulu, pa da vidimo rezultat.On je malko okrugal, ona kao da je skinuta iz pušnice....

Da se Beograd umješao morali bi i Zemun osloboditiuspeli bi vi moj ***** da Beograd nije prodao Krajisnike.Tebi kockasta glavo ni nakon cetri meseca od pocetka SVO, jos uvek nije jasno da hoholji ne ratuju sa Novorusijom nego sa Rusijom?Zaista si medju CRO ekipom najnepametniji. Da ucestvujete na OI za nepametne, ti bi nosio sahovnicu na defileu reperezentacija![]()
..valjda ti je to jasno kad su vas i Kosovari natamburali par godina kasnije....pravo je čudo da nakon 5 Oktobra 2000 Sandžak i Vojvodina nisu proglasili neovisnost kao Lugansk i Donbas nakon Majdana....ali i to je jedan od scenarija budete li još jednom pokušali kukurikati

NIje moj, viš čoveka goreEbote, ovo je do sada tvoj najpametniji prijedlog za kraj rata u Ukrajini.![]()
Rusku javnostNije. Ja sam prvi izneo informacije o tome a ne buvu. I dalje stojim pri stavu da Ukrajina gubi oko 7000 ljudi dnevno. On je samo sabrao ono sto se pise , ispratio o dosao donte cifre. Ukrajina sada zvanicno tvrdi da gubi preko 1000 ljudi dnevno. Instalno povecavaju taj broj da bi se izjednacili sa pravim ciframa na terenu. Jer blizi se kraj intervencije i neko ce morati da objasni otkud toliko mrtvih ako su se hrabro i jako borili. A opet tvrdim, bice strasne brojke i bice to veliki sok za javnost
Tako je, ima oštroumne zaključke ko uvijek.Kad uzmemo u obzir njenu rusofilsku pamet i kriterije i povučemo paralelu između Zapadne i Istočne Njemačke i Južne i Sjeverne Koreje njen stav je čak i logičan.
Ali objektivno kretenski.
Autorstvo se mora paziti, tako je, mislio sam na ovom forumu.NIje moj, viš čoveka gore
Di piše da Moskva neće prodati Donbas?uspeli bi vi moj ***** da Beograd nije prodao Krajisnike.Tebi kockasta glavo ni nakon cetri meseca od pocetka SVO, jos uvek nije jasno da hoholji ne ratuju sa Novorusijom nego sa Rusijom?Zaista si medju CRO ekipom najnepametniji. Da ucestvujete na OI za nepametne, ti bi nosio sahovnicu na defileu reperezentacija![]()
Ne da mi se...Ne znaš ništa sama napisati pa kopiraš nekakve frustrirane siročiće?
evo jos jednog kapitalca. Kad dodjem na temu osecam se okruzen Cro ekipom kao Dzek Nikolson u "Let iznad kukavicijeg gnezda"Di piše da Moskva neće prodati Donbas?
Htio Jeljcin pokloniti i Kalinjingrad, ali je Kohl rekao odlučno "nein".
Samo ruskih oficira je demilitarizirano 775840 iljada ukropa i 3954 Rusa
A zašto misliš da poslije Putina neće opet doći pijanac na čelo?Pijanac.
A kaj je Pavelić sve ispoklanjao, čak je i talijanskog pederčića za kralja Hrvatske doveo.
A napadali su onog bugarina zbog vajarske slobode...
Kirurgija kod Rusa radi.Фабрика Азота у Северодоњецку скоро да није оштећена и ускоро ће почети да ради у корист ЛНР-а, рекао је Андреј Марочко, официр Народне милиције ЛНР.
Zato jer je već odabran, Dmitrij.A zašto misliš da poslije Putina neće opet doći pijanac na čelo?
"Tretman u zarobljeništvu je bolji nego tretman na ratištu".FB grupa "СОЛДАТИ В ПОЛОНI" koja ima 30 hiljada članova gde ukrajinci traže svoje namilije , tamo se postavljaju ruski klipovi, ukrajinci saznaju od mnogih ukrajinskih zarobljenika da svi vojnici odmah treba da se predaju Rusima jer je tretman u zarobljeništvu neuoredivo bolji nego kad su bili u vojsci na ratištu. Mnogi zarobljenici direktno optužuju civilnu vlast ukrajine u vezi politike , neke pojedince za krađu novaca od humanitarne pomoći , pojedine visoke oficire za rasulo u vojsci , Azovce za nacizam i svašta nešto. Grupa se brzo širi i predstvlja verovatno najače antipropagandno sredstvo u Ukrajini.
https://www.facebook.com/groups/240106768293521/posts/280020520968812/
Patuljkov patuljak?Kirurgija kod Rusa radi.
Dr Uglov kao da komandira operacijom na terenu.
Zato jer je već odabran, Dmitrij.

Lepo je što demantuješ zarobljene ljude koji znaju šta pričaju no njihova reč je ubedljivija."Tretman u zarobljeništvu je bolji nego tretman na ratištu".
Nagledao sam se svakakve retardirane propagande, ali ovo je zasta teško opisivo.
Patuljak od 1,9 m?!"Tretman u zarobljeništvu je bolji nego tretman na ratištu".
Nagledao sam se svakakve retardirane propagande, ali ovo je zasta teško opisivo.
Patuljkov patuljak?
Ahahahahaha![]()
Važno da je Džek potpuno normalan.evo jos jednog kapitalca. Kad dodjem na temu osecam se okruzen Cro ekipom kao Dzek Nikolson u "Let iznad kukavicijeg gnezda"
Pogledajte prilog 1178085