Rat u Ukrajini (9)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    126
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja to govorim godinama samo sto ce se pridruziti i italija istra ide majcici nazad u zagrljaj
A Turci dolaze po svoje...

Да, Иран и Аргентина су поднели захтеве а још доста земаља разматра ту опцију. Желе да се дистанцирају од превртљивог запада!
Naročito Argentina...

Ја тебе уважавам, паметна си и разборита али, јбг, припадаш народу који нема неку историју. Дешавало се и другима да падну под ропство али нико није ћутао као Хрвати. За, безмало, читав миленијум ни једног устанка, ни једног?!
Немате историјског права на данашње границе.
Kako ni jednog? Aaaaa 91. goloruki na četvrtu vojnu silu u Europi......namlatili ih ko volove u kupusu. :lol:

Kako ni jednog? Aaaaa 91. goloruki na četvrtu vojnu silu u Europi......namlatili ih ko volove u kupusu. :lol:
преузимање.jpg

Власти Ирана поднели су захтев за чланство у БРИКС-у, изјавио је званични представник иранског Министарства иностраних послова Саид Хатибзаде.
„Министар иностраних послова Ирана саопштио је да је поднет захтев за чланство… Председник Кине позвао је председника Ибрахима Раисија, он је присуствовао и одржао говор. Надам се да ћемо и даље давати свој допринос, а БРИКС нам донети корист“, рекао је Хатибзаде.
Раније је руски министар спољних послова Сергеј Лавров рекао да Аргентина показује интересовање за придруживање тој асоцијацији.

:kokice:
Kako može neko da podnese zahtev za članstvo u organizaciju koja ne postoji?

Ups, ups, prodali te tvoji putinofili? Vidiš, baš kako Putin kaže Ukrajincima, tako ti i oni kažu, da nemate pravo na svoju državu, jer imaju svi drugi veća istorijska prava na teritoriju lepe vaše. Osječaš se još uvek dobro?
Hvala na pitanju, odlično sam.
Hrvatska i Ukrajina nisu isto.
Nama nitko ništa nije poklanjao kao njima carevi, Lenjin, Staljin, Hruščov.

Какве интересантне вести.
Оружане снаге Украјине траже од украјинских медија да престану да причају о детаљима операција у правцу Херсона и позивају их да смање своја емотивна очекивања и пусте војску да спроведе своје планове.

Разлог за изјаву је крајње прозаичан: чак ни редовни слушаоци више не верују у бројна обећања о "ослобођењу Херсона"

Ma kakvi Hazari, mani me sa glupostima čoveče dragi. Je li ti umeš da objasniš zašto se nijedan Rus od njih 100 miliona nijedan pobunio kad su vlasti rušili Hram Hrista Spasitelja u Moski ili ne?
Trolujes ili stvarno ne znas.
Ukrajinsko povlačenje je logično. Tako je u Prvom svjetskom ratu srpski general razbio austrougarske trupe.

Sjeverodoneck nije osvojen oružanom borbom, nego je napušten, jer je njegova obrana kompromitirana gubicima teritorija na desnom krilu donbaske izbočine..
Teritorije, a ljudstvo i tehnika verovatno po tvojim expertskim vojnim analizama :nisamja:ostalo sacuvano i takticki povlaceno na nove teritorije odakle ce verovatno u avgustu krenuti mocna Ukrajinska kontraofanziva sve do tamo Kirilskih ostrva gde ce pomoci Japanu da ih preuzme od Rusije.

Какве интересантне вести.
Оружане снаге Украјине траже од украјинских медија да престану да причају о детаљима операција у правцу Херсона и позивају их да смање своја емотивна очекивања и пусте војску да спроведе своје планове.

Разлог за изјаву је крајње прозаичан: чак ни редовни слушаоци више не верују у бројна обећања о "ослобођењу Херсона"
Zbog toga je Ukrajinska vojsku samo predgrađu Hersona. :lol:
Kako vam se samo da pisati takve gluposti.

Evo ja bih i Mađarima i Srbima dala HDZ kao utješnu nagradu. Mislim da bi se mi već nekako snašli.
Koga nema, bez njega sve mora. Slažem se.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back