Rat u Ukrajini (9)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    126
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да, јер НАТО пакт је петама у гузицу побегао из Кијива, Буче, Бородјанке, Ирпина, уз 20 000 избачених из строја и неколико стотина спржених оклопника.

Али опет, ја нисам тај који навија да се прже градови, спаљују тржни центри пуни цивила у њима итд.
Nisam ni ja,ja sam samo objektivni posmatrac desavanja,zao mi svakog civila.....ti samo navijas za przenje rusa i tako to,slican si onom nekrofilicaru iz Svajcarske

Да, јер НАТО пакт је петама у гузицу побегао из Кијива, Буче, Бородјанке, Ирпина, уз 20 000 избачених из строја и неколико стотина спржених оклопника.
Eto, vidiš da tvoji pobeđuju, ne razumem što se nerviraš.

Људи....нек ми неко ископа на ЈТ снимак неког казачока који су Руси играли испред тенкова кад су заузели Мариупољ. Не могу никако да нађем тај снимак.

Nisam ni ja,ja sam samo objektivni posmatrac desavanja,zao mi svakog civila.....ti samo navijas za przenje rusa i tako to,slican si onom nekrofilicaru iz Svajcarske

Не, ја буквално никад нисам написао да далеко било треба пржити било кога.

Већ критикујем Русију што је агресивна и подивљала, желим да оставе Славну Украјину на миру и врате се у Заједницу Народа и прекину овај лудачки рат који су започели.

Не, ја буквално никад нисам написао да далеко било треба пржити било кога.

Већ критикујем Русију што је агресивна и подивљала, желим да оставе Славну Украјину на миру и врате се у Заједницу Народа и прекину овај лудачки рат који су започели.
U postu iznad pises o nekom przenju,slavna ukrajina je trebala razmisljati pre nego je pocela paliti ruse....

U postu iznad pises o nekom przenju,slavna ukrajina je trebala razmisljati pre nego je pocela paliti ruse....

Па пишем о спрженим оклопним возилима у окколини Кијева. Не значи да сам срећан због тога.

Не знам да ли кроз ваше зидине пропаганде допире, али Русија је у околини Кијева претрпела страшне губитке у људству и техници.

Можда није требало да нападају Украјину, а?

Па пишем о спрженим оклопним возилима у окколини Кијева. Не значи да сам срећан због тога.

Не знам да ли кроз ваше зидине пропаганде допире, али Русија је у околини Кијева претрпела страшне губитке у људству и техници.

Можда није требало да нападају Украјину, а?
Rat je,naravno da ima gubitaka,previse gledate holivudske filmove....

"Ovaj jezivi napad je još jednom pokazao dubinu okrutnosti i barbarizma na koju se ruski lider spustio", rekao je Johnson.

"Naše misli su još jednom s obiteljima nevinih žrtava u Ukrajini. Putin mora shvatiti da ovakvo ponašanje neće postići ništa osim što će ojačati našu odlučnost, baš kao i svih zemalja skupine G7, da podržimo Ukrajinu koliko god dugo bude potrebno".

Pametno odigrali Rusi, ubojstva civila su naročito mudra taktička rješenja.

Today I am attending G1 summit

Prilozi

• 20220627_192442.jpg
    20220627_192442.jpg
    45,1 KB · Pregleda: 21
Rusi su pre pocetka SVO na tertitoriji Belorusije razmestili x broj bataljonskih grupa,samim tim i desetine hiljada tona MTS.Cuj mole :lol:
Evo najavljuju slanje Iskandera u BLR, za tjedan dva će ih tražiti nazad.
Šalio sam se prije tri mjeseca da će tražiti nazad donacije Srbiji, još će to ispasti proročanska izjava. :lol:

Poslednja izmena od moderatora:
zanimljivo rusija bankrotirala a burza porasla...ovo više nema nikakvog smisla...živimo li u matrixu...

Ruski indeks MOEX-a u ponedjeljak je zatvorio 0,8% više na 2.412, što je najviše u jednom mjesecu, uz potporu financijskog i tehnološkog sektora unatoč neplaćanju ruskog državnog duga i prijetnji novim restrikcijama. Opsežne sankcije blokirale su ruska plaćanja stranim vjerovnicima putem zapadnih financijskih institucija, što je označilo službeno neisplatu kamata na euroobveznice u iznosu od 100 milijuna dolara koje su dospjele 27. svibnja, što je prvo rusko neizvršenje od 1918. Dok su agencije za kreditni rejting povukle procjene o Rusiji od početka njezine invazije , zadana bi trebala ometati budući pristup Rusije inozemnim kreditima. Na korporativnom planu, Yandex je porastao za 8,2% i doveo do rasta dionica tehnologije dok su ulagači nastavili špekulirati o smanjenju stope od strane CBR-a usred deflacije potrošačkih cijena i jake rublje. S druge strane, rudari su zabilježili gubitke nakon što je američki predsjednik Biden rekao da će G7 zabraniti uvoz ruskog zlata.
Rusija nije još bankrotirala, nakon dva puta ne plaćanja duga ce ih proglasiti bankrotom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back