Rat u Ukrajini (9)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    126
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobrodošao u Ukrajinu kapetane, imaš li vizu? Nemaš? E pa onda nema nazad.

Prilozi

• 20220627_221211.jpg
    20220627_221211.jpg
    203,4 KB · Pregleda: 12
У тржном центар у Кременчугу 10 мртвих и 40 повређених, изјавио је шеф полтавске ОВА Луњина.

Прекасно... Зеленски је рекао 1000 и западни медији су то хистерично пренели.

...и наша гов.на су тако пренела, без провере...или бар да су мало причекали, али...

uspeli bi vi moj ***** da Beograd nije prodao Krajisnike.Tebi kockasta glavo ni nakon cetri meseca od pocetka SVO, jos uvek nije jasno da hoholji ne ratuju sa Novorusijom nego sa Rusijom?Zaista si medju CRO ekipom najnepametniji. Da ucestvujete na OI za nepametne, ti bi nosio sahovnicu na defileu reperezentacija :lol:
Da se Beograd umješao morali bi i Zemun osloboditi :lol: ..valjda ti je to jasno kad su vas i Kosovari natamburali par godina kasnije....pravo je čudo da nakon 5 Oktobra 2000 Sandžak i Vojvodina nisu proglasili neovisnost kao Lugansk i Donbas nakon Majdana....ali i to je jedan od scenarija budete li još jednom pokušali kukurikati :mrgreen:
Ni na jednog forumaša nikad nisam išao ad hominem tako da neću ni na tebe :lol:

Nije. Ja sam prvi izneo informacije o tome a ne buvu. I dalje stojim pri stavu da Ukrajina gubi oko 7000 ljudi dnevno. On je samo sabrao ono sto se pise , ispratio o dosao donte cifre. Ukrajina sada zvanicno tvrdi da gubi preko 1000 ljudi dnevno. Instalno povecavaju taj broj da bi se izjednacili sa pravim ciframa na terenu. Jer blizi se kraj intervencije i neko ce morati da objasni otkud toliko mrtvih ako su se hrabro i jako borili. A opet tvrdim, bice strasne brojke i bice to veliki sok za javnost
Rusku javnost :D

uspeli bi vi moj ***** da Beograd nije prodao Krajisnike.Tebi kockasta glavo ni nakon cetri meseca od pocetka SVO, jos uvek nije jasno da hoholji ne ratuju sa Novorusijom nego sa Rusijom?Zaista si medju CRO ekipom najnepametniji. Da ucestvujete na OI za nepametne, ti bi nosio sahovnicu na defileu reperezentacija :lol:
Di piše da Moskva neće prodati Donbas?
Htio Jeljcin pokloniti i Kalinjingrad, ali je Kohl rekao odlučno "nein".

Ne znaš ništa sama napisati pa kopiraš nekakve frustrirane siročiće?
Ne da mi se...
A baš su dobri....

Briselski Konjušar
prije 8 sati

I jasan kontra rusije ali ako dođže do 3SR samo da znate da ja nemogu u rat jer mi fali bakra, magnezija i kositra u krvi pa mi se manta u glavi. A nemogu puno ni trčat jer imam 30-ak kila viška pa bi me rusi prvog upucali ko zeca. Alu sam zato 100% uz vas !

FB grupa "СОЛДАТИ В ПОЛОНI" koja ima 30 hiljada članova gde ukrajinci traže svoje namilije , tamo se postavljaju ruski klipovi, ukrajinci saznaju od mnogih ukrajinskih zarobljenika da svi vojnici odmah treba da se predaju Rusima jer je tretman u zarobljeništvu neuoredivo bolji nego kad su bili u vojsci na ratištu. Mnogi zarobljenici direktno optužuju civilnu vlast ukrajine u vezi politike , neke pojedince za krađu novaca od humanitarne pomoći , pojedine visoke oficire za rasulo u vojsci , Azovce za nacizam i svašta nešto. Grupa se brzo širi i predstvlja verovatno najače antipropagandno sredstvo u Ukrajini.

https://www.facebook.com/groups/240106768293521/posts/280020520968812/

Фабрика Азота у Северодоњецку скоро да није оштећена и ускоро ће почети да ради у корист ЛНР-а, рекао је Андреј Марочко, официр Народне милиције ЛНР.
Kirurgija kod Rusa radi.
Dr Uglov kao da komandira operacijom na terenu.

A zašto misliš da poslije Putina neće opet doći pijanac na čelo?
Zato jer je već odabran, Dmitrij.

FB grupa "СОЛДАТИ В ПОЛОНI" koja ima 30 hiljada članova gde ukrajinci traže svoje namilije , tamo se postavljaju ruski klipovi, ukrajinci saznaju od mnogih ukrajinskih zarobljenika da svi vojnici odmah treba da se predaju Rusima jer je tretman u zarobljeništvu neuoredivo bolji nego kad su bili u vojsci na ratištu. Mnogi zarobljenici direktno optužuju civilnu vlast ukrajine u vezi politike , neke pojedince za krađu novaca od humanitarne pomoći , pojedine visoke oficire za rasulo u vojsci , Azovce za nacizam i svašta nešto. Grupa se brzo širi i predstvlja verovatno najače antipropagandno sredstvo u Ukrajini.

https://www.facebook.com/groups/240106768293521/posts/280020520968812/
"Tretman u zarobljeništvu je bolji nego tretman na ratištu".
Nagledao sam se svakakve retardirane propagande, ali ovo je zasta teško opisivo.

Kirurgija kod Rusa radi.
Dr Uglov kao da komandira operacijom na terenu.

Zato jer je već odabran, Dmitrij.
Patuljkov patuljak?
Ahahahahaha :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back