Cuclaj nargilu i ne opterećuje mozgić!
Rusija nije još bankrotirala, nakon dva puta ne plaćanja duga ce ih proglasiti bankrotom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusija nije još bankrotirala, nakon dva puta ne plaćanja duga ce ih proglasiti bankrotom.
Kako znaš da se bližiti kraj intervencije? Rusi će dobrovoljno vratiti Krim,Lugansk i Donbas?Nije. Ja sam prvi izneo informacije o tome a ne buvu. I dalje stojim pri stavu da Ukrajina gubi oko 7000 ljudi dnevno. On je samo sabrao ono sto se pise , ispratio o dosao donte cifre. Ukrajina sada zvanicno tvrdi da gubi preko 1000 ljudi dnevno. Instalno povecavaju taj broj da bi se izjednacili sa pravim ciframa na terenu. Jer blizi se kraj intervencije i neko ce morati da objasni otkud toliko mrtvih ako su se hrabro i jako borili. A opet tvrdim, bice strasne brojke i bice to veliki sok za javnost
Smješno mi je kako ste vi Srbi posvađani sa brojevima.....dva najveća neprijatelja od postanka jednih i drugih.?@Istina je
Zašto reaguješ sa ? na moje poruke? Tebi je smešno što je izginulo stotine hiljada mladih ljudi, i izginuće još toliko.
Hahaha, Ukrajina gubi 70.000 ljudi dnevnoNije. Ja sam prvi izneo informacije o tome a ne buvu. I dalje stojim pri stavu da Ukrajina gubi oko 7000 ljudi dnevno. On je samo sabrao ono sto se pise , ispratio o dosao donte cifre. Ukrajina sada zvanicno tvrdi da gubi preko 1000 ljudi dnevno. Instalno povecavaju taj broj da bi se izjednacili sa pravim ciframa na terenu. Jer blizi se kraj intervencije i neko ce morati da objasni otkud toliko mrtvih ako su se hrabro i jako borili. A opet tvrdim, bice strasne brojke i bice to veliki sok za javnost

Чланак у новинама, наслов: “Зеленски: Вратићемо Крим” … и испод коментар… “па вратио си га већ”Rusi će dobrovoljno vratiti Krim,Lugansk i Donbas?
Samo se opusti, sve ce biti kako trebaI šta onda?![]()
Pitao sam Xicora kako zna da spec.vojna operacija uskoro staje? Ne vidim načina za to osim ako se Rusi ne povuku sa Krima,Luganska i Donbasa.Чланак у новинама, наслов: “Зеленски: Вратићемо Крим” … и испод коментар… “па вратио си га већ”
Kad se Donjeck oslobodi u potpunosti tada će da zaključe mir sa Ukrajincima.Pitao sam Xicora kako zna da spec.vojna operacija uskoro staje? Ne vidim načina za to osim ako se Rusi ne povuku sa Krima,Luganska i Donbasa.
Nije to Srbija da je zapadne podmetačine mogu uplašiti i naterati na ustupke.Istina polako izlazi na vidjelo?
Kasno je za to "polako", Rusija je i službemo teroristička država razine Isilovog kalifata
Zapravo nakon 30 dana intervencije je bila debata ovde na forumu oko broja poginulih vojnika. Tada je jedna ruzna strana tvrdila da ima 15 hiljada poginulih zato sto im je Elenski tako rekao. Medjutim taj broj jeste realan , ali nije to ruska vojska. Svega 40 hiljada vojnika je ruska armija u intervenciji ostalo 150 hiljada su pobunjenici, ceceni i privatne vojske i placenici. Oni stvarno mozda imaju te gubitke , ali ruska vojska stvarno ima manje od 4000 poginulih.Ne, doista! Ne zna se gde je preko 200 hiljada vojnika iz Donbasa, kao da su magično propali u zemlju. Harkov, Sumi, Herson, Mariupolj, Severodonjeck, Lisičansk i mnogi drugi gradovi su prava klanica za naciste. Gledajući prosek, ima gotovo 2000 nestalih i po oko 1200 mrtvih, ranjenih i povređenih. Prvih dva meseca je ginulo i po 7 hiljada ukrajinaca dnevno, a taj trend je posle opao. Ono što sam mislio početkom juna jeste da ima oko 400 hiljada ukrajinaca izbačenih iz stroja, no, kako vidim udariće ti gubici i u 900 hiljada za koju nedelju...a nisam ni mislio da je broj poginulih Rusa toliko mali, kad eto, vidiš, ima samo 3954 smrtna slučaja.... brojke su već sada stravične, a kad se ovo do jeseni sve završi, i kad se slegne prašina, biće da su ukropski gubici u milion.... nadam se da grešim.
Racunam i vojsku i civile i samo poginule. Ranjene i povredjene nije moguce ispratiti ali su svakako mnogo veci. Mnogi bivaju ranjeni pa se posle vrate na bojiste.5,5 hiljada izbačenih iz stroja dnevno ima (zvanično). Misliš da tih 7 hiljada ljudi dnevno gine ili je broj izbačenih iz stroja 7000?
Nema mira dok se ne oslobodi zadnji pedalj Ukrajine odnosno dok zadnji separatis i Ruski vojnik ne napuste Ukrajinu....tako je bilo i u Hr.Kad se Donjeck oslobodi u potpunosti tada će da zaključe mir sa Ukrajincima.
Samo sto ovdje Moskva nece izdati kao Beograd, a ni Nato nece nista uraditi osim doprinosa vecem razaranju Ukrajine .... U svakom slučaju nebuloze pisesNema mira dok se ne oslobodi zadnji pedalj Ukrajine odnosno dok zadnji separatis i Ruski vojnik ne napuste Ukrajinu....tako je bilo i u Hr.
Ukrajinsko povlačenje je logično. Tako je u Prvom svjetskom ratu srpski general razbio austrougarske trupe.
Sjeverodoneck nije osvojen oružanom borbom, nego je napušten, jer je njegova obrana kompromitirana gubicima teritorija na desnom krilu donbaske izbočine..
Znaci ima mnogo takvih prokletnika i na Zapadu i Americi i Kijevu, ili nema, ili su to sve dobre duse.Svaki diktator je pocetkom svoje vlasti uljudan i spreman na saradnju da bi kako vreme prolazi zakljucio da se bez njega ne moze i da je nepogresiv, pamtim pocetak vladavine Sadama, Gadafija i Putina, svet je bio odusevljen mladim liderima i promenama koje donose sve dok se ne ra
zbole u glavu i iz nijh izbije ljudsko prokletstvo svojstveno svakom coveku.
Jos malo mastanja o karmi, naci azovci dosli u Mariupolj koji je vecinski Ruski da zavode red nasiljem ali je dosla ta karma i onda su ti nacisti prvi dosli za eliminaciju i zavrsili su i zavrsavaju svoje bedne zivote nesretno.Nema opravdanaj, tako je, samo istina i istorija.
U karmu mi hrišćani ne verejumo, ali eto, pošto smo otvorenih shvatanja pustiću te da maštaš o karmi. Recimo to je ono kao kad neko iz NATO organizuje ubijanje civila po Kijevu i paljenje ljudi po Odesi, pa onda potpiše primirje kako bi se naoružavao, krenuo na otcepljene republike (dakle ne na svojoj teritoriji) i onda mu se to sve vrati žestokom akcijom protiv nacista i zloičinaca.

Vidjet ćemo za par godina.Samo sto ovdje Moskva nece izdati kao Beograd, a ni Nato nece nista uraditi osim doprinosa vecem razaranju Ukrajine .... U svakom slučaju nebuloze pises
Čuš, bankrot.Rusija nije još bankrotirala, nakon dva puta ne plaćanja duga ce ih proglasiti bankrotom.
IZVEŠTAJ SA FRONTA - KRAJ 124. DANA SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE (ispravka)
Mrtvi:277.8 hiljada
Ranjeni:214.5 hiljada
Povređeni:91.4 hiljada
Bolesni:30 hiljada
Nestali:225 hiljada
Ukupni gubici: ~ 840 hiljada izbačenih iz stroja
Ruski gubici:3954 mrtva

840 iljada ukropa i 3954 RusaOvo su samo vojni gubici Ukrajine ili ukupni, i u kojem omjeru 5-1; 3-1; 2-1?
Ruski gubici su u omjeru 1-10?
Не знају како више да науде Русији, све им се изјаловило. Пробаће и ово, само што је то посебно идиотска идеја. Ако ништа, глупог боскета је одушевила.Čuš, bankrot.
Nije ruski problem šta se odbijaju transakcije za plaćanje duga.
Не може, у Русији нема плина, само гас!Ksžu Njemci da su njihove haubice u Ukrajini....pretpostavljam da Putin ni sada neće zatvoriti ventil plinovoda.![]()
Spasiba, poslušala sam