Лички гусар
Buduća legenda
- Poruka
 - 28.761

Tu su petjerali. Ovo vec je mozda pitanje izmedju ludila i prisebnosti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 истину пишеш али, ако желиш да те америка разуме овакви примери морају да се десе. Не да буду правило као што није тако али, чисто да знају да може и горе од њихових гвантанама.Čeka se zima! Kada je sad ovakva frka,možeš samo zamisliti kakva će tek biti u decembru ili januaru! Takođe se može desiti da Putin ispita tu Švabonjsku ljubav prema Čemerici zavrtanjem pumpi za gas u vrijeme najvećih zimskih hladnoća ! Svaki scenario poslije ovoga je moguć !!!Sav kredibiltet, ako ga je imalo i ostalo nakon arapskog proljeća i to kod najvećih naivaca i nepopravljivih entuzijasta, zapad je potrošio svojom agresivnom i licemjernom hajkom na Ruse i sve rusko. Gadljivo i normlanom čovjeku neprobavljivo za čime sve posežu u svojoj nemoći da izoliraju, dezavuiraju i udalje od Europe Rusiju, ali i ruski narod.

Grupa O je zaebana.![]()
Тачније блокирали су прелет руског авиона.Наши авиони могу без проблема да лете.То што ми доживљавамо да је неко блокирао Србију је дјелимично тачно јер ако су око нас НАТО државе онда морамо бити свјесни последица такве геостратешке позиције или да упутимо дипломатску ноту коме треба да се допусти прелет авиона.А то није учињено, ни пре ни после забране.Не. НАТО (Запад) је блокирао Србију.
Лавров сутра иде у Турску.
Као и обично Алек је развукао мозак већини становника Србије и отишао брже боље на пут "отвореног Балкана" у Охрид.А то је практично пројекат САД и НАТО пакта.Знаш ли шта ја мислим?Ја мислим не да није уложена нота већ је другим каналима тражено да се то уради и на тај перфидан начин Србија извуче из доста незгодне ситуације.
	zapad je kancer koji se širi ako se skalperom ne odsjeće...moto operandi zapada možemo pročitati u 19 st u USA...potpisivali su stotine sporazuma sa domorocima niti jednog nisu poštovali i uvijek su se širili na domorodačke teritorije uzimavši resurse; a koristili su i nož i biološko oružje da ih unište uz medijske laži da je skalpiranje domorodačka umotvorina...ukratko imperija laži...Тачније блокирали су прелет руског авиона.Наши авиони могу без проблема да лете.То што ми доживљавамо да је неко блокирао Србију је дјелимично тачно јер ако су око нас НАТО државе онда морамо бити свјесни последица такве геостратешке позиције или да упутимо дипломатску ноту коме треба да се допусти прелет авиона.А то није учињено, ни пре ни после забране.Као и обично Алек је развукао мозак већини становника Србије и отишао брже боље на пут "отвореног Балкана" у Охрид.А то је практично пројекат САД и НАТО пакта.Знаш ли шта ја мислим?Ја мислим не да није уложена нота већ је другим каналима тражено да се то уради и на тај перфидан начин Србија извуче из доста незгодне ситуације.
У суштини ја сам очекивао овакав сценарио.Србија је у поприлично незгодној позицији јер Руси на Балкану немају апсолутно ништа у смислу војних ресурса.Балкан је за њих доста маргиналан, то се показало на примјеру Црне Горе гдје су имали зицер државу па је геостратешки изгубили, ајде што су је изгубили већ је та иста држава отишла у неку другу крајност, постала члан НАТО пакта.Али то су сада неке друге теме да не давим, укратко Русија је имала доста геостратешких брљотина на Балкану, од повлачења својих снага ничим изазвана из БИХ, са КиМ и слично до тихог лобирања да Црна Гора постане независна и нова оаза руских тајкуна међутим није све ишло по плану.Сада је тешко вратити се, неко је о томе морао раније размишљати.
Prvo , sirotinjski sinovi uvek ginu ,ne ginu deca od Bajdena, Buša a ni Zelenskog te je prema tome glupo izdvoiti Ruse kao nešto posebnoKad već pominjemo decu ruskih političara,
Lavrov ima dve ćerke. Jedna iz regularnog braka, druga od ljubavnice.
Priznata ćerka ceo život provela u USA, tamo studirala, jedva govori ruski, vratila se u Moskvu tek kad se udala za milijardera iz tatinog okruženja.
Druga u 21.god kupila za keš stan u Londonu od 21mil eur.
Da se razumemo, nemam ništa protiv nek žive deca kako im volja ali malo licemerno deluje da guraš sirotinjske sinove da ginu dok tvoja deca troše milione, sumnjiv zarađene, na istom tom smrdljivom zapadu.
Ispravka, nije malo licemerno, MNOGO je licemerno.
Има ту један проблем који многи заборављају.СССР је апсолутни геостратешки губитник 90-их.zapad je kancer koji se širi ako se skalperom ne odsjeće...moto operandi zapada možemo pročitati u 19 st u USA...potpisivali su stotine sporazuma sa domorocima niti jednog nisu poštovali i uvijek su se širili na domorodačke teritorije uzimavši resurse; a koristili su i nož i biološko oružje da ih unište uz medijske laži da je skalpiranje domorodačka umotvorina...ukratko imperija laži...

kome bratski narod? mozda ustašama bratski narod!Strada bratski narod a vi pišite da radi posao Putin.
Prodaja automobila u Rusiji od 2021 do 2022 pala za 84%.Победити Русију је нешто што је у домену фантазије, а Руси једноставно досад нису осетили ефекат санкција. Русија сама производи храну и има своје изворе енергије. Дакле, санкције не функционишу.

Sankcije su dale svoj efekt pre sankcija , zanimljiv fenomen.Prodaja automobila u Rusiji od 2021 do 2022 pala za 84%.
Sankcije itekako imaju efekat.
On je u natoturskoj jos od juce...Doso Sergej u sred jedne,kako kazu jake natozemlje i tu ga niko ne izblokira.Sepuri se po Ankari. Sta se i radi e...Zikina dinastija velim jaНе. НАТО (Запад) је блокирао Србију.
Лавров сутра иде у Турску.

Nisi dobro razumeo, bice jos gore do kraja godine, rat traje tek 3 meseca. 2021 godina je data samo kao reper.Sankcije su dale svoj efekt pre sankcija , zanimljiv fenomen.
Додик: Српска не може да прихвати санкције Русији (ВИДЕО)
Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик је нагласио да Република Српска има право да води своју спољну политику, нагласивши да Српска неће подржати евентулано увођење санкција Русији чиме би изгубила савезника, историјског и тренутног пријатеља.
![]()
Милорад ДодикФото: РТРС
- Предлажем да Народна скупштина утврди да ми остајемо у позицији неутралности. Да ми нисмо у могућности да пратимо туђе политике везано за глобална питања. Да Република Српска није увела санкције Руској Федерацији и Републка Српска се не противи, и не може да се противи, и колективном западу у том погледу и да сматра да је то њихова политика а не наша политика и да том погледу апсолутно Република Српак треба да остане изван таквих процеса и дешавања - истакао је Додик у обрађању на посебној сједници парламента Српске.
Српски члан Предсједништва БиХ упитао је како је могуће да БиХ уведе санкције Русији као земљи која је гарант Дејтонског мировног споразума.
Додик је истакао да Руска Федерација није од Републике Српске тражила било какво поступање у вези са украјинсим дешавањима.
- Није тражила ни солидарност, ни подршку, нити било шта. Мислимо да је то понашање било коректно за разлику од притисака које свакодневно имамо на том плану. Не само ми него и Србија и неке друге земље - нагласио је Додик.
Он сматра да је важно како позиционирати Републику Српску.
- Да ли ми сада овим нашим понашањем треба да изгубимо партнера као што је Руска Федерација? Изричито тврдим да не! Ја сам против санкција Руској Федерацији, али јесам за то да ова Народна скупштина веома транспарентно постави једно питање које гласи - да ли сте зато да се Руској Федерацији уведу санкције и прикључи санцијама ЕУ? - навео је Додик.
Он је рекао да ће управо то бити један од захтјева на овој сједници парламента Српске.
- Увјерен сам да ће већина вас гласати против било каквих санкција Руској Федерацији - нагласио је Додик.
Он је подсјетио на дешавања из Првог свјетског рата када је Русија инсистирала да се помогне Србима.
Додик је навео да је Русија увијек била на страни међународног права и инсистирала да се чује Српска страна.
- Русија је та која је подигла вето на захтјев Велике Британије да се српски народ прогласи геноцидним народном у 20. вијеку. Русија је та која штити Дејтонски споразум и међународно право - истакао је Додик.
Додик је рекао да БиХ није успјешан концепт.
Он је рекао да Република Српска мора да остане у координацији са политикама регионалних партнера.
- Наши односи са Србијом веома добри. Република Српска је успјела вођењем своје политике да нема непријатељски став Хрватске према ономе што јесте став Републике Српске - рекао је Додик.
Додик је нагласио да Србија остаје најважнији партнер Републике Српске у најважнијим стварима.
Он је рекао да процјењује јачи ангажман западног дијела међународне заједнице у погледу наношења штете Републици Српској.
Додик је рекао да Република Српска мора да се бави рјешавањем питање посљедица свих актуелних дешавања.
Он је рекао да Република Српска није одустала од закључака о враћању надлежности, те да ће се тиме бавити у будућности.

Evropljani su isključili sebe iz susednog tržišta od 150 miliona ljudi, genijalan potez.Prodaja automobila u Rusiji od 2021 do 2022 pala za 84%.
Sankcije itekako imaju efekat.