Da. Drugo ime je Bahmut. Ali lepše mi Artemovsk.bahmut?
CRVENA ARMIJA OSLOBODILA SLAVJANSK-OBRUČ OKO KRAMATORSKA SE STEŽE!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da. Drugo ime je Bahmut. Ali lepše mi Artemovsk.bahmut?

Ne zna ni on samŠta li se desilo te 2004? Pomogni mi da se setim.
I da, šta se dogodilo te 2008, možeš li da pogodiš?
A već znamo šta se dogodilo 2014. to sam okačio malopre.
Ja mislim da je zapad hteo ceo svet da stavi u logor sa onim Svabom ali su se zahebali - oni ce u logor a ostatak sveta ce biti slobodan.Mislim da Rusima najvise odgovara da Zelenski sto duze ostane na vlasti. Vec je u dobroj meri unistio Ukrajinu, ako ostane na vlasti sa'ranice je. Ovako ako bi doslo do nekog vojnog puca i ako bi neka nova vojna ili politicka garnitura sela za pregovaracki sto sa Rusijom, pristali na ruske zahtreve da Ukrajina postane neutralna, da se odrekne Krima i Donbasa, Rusi time ne bi dobili mnogo pogotovo sto su u dobroj meri razbucali ukrajinsku vojsku. A ako Zelenski opstane pitanje je hoce li Ukrajina postojati.
A ova prica da bi EU embargo na naftu i gas zaustavilo Putina su pricice za malu decu. Eto Rusi nisu znali da ce im EU uvesti sankcije, koje je vec i pre uvodila, pali ljudi s kruske pa krenuli z grlom u jagode. Uostalom, sve ono sto Rusija proda EU moze bez problema da proda Kini koja je gladna resursa. Ali zato EU ne moze da obezbedi dovoljne kolicine gasa ako se odrekne ruskog. Takodje, taj tip da je znao nesto ne bi bio bivsi savetnik. Uostalom i onaj iz Jeljcinovog vremena, ministar bese, cesto prica iste pricice....iz daleke Amerike.
МимимимиPogledajte prilog 1168647
"Ja, 167cm, antizapadnjak, nazadan, uspoređivao sam sebe s Petrom Velikim, 207cm, koji je gledao naprijed, bio prozapadnjački nastrojen.
Totalno smo isti."
Чуј, "нека сподоба"?
Марко Јанковић је легенда мог детињства! Чувене су биле његове емисије, обожавала сам га.
Нисам знала да је био кандидован за градоначелника.

Karta sve lepša i lepšaTrenutna linija fronta: 107. dan rata: 10.6.2022. , u 16:27
Ima, itekako ima veze! Ne vrdaj nacisto! Odgovori!
može li link na informaciju....Da. Drugo ime je Bahmut. Ali lepše mi Artemovsk.
CRVENA ARMIJA OSLOBODILA SLAVJANSK-OBRUČ OKO KRAMATORSKA SE STEŽE!
![]()
![]()
dobro vas naloziomože li link na informaciju....

Jedva sam našao... pogledaću.može li link na informaciju....
Taj laze i kad istinu govori. Doduse ovo da im nece pomoci nista od oruzja to je tacno. Rusi su usli u Ukrajinu da zaustave rat zapocet 2014, da zaustave galopirajuci nacizam i da otklone svaku pomisao bilo koga iz Kijeva da Ukrajina ikada moze uci u Nato. Sve sto su zacrtali, Rusi ce ispuniti pa koliko traje da traje. Oni su takvi, to je ono njihovo cuveno sporo sedlaju ali brzo jasu- u prevodu mogu dosta da precute i istrpe, ali kad krenu i zagrizu ne odustaju dok ne obave posao.Министар одбране Украјине изјавио да је количина западног оружја које је испоручено Украјини довољна за победу над сваком европском армијом али не и над Русијом.
Бивши министар полиције, радикални русофоб Аваков, признао је да без обзира на војна дејства украјински грађани имају уредно снабдевање ел.енергијом. Невољно је признао да су Руси могли, да су хтели, да онеспособе комплету електроенергетску мрежу Украјине.
Сетите се агресије НАТО на СРЈ, они су графитним бомбама гађали далеководе.
Руси нису хтели да оставе Украјинце без ел.рнергије.
A jeli, nema veze kad je uvedeno? Pa po kom pravu je napradnuta SRJ onda?
Usput, samo da znaš da su Kina i Rusija više puta ulagale veto na R2P rezolucije, tako da ti ni to ne stoji.
U međunarodnim odnosima 21. veka postoji samo jedno pravo a to je pravo jačeg. Ako misle da Ruska intervencija krši međunarodno pravo, slobodno nek je napadnu kao što su napali desetak zemalja od SRJ naovamo. Ako je ne napadnu onda su saučesnici.
Mogli su Rusi, mogu i dalje, sta god zele. I da poravnaju Kijev ili Harkov sa zemljom, i da poruse sve elektrane u Ukrajini, da sruse sve mostove na Dnjepru i mnogo toga, ali nista od toga necemo videti. A necemo jer njima ne treba ruina od Ukrajine vec Ukrajina bez bujanja nacisticicke ideologije, Ukrajina koja nije u Nato-u, Ukrajina koja ne siri anti-rusku histeriju i mrznju prema svemu sto ima predznak ruski/rusko.Министар одбране Украјине изјавио да је количина западног оружја које је испоручено Украјини довољна за победу над сваком европском армијом али не и над Русијом.
Бивши министар полиције, радикални русофоб Аваков, признао је да без обзира на војна дејства украјински грађани имају уредно снабдевање ел.енергијом. Невољно је признао да су Руси могли, да су хтели, да онеспособе комплету електроенергетску мрежу Украјине.
Сетите се агресије НАТО на СРЈ, они су графитним бомбама гађали далеководе.
Руси нису хтели да оставе Украјинце без ел.рнергије.
Uzgred, rek'o Putin da će morati da ih odbaci od ruskog teritorija onoliko koliki je domet oružja.A total of three M270 MLRS are reportedly being sent to Ukraine.
![]()
![]()
![]()
https://www.srbijadanas.com/ukrajin...likvidiran-veliki-broj-ukrajinskih-2022-06-09može li link na informaciju....
Pukla komora po svoj prilici. Ovde je i do (ne)obucne posade. Tu se vidi kako izgleda kada nekome ko je navikao na jednu tehniku, das drugu tehniku. A neki su mislili da je vojna tehnika isto sto i automobil, predjes iz jednog u drugi i teras dalje.Америчка мадафака миксер и ајфон хаубица М777 код Лисичанка у сукобу са расплом руском Лада Нива технологијом
Pogledajte prilog 1168787Nisu to lose haubice. Ovde je vise do (ne)obucenog osoblja.
srbija danas ???Evo
https://www.srbijadanas.com/ukrajin...likvidiran-veliki-broj-ukrajinskih-2022-06-09
Još juče trajale borbe, do sada je manje više čitav grad oslobođen.

Jebbiga.srbija danas ???![]()
Njihov izbor ali sa posledicama, države nisu izolovani sistemi vec deo globalne geopolitičke mreže.Ako žele biti američke a ne ruske podguzne muve, to je njihov izbor i njihovo pravo.
Nikakvi projektili nisu iz ukrajine upereni prema Moskvi, to je rusolaž.
Isto tako Rusija zatire sve ukrajinsko, Putin tvrdi da je ukrajinska nacija izmišljena, da je Ukrajina veštačka neprirodna tvorevina i šta sad, treba ih
zato okupirati?