Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.708
9 pametnih je došlo do Narodne milicije sa podignutim rukama, Video prethodnice koja je odlučila da živi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu imali Hajduke. Mada ni Uskoke, jer su Uskoci takodje bili srpski borci protiv okupatora. Ali eto cudno mi je da neko navija za klub koji se zove HajdukDa, i ja mislim.
Можда су и њега силовали, али још није скупио храброст признати? Ипак је то примитивна средина, и наишао би на осуду окружења? Гарант су га "одрадили".Не, ти си осведочена будала и тежак лажов! Шта би са оним силиовањима, имаш ли релевантан извор твоје гнусне и подле лажи?

To mu madež.Ројтерсов извештај из окупираног Харкова.
"Цивил" гледа у погођена кола.
Але не не тамо нема нациста Лавров лаже
Pogledajte prilog 1168491Pogledajte prilog 1168492
Bice toga sve vise i vise kad pukne Donbas. Vec sad je i pticama na granama jasno da one budale iz Kijeva salju ljude na klanje ali bukvalno. Postoji dosta snimaka gde ukrajinski vojnici odbijaju poslusnost i nece da idu ponovo na front, kazu salju ih na klanje. Jos su to vojnici A kategorije, da ih tako nazovem, a ne neki teritorijalci sa par dana obuke. Kad se istope vojnici A kategorije, a vec su dobro naceti, ne znam cemu se Ukrajinci nadaju..mozda da pripadnici Teritorijalne odbrane iz Galicije stanu Rusima na crtu negde u centralnoj Ukrajini? Ili da izadju pred Ruse sa molotovljevim koktelima. Do kraja godine Rusi ce verovatno resiti vecinu stvari . Ako ni posle toga Ukrajina ne pristane na ruske uslove, verovatno ce to biti kraj Ukrajine kakvu smo poznavali (ono sto su Rusi izjavili pre pocetka SO, da Ukrajina moze ostati bez drzavnosti).9 pametnih je došlo do Narodne milicije sa podignutim rukama, Video prethodnice koja je odlučila da živi.
isto i je znacenje i to u dalmacji a gde je vecina i bila srpski orijentisana.Da, i ja mislim.
Nepotvrdjeno: Rusi zauzeli Prišib i Sidorovo.
Ma nije moguće. Ukri pobjedjuju, javlja Tviter gerila.https://www.bbc.com/news/world-europe-61742736
BBC pise o uzasavajucim Ukro gubitcima . 200 mrtvih dnevno od 800 do 1000 ranjenih.. Ladno im ispari citava brigada dnevno. Mjesecno ovakim tempom gube oko 35 do 40 hiljada vojnika.
Да, да...Da se ne zaboravi i ovo, početak 2014:
Leaked audio reveals embarrassing U.S. exchange on Ukraine, EU
The audio clip, which was posted on Tuesday but gained wide circulation on Thursday, appears to show the official, Assistant Secretary of State Victoria Nuland, weighing in on the make-up of the next Ukrainian government. Nuland is heard telling U.S. Ambassador Geoffrey Pyatt that she doesn’t think Vitaly Klitschko, the boxer-turned-politician who is a main opposition leader, should be in a new government.
U.S. officials, while declining to confirm the recording’s contents, did not dispute its authenticity.
Psaki said Nuland had apologized to her EU counterparts for the reported comments.
Pa to je bilo jasno onog dana kada su se Rusi povukli iz Kijevske i Cernigovske oblasti. Znao sam da ce udariti na Donbas ali onako kako su nauceni da ratuju, a ne kao pre toga u rukavicama. Zato su mi smesni tipovi koji pisu kojekakve komentare kako Ukrajinci u ovom sukobu imaju sanse. Pa to ti je isto kao da se zaletis peglicom u sleper i mislis da imas sanse da prezivis. Uz ovolike gubitke dnevno, ni Kina ne bi duze izdrzala.https://www.bbc.com/news/world-europe-61742736
BBC pise o uzasavajucim Ukro gubitcima . 200 mrtvih dnevno od 800 do 1000 ranjenih.. Ladno im ispari citava brigada dnevno. Mjesecno ovakim tempom gube oko 35 do 40 hiljada vojnika.
Sirija nemaš ličnosti sa Ukrajinom. Probali su Rusi na početku tu strategiju, ali dobili strašno po nosu da su pobjegli nazad u Rusiju.Seti se rata u Siriji i ruskog ulaska. Dugo mlevenje i prorđivanje pa tek onda utimanje teritrija od umerenih džihadista, na kraju ih je jedino spasio dogovor sa Erdoganom da zadrže uzak pojas uz tursku granicu kao neku zonu bezbednosti.
Ukrajina jeste veća i ima više pomoći ali treba čudo da se desi a da se ne ponovi sirijski scenario, naročito ako su tačne tvrdnje Ukr. rukovdostva da imaju preko 500 izbačenih iz stroja dnevno.
A jeli, nema veze kad je uvedeno? Pa po kom pravu je napradnuta SRJ onda?
Koji si ti slepac.Pa možeš i tako reći, Rusija je uvela zakon jačeg i Rusija je teroristička država, koja se ne pridržava međunarodnog prava i napada suverenu europsku državu bez konzultacija s Vijećem sigurnosti UN-a, eto, je li to tako teško priznati?
Tako je, Rusi masovno ugibaju u Ukrajini.Мимимими
Кмекмекме
Минимиимиии
Украјина угинула
Samo se vi nadajte <Bog je uz Rusiju.Hoće gore.
Има сендвича, обезбедила тетка Вика УкрајинкаDa, Putin je pokrenuo rat, i to 2014. u Ukrajini, a još 2008. u Gruziji. A prve korake u tom smeru je napravio još 2004.:
https://forum.krstarica.com/threads...go-na-naftu-i-gas-bi-zaustavio-putina.949717/
Ova je bolesna. Treba procitati knjigu njenog muza, tamo se lepo vidi koliko je ta liberalna demorkatija, kako je zovu, zastranila. Muz od ove kokoske doslovno u svojoj knjizi kaze: Putin je autokrata jer vodi racuna o ruskom narodu (digao Rusiju iz pepela). I jos kamara nekih nebuloza normalnom coveku nepojmive. Bukvalno razmisljaju kao roboti, kao da posle njihnece ostati nista (ne znam da li imaju decu, mada sumnjam cim onako razmislja njen muz).Да, да...
Тетка Вика Украјинка