Sendvičari... što mi to poznato..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet haluciniras i pises nebuloze o pocetnoj strateziji (ocigledno ne znas ni sta znaci ta rec koju koristis), dobijanju po nosu i bezanju nazad. Sto se artiljerije tice, mora da se salis se da artiljerija ne 'garantira' uspeh? Idi na par sati u Ukrajinu pa nam se javi, ako preteknesSirija nemaš ličnosti sa Ukrajinom. Probali su Rusi na početku tu strategiju, ali dobili strašno po nosu da su pobjegli nazad u Rusiju.
Sada koriste oprobanu taktiku iz svjetskih ratova da artiljerija omekšava protivnika. To traje i ne garantira uspjeh.
Još jedna formacija nindža kornjača i pacova koja se sprema da ratuje iz undergrounda !Екстремисти из фабрике Азот траже преговоре
Украјински екстремисти који се налазе у фабрици „Азот“ у Северодоњецку траже контакте за преговоре. Путеви за њихово повлачење су пресечени, саопштио је амбасадор Луганске народне Репубике у Русији Родион Мирошник.
„Малобројна украјинска војна формација на територији хемијског комбината ‘Азот’ не може да напусти постројење. Сви путеви за повлачење су одсечени. Поједини представници екстремиста покушавају да успоставе контакт са савезничким снагама и износе некакве услове. Објашњава им се да неће бити прихваћени никакви услови, једини излаз је да положе оружје и да се предају“, написао је Мирошник на Телеграму.
Према његовим речима, могуће је да се на територији предузећа, у склоништима, налазе цивили, али њихов број није познат. Неки од њих су успели да ступе у контакт с рођацима, потврдивши да су живи и да настављају да се крију.
Motor mu je radio čitava 4 sata prije nego što je zaplijenjen. AhahahT-72M1 koji su Ukrima donirali Poljaci završio u rukama DNR.
Pa jel vidis da i CNN ili bese BBC pise o strasnim gubicima u ukrajinskim redovima? Jos je to ulepsana slika, racunaj da je stanje jos gore. Ne poznajes Ruse, ne znas kako ratuju.Tako je, Rusi masovno ugibaju u Ukrajini.
Dovoljno je videti taj zmijski pogled i da ti sve bude jasno. Da su Ukrajinci sa Majdana znali kakvu ce im bedu navuci na vrat (ne licno ona, ona ipak radi onako po ustaljenoj americkoj matrici) verovatno bi nju pojeli umesto sendvica.Има сендвича, обезбедила тетка Вика Украјинка
Pogledajte prilog 1168815
-На! И сви да вичете:
"Слава Украјини!"
Kad naučiš pisati ispravno "stratezija" možeš mi držati lekcije o tome.Opet haluciniras i pises nebuloze o pocetnoj strateziji (ocigledno ne znas ni sta znaci ta rec koju koristis), dobijanju po nosu i bezanju nazad. Sto se artiljerije tice, mora da se salis se da artiljerija ne 'garantira' uspeh? Idi na par sati u Ukrajinu pa nam se javi, ako preteknesKoliko godina imas kada za kraljicu bojnog polja mozes reci da ne garantuje uspeh. Jesi li svestan da je po nekim procenama 70% gubitaka i jedne i druge strane naneseno artiljerijom? Slicno je bilo i u Karabahu, nagledali smo se snimaka iz BPL, ali najucinkovitija je bila upravo artiljerija.
Nezamenjiva je. Ja nisam artiljerac ali sam imao priliku da vidim kako izgleda kada ne mozes da podignes glavu dok artiljerija tuce, kada taman zaspis a ona opet krene da radi a ti ujutru moras da ratujes. Pored toga sto melje, ubija volju za otporom. Jos je ova artiljerija bila pic.... dim u odnosu na rusku artiljeriju, jer ovi sto su gruvali po nama i isu imali bog zna kakvu artiljeriju, dok Rusi tuku ko zna iz koliko cevi, VBR-ova...Tu i ako prezivis ne ostajes normalan, i vecina ranjenih se ne vrati na front nakon oporavka. Ko nije doziveo, bolje da ne pise.
Bice da se ti veselis izgibeniji Ukrajinaca. Snimak je poklapanje ukrajinske tehnike zamaskirane u sumarku. Gledao ga pre jedno 20-ak dana snimak na MCM.
Daj linkBice da se ti veselis izgibeniji Ukrajinaca. Snimak je poklapanje ukrajinske tehnike zamaskirane u sumarku. Gledao ga pre jedno 20-ak dana snimak na MCM.
Kоме ти вјерујеш, својим очима или пропаганди запада? Болестан је, умире, не зна куд са трудном љубавницом...Лично су завукли нос у Путинов чмар?
Иначе, гледам јуче трибину Путина са младим научницима Русије. Насмејан, бодар у лицу, хода као млад човек.
Човек који је озбиљно болестан то не може сакрити на лицу и у очима!

Ajoj dobro je, na čas si me prepao kakvi strašni gubici na dječjoj zabavi, ali sam se brzo pribrao i sjetio da je to zapravo rat tamo.Pa jel vidis da i CNN ili bese BBC pise o strasnim gubicima u ukrajinskim redovima? Jos je to ulepsana slika, racunaj da je stanje jos gore. Ne poznajes Ruse, ne znas kako ratuju.
Pokusali su da rese problem na bezbolniji nacini, nije uspelo. Sada su skinuli rukavice i ratuju onako kako su nauceni da ratuju. Zato gubici Ukrajinaca i jesu toliki i bice sve veci i veci. A nakon toga sledi slom Ukrajine. Ko misli drugacije bolje da promeni temu (ne teram, samo kazem) jer ocigledno ne zna da su Ukrajinci ovaj rat izgubili onog dana kada je ruska vojska usla u Ukrajinu...
A Gumi se otoič sprdao sa kotlovima kad ono ; novi kotliček se krčka.Екстремисти из фабрике Азот траже преговоре
Украјински екстремисти који се налазе у фабрици „Азот“ у Северодоњецку траже контакте за преговоре. Путеви за њихово повлачење су пресечени, саопштио је амбасадор Луганске народне Репубике у Русији Родион Мирошник.
„Малобројна украјинска војна формација на територији хемијског комбината ‘Азот’ не може да напусти постројење. Сви путеви за повлачење су одсечени. Поједини представници екстремиста покушавају да успоставе контакт са савезничким снагама и износе некакве услове. Објашњава им се да неће бити прихваћени никакви услови, једини излаз је да положе оружје и да се предају“, написао је Мирошник на Телеграму.
Према његовим речима, могуће је да се на територији предузећа, у склоништима, налазе цивили, али њихов број није познат. Неки од њих су успели да ступе у контакт с рођацима, потврдивши да су живи и да настављају да се крију.
Evo sve trcim da listam 300+ strana. Nego valjda znas da kamioni ne gore onako, to bi bar trebao da znas. Tu je radio Smerc po ukrajinskoj tehnici koja se sklonila u neki sumarak da ne bi bila demilitarizovana. Pazi sta kacas, dosta je recikliranih snimaka, sto ruskih sto ukrajinskih sa pocetka sukoba, a u zadnje vreme sve vreme sve vise snimaka gde se rusko lupanje Ukrajinaca postavlja kao dejstvo ukrajinske artiljerije po Rusima ili sta ti ja znamm. Pratim ovaj rat od prvog minuta, bio na MCM bas kada je Putin objavio da je pocela SO u Ukrjaini. 95% svih snimaka vec odgledao pa lakse provalim sta je vec bilo a sta nije. Kao i tehniku, ovde sam primetio da pojedinci kacaju snimke unistene ukrajinske tehnike gde pise da se radi o ruskoj tehnici, iako se iz aviona vidi da je tehnika ukrajinska. To moze da prodje kod nekog ko ne zna razliku izmedju recimo ukrajinske modernizacije T-72 i ruske.. Ko zna osnovne stvari lako ce zakljuciti sta je propaganda.Daj link
Vi operisani od realnosti ne kapirate da je ovaj rat Rusije upravo posledica nepridržavanja međunarodnog prava, i napada na suverene države bez saglasnosti saveta bezbednosti UN-a.Pa možeš i tako reći, Rusija je uvela zakon jačeg i Rusija je teroristička država, koja se ne pridržava međunarodnog prava i napada suverenu europsku državu bez konzultacija s Vijećem sigurnosti UN-a, eto, je li to tako teško priznati?
No, nije ni važno, priznali vi to ili ne, to je fakt, a taj fakt će imati svoje političke posljedice, i po Rusiju a i po međunarodni poredak...

Ко ће на зеленку у ући у Москву?Druga faza - to je pobednički ulazak Zelenskog na belom konju, u Moskvu?

Ako primetiš koliko Ukajinaca gine svaki dan (nažalost) onda ta artiljerija odrađuje posao samo tako.Kad naučiš pisati ispravno "stratezija" možeš mi držati lekcije o tome.
Rusi artiljerijom oru nekih 5% fronta u Donbasu već dva mjeseca i jedva da su se pomaknuli sa početne pozicije.
Artiljerija pomaže, ali nije svemoćna da sama dobija ratove.
I šta sad, od svih silnih snimaka prženja jednih i drugih ti si prije 30 dana vidio upravo taj.Evo sve trcim da listam 300+ strana. Nego valjda znas da kamioni ne gore onako, to bi bar trebao da znas. Tu je radio Smerc po ukrajinskoj tehnici koja se sklonila u neki sumarak da ne bi bila demilitarizovana. Pazi sta kacas, dosta je recikliranih snimaka, sto ruskih sto ukrajinskih sa pocetka sukoba, a u zadnje vreme sve vreme sve vise snimaka gde se rusko lupanje Ukrajinaca postavlja kao dejstvo ukrajinske artiljerije po Rusima ili sta ti ja znamm. Pratim ovaj rat od prvog minuta, bio na MCM bas kada je Putin objavio da je pocela SO u Ukrjaini. 95% svih snimaka vec odgledao pa lakse provalim sta je vec bilo a sta nije. Kao i tehniku, ovde sam primetio da pojedinci kacaju snimke unistene ukrajinske tehnike gde pise da se radi o ruskoj tehnici, iako se iz aviona vidi da je tehnika ukrajinska. To moze da prodje kod nekog ko ne zna razliku izmedju recimo ukrajinske modernizacije T-72 i ruske.. Ko zna osnovne stvari lako ce zakljuciti sta je propaganda.
Koliko Rusa gine svaki dan, na žalost?Ako primetiš koliko Ukajinaca gine svaki dan (nažalost) onda ta artiljerija odrađuje posao samo tako.
Zapravo mnogo je lakše kad ti neprijatelj sam dolazi u domet artiljerije i biva eliminisan., ne cimaš se a odrađuješ posao.